Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      itaka

itaka

(21 wyników)
    • Witam ,wcześniej pisałam ale nikt nie odpowiedział , może ktoś wrócił z Tunezji z Itaką , jakie są opinie. Po przeczytaniu kilku postów zaczynam denerwować się.Wylatuję 23 lipca z małym dzieckiem do One Resort Monastir. Hotel w ofercie i w opinach wygląda oky , a teraz dowiaduję sie że itaka praktykuje zmianę hoteli . Do tej pory myślałam że jest to jedno z solidniejszych biur podróży , wczasy nie są tanie - wybrałam tę ofertę ze względu na hotel i to że jadę z małym dzieckiem
    • Itaka(16)

Kurcze wplaciłem dopiero zaliczke na wycieczke 1 pażdziernika do Tunezji. I chyba przełoże na inny termin jakis w sierpniu. Boje się, że oni też zbankrutują. Aczkolwiek to spore biuro.
    • Lecę w połowie sierpnia, a Itaka już mi zrobiła dopłatę kursową!!! Zgroza, do wyjazdu jeszcze tyle czasu że aż strach pomyśleć o innych dopłatach( lotniskowa, paliwowa, itp),a jak kurs walut spadnie (bo w stosunku do końca lutego to już spadł)to zrobią obniżkę kursowę
    • Witam, juz wiem jaki hotel na saharze proponuje Sahel, a Itaka? Moze ktos zna jego standard i nazwe? Zastanawiam sie ktore biuro wybrac: Sahel czy Itake? Ktore biuro lepsze?
    • Jako zrobiony w balona przez biuro podróży Itaka pragnę podzielić się swoją wiedzą na forum i przełamać przysłowie że Polak mądry po szkodzie .Lepiej uczyć się na cudzych błędach niż swoich .Wykupiłem wczasy w miejscowośći Souuse biuro Itaka około 7 miesięcy temu i uzyskałem wtedy rabat za tzw first minute. Na dwa tygodnie przed wylotem w/w biuro informuje mnie że nie ma możliwośći odbycia wczasów w tym mieście .W zamian oferują inne miasta i każą sobie dopłacać nie uwzględniając ...
    • Witam, wszyscy dostają dopłaty przed wyjazdem. A czy ktoś jadący z Itaką dostał już takową "karę" w postaci dopłaty paliwowej ? dzięki za info. --------------------------------- Wczasy 2008 | Nikon
    • witam,właśnie dowiedziałem się ze zmieniała się godz,wylotu 26,06 z 21.20 na 15.40. Dowiedziałem się przypadkiem, nikt z biura gdzie rezerwowałem wycieczkę nie raczył zadzwonić... ale generalnie to super, będziemy na miejcsu ok.19 a nie w środku nocy...pozdro
    • Itaka(6)

Czy ktos był w Tunezji z biurem Itaka?? W sousee i wie w jakie dni organizują i ile kosztują wycieczki.
    • Leci ktoś z Itaką 3 lipca do Monastyru ? jaką macie godzinę odlotu, też 20? Wholesale from China | Dreambox
    • We wrześniu wybieram się tam. Proszę o opinie na temat hotelu oraz tego, jak sprawuje się Itaka w Tunezji. Z góry dziękuję. Pozdrawiam
    • Czy ktoś leci 26 czerwca z Katowic z biura Itaka? Jaką macie godzinę wylotu i jakimi liniami? Pytam, bo właśnie przeczytałam, że osoby lecące w tym terminie i z tym biurem z Warszawy mają o kilka godzin wcześniejszy lot i nikt nie poinformował o zmianie. Ja mam podane 23.55. Dzwoniłam wczoraj na informację i Pani potwierdziła i powiedziała, że to linie Karthago (już się boję;)) Pewnie będę jeszcze dzień przed wylotem dzwonić, bo widzę, że na biuro nie ma co liczyć. Wole uniknąć ...
    • Zaczynam się denerwowac, raz zmienili godzinę wylotu i to może byc nie koniec, znajoma mówiła że w zeszłym roku nawet nie zadzwonili dowiedziała się przez przypadek a zmieniali aż 3 razy! Odezwijcie się kto leci! Nie chce kwitnąc na lotnisku:))
    • Wróciłam z hotelu Bahia Beach w Hammamet Yasmine z Itaką pytajcie
    • był ktoś?? ja się wybieram w październiku na początku i zastanawiam się czy warto?? proszę o opinie i z góry dziękuję
    • Witam. Czy ktoś może uczestniczył w takim wyjeździe? Jak organizacja, wrażenie, czy w ogóle warto? Na razie nie mogę się zdecydować, proszę o radę. Z góry dzięki. :)
    • Czy leci ktoś z dzieckiem w wieku około 11 lat? Szukam towarzystwa dla córki :)
    • Mam pytanie do tych, co wrócili ostatnio z Tunezji - jak wygląda sytuacja? Czy demonstracje są w miastach, które się zwiedza (El Jem, Kairouan, Douz itp., itd)? Czy podróżuje się bezpiecznie? Ogólnie, interesuje mnie wszystko - jak to wygląda od środka, jak się czuje turysta. Wyjeżdżam na objazdówkę po Tunezji 20.01, a juz za późno na wycofanie wpłaty - sami rozumiecie, co czuję... :)
    • Czy ktoś sie wybiera w czerwcu do tego hotelu?
    • witam zamierzam wybrać sie do tunezji do hotelu cztery i pół gwiazdki z biurem oasis co sądzicie o tym biurze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna