katar

(13 wyniki)
  • Pożyczyłam od sąsiadki i jestem b. zadowolona. Syn mniej ale jak widziałam jak się męczył z trudnymi do wydmuchania i w dodatku zielonymi smarkami to zaryzykowałam i odessałam tym urządzonkiem. Katar paskudny ale oddesało tyle, że dzieckiak zaczął normalnie oddychać. Dzisiaj katar już biały wodnisty i odsysamy nadal.
  • poradźcie czy warto kupić, mamy fridę, ale juz nie mamy na to sił, bolą nas płuca od tego. Czy katarek ściąga więcej kataru? Jak to jest macie porównanie? Dzięki
  • Moj synek ma wodnisty katar.Mam gruszke do nosa nr 2 ale ta nie daje rady odciaganc wydzieliny z noska a maly sie bardzo meczy.Jaki nr gruszki i jaka bedzie najlepsza (tak z miekkim koncem czy twarda koncówka) powinnam kupic mojemu synkowi.Skonczył 8 m-cy.
  • Zaczęło się od obustronnego zapalenia płuc… Po zapaleniu płuc synek (3 l) już był dwa razy chory. Dziś właśnie kończymy antybiotyk. byliśmy dziś na kontroli i w końcu czysto. Nos był ciągle zapchany a wydzielina zalegała w gardle i oskrzelach -potem doszła gorączka… Pomyślałam, żeby na przyszłość kupić inhalator, czy inhalacje pomagają rozrzedzić wydzielinę i szybko pozbyć się kataru? Co jeśli nie pozwoli sobie przystawić maski? Poradźcie,plis
  • Witam, moja 14-miesięczna córeczka ma od 2 dni katar, w nocy nie mogła oddychać, budziła się. Moja mama podpowiedziala mi, że podobno jest w aptece jakas maśc dla dzieci, którą smaruje się czółko nad brwiami i pod nosem, jakaś maśc mentolowa, ale nie Vick, tylko taka specjalnie dla dzieci, ułatwiająca oddychanie (i nie majerankowa, bo tę mam). Wiecie może o co może chodzić??
  • Już dawno nosiłam się z zamiarem zakupienia aspiratora do nosa, tymbardziej, że podczas ostatniej wizyty u lekarza, pan doktor bardzo nam polecał. Mój synek ma już 2 lata. Nie wiem jak to dokładnie działa, czy Oliś da sobie to zrobić i czy w ogóle te aspiratory dają radę z katarem. Mój mały nie potrafi wydmuchać noska i gdy ma katar często wymiotuje, bo zalegająca wydzielina podrażnia mu gardło i mały się dławi. Czy polecacie aspiratory - jeśli tak to jakie modele?
  • Witam! Zastanawiam się nad zakupem odciągacza do nosa KATAREK, na stronie producenta oczywiście opinie są super jak reklama. Ale mnie interesuje opinia osób niezwiązanych z producentem a używających tego odciągacza. Jak sprawdza się on w praktyce? Czy dzieci dają sobie odciągać katar i przekonać do tego sposobu? Czy warto go kupić? Mam fridę, ale nie jestem do końca z niej zadowolona :/
  • dziewczyny moje dzieciaki czesto maja katar, ktory jak wiadomo trwa i trwa, zastanawiam sie nad kupnem inhalatora, pzrejrzalam allegro ale jest ich tak duzo ze zupelnie nie mam pojecia ktory wybrac? Inhalator sluzylby dla 10 miesieczniaka i ponad trzylatki, ktory model polecacie? Cena nie gra roli, oby byl dobry.
  • Moja mała ma leciutki katarek, czy warto kupić fride??? Bardzo ciężko jest mi jej zapuszczać kropelki
  • Czesc, nie moge sie zdecydowac co kupic: gruszke czy aspirator do noska. W sklepie pani powiedziała mi że aspirator jest bezpieczniejszy ale nie zawsze skuteczny, bo nie sięga tak daleko jak gruszka. Wiem że to mały wydatek kupić to i to, ale nie chcę w domu robić składowiska. Prosze, poradzcie mi co używacie i czy się sprawdza. Czy trzeba to kupić już na początek czy dopiero jak dziecko ma katar? Pozdrawiam Ola i skaczące brzusio 33tyg.
  • Mojej córeczce ma od dzisiaj katarek:(( mam nawilżacz powietrza ale niewiem czy go uruchomic czy to cos pomaga?????
  • Poradźcie proszę, czy i jaki nawilzacz powietrza kupić do mieszkania.Nie jest to tania rzecz, ale chyba niezbędna w mieszkaniu w zimowym okresie(a może się mylę).Mój mały ciągle pokasłuje, ma katar, a czytałam ,ze może być to objaw zbyt suchego powietrza w domu.Dziękuję.
  • Mam pytanie, moze ktos juz mial nawilzacze powietrza. Poradzono nam, ze przydalby sie przy malym dziecku. Moze macie jakies doswiadczenia i mozecie doradzic firme, okreslony typ z gory dziekuje Justyna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się