Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      informacje

informacje

(102 wyniki)
    • Witam serdecznie.Wybieram sie w tym roku z rodzinaka do tego wlasnie hotelu.Co prawda na forum jest sporo informacji nt el habiba niestety sa to ubiegloroczne wspomnienia.Bardzo prosze tych ktorzy byli w nim w tym roku i sa na biezoco z wszelkimi informacjami o tym wlasnie hotelu. Za kazde info serdeczne dzieki. Pozdrawiam
    • prosze o informacje co ciekawego mozna zwiedzic w mahdii i okolicy,wiem ze to male miasteczko,ale nie chce niczego przeoczyc :),czy w poblizu sa sprawdzone przez was bankomaty?gdzie (dokad)mozna wybrac sie na samodzielna wycieczke,niezbyt daleka?
    • Ograniczę się do informacji podstawowych.Szczegółowe pytania proszę kierować na adres:jerzylos69@wp.pl HOTEL Hotel średniej klasy.Nie jestem osobą wymagającą i malkontentem więc większych zastrzeżeń nie miałem.Pokój był czysty,codziennie sprzątany,chociaż chyba nie odkurzany.Sprzątaczki ciche i dyskretne dostały w ciągu tygodnia kilka razy po jednym dinarze.Jeśli nie życzymy sobie sprzątania zawieszamy na klamce(zewnętrznej) papierową zawieszkę czerwoną stroną z napisem:DO NOT D...
    • Witam, 15.08.2008r. wylatujemy na wyspę Djerba. Jest to nasza pierwsza wyprawa do Tunezji i chciałem uzyskać parę praktycznych porad. Wypoczynek zorganizowany na 7dni z opcją ALL - de fakto nasza podróż poślubna... ;) Proszę o wszelkie rady/porady: - co można ciekawego zwiedzić, zobaczyć na wyspie? Sahara odpada ponieważ jest to wyprawa na 2 dni i trochę nam szkoda zabierać tych dwóch dni z naszego krótkiego wypoczynku ;( - co lepiej ze sobą zabrać EURO czy Dolary USA? W zes...
    • Byłam z tym biurem i nie polecam. Podpisałam umowę, wczasy wykupiłam (14dni wylot w niedzielę powrót też) - było to dla mnie ważne z powodu zabukowanego urlopu. Najpierw Exim zmienił przewoźnika i dzień wylotu (pomyślałam, ok zdarza się, lepiej by mieli dobrego przewoźnika). To co dalej się wydarzyło zaważyło na opinii o tym biurze. Stawiamy się o wyznaczonej godzinie na lotnisku informacja" wylot z łodzi nie z warszawy - powód wina lotniska okęcie". Pytałam w informacji lotniska okę...
    • Hej! We wrześniu tego roku wybieram się na urlop do Tunezji do Mahdi – hotel LTI Mahdia Beach**** z biura SKY CLUB. Wyjazd jest rodzinny – zona i czteroletni syn. Nie przejmuję się opiniami na temat biura, ale zadziwia mnie prawie całkowity brak opinii naszych rodaków o tym hotelu. Znalazłem opinie Niemców, Czechów – przyznam pozytywne i jedna opinie polaków – także w pozytywnym kontekście, ale to wszystko mało. Jeśli jest ktoś z Was w posiadaniu wiarygodn...
    • Wszelkie informacje o Nabul i hotelu Las Pyramides odpowiem na wszystkie pytania
    • Za 2 tygodnie lece do Monastiru z Warszawy z biurem Sky Club.Planowany wylot godzina16-ta.Slyszałam że są spore opóźnienia w lotach.Problem polega na tym że lece z 2 małych dzieciaków a jestem spoza warszawy.Moja Podróż rozpocznie się juz o godzinie 8 rano.Jeżeli do tego samolot bedzie mial duże spóżnienie nie wiem ja zniosa to moje maluchy.O siebie i męża nie martwie się gorzej z dziećmi.Jeżeli ktoś z was wrócił własnie z tunezji i bedzie mial ochote napisac pare słow na interesujacy...
    • Moja mała zachorowała po powrocie z Tunezji na zapalenie dróg moczowych. I pediatra na nas nakrzyczał, że w ciepłych krajach nie wolno się kąpać w basenach (bo tam tyle bakterii się mnoży), można tylko w morzu. I że to bardzo częste dolegliwości po letnich wyjazdach, zwłaszcza u dziewczynek.
    • TUI odwolało wszystkie loty na Djerbę na lato 2011 rok,czy z innych biur miał ktoś z was taką informację
    • jak wyżej!
    • Prosze o jak najświeższe info o tym hotelu i może coś o Hammamey.Dzięki.
    • ...dotyczące tego biura. Czy są solidni, uczciwi, jaką mają opinię wśród turystów. W planie mam tunezyjski hotel Medi Sea Club w Bordj Cedria. Zależy mi na spokojnej okolicy. Może tam ktoś już był? Proszę, podzielcie się uwagami... Za wszelką pomoc dziękuję! Pozdrawiam. Elvira.
    • Witam. Interesuje mnie kilka rzeczy. Potrzebuje informacji na temat: Co można wywieść i przywieść? Co można a co nie powinno się robić tam? Gdzie są organizowane loty balonem? Ile to jest 1 din na zł? Zna ktoś jakieś podstawowe słowa po ich języku?? proszę o pomoc
    • Kochani co mnie czeka jeśli w umowie nie mam gwarancji niezmienności ceny,umowe podpisałam na początku grudnia 2009,myślałam ,że to oczywiste- rezerwując tak wcześnie wyjazd mam to w umowie,pomyliłam się, i teraz boje się ,że dowalą mi jakąś dopłatę,czy ktoś był w takiej sytuacji?
    • Właśnie dostałam maila z ogólną informacją o zmianie terminu wycieczek na Saharę i nie tylko. Czy ktoś dokładnie wie kiedy zaczyna się 2 dniowa wycieczka na Saharę? Czy zawsze we wtorek? Czy wszystkie lipcowe rezerwacje są przełożone na wtorek ?
    • Witam serdecznie.Jezeli ktos z was byl i wlasnie wrociół z tego hotelu prosze o wrazenia z pierwszej reki.Napiszcie o hotelu,wyzywieniu,o miescie monastir.Aha czy dziala juz klima? Bede wdzieczna za kazda informacje.Wybieram sie do tego hotelu na poczatku czerwca, Pozdrawiam
    • Pytanie tak jak w temacie. z góry dziekuję za odpowiedz :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się