katar

(11 wyników)
  • katar(8)

Moja roczna córeczka ma 3 tygodnie katar i pediatra zasugerował mechaniczne zciąganie kataru w Prokocimiu. Zna ktoś prywatną placówke gdzie to można zrobić?
  • Proszę poradcie mi co zrobić z maluchem - 6 miesięcy - który trzeci miesiąc ma niezmiennie wodnisty katar. Najgorzej jest nad ranem. Byłam z Jagodą u laryngologa i powiedział że to najprawdopodobnie alergia - ale nie mam pojeęcia na co???? Dodam że katar zaczął się nad morzem i nie przeszedł po powrocie do Krakowa. Zmieniliśmy klimat, pokój - wszysko. Czy katar i podrażnione spojówki mogą być rekcją na proszek cz tylko na kurz i inne wziewne rzeczy?????? Jagoda często śpi z nami a...
  • Witam proszę o opinie mamy 3 latków, które w tym roku zaczęły chodzić do któregoś z tych przedszkoli. Jakie są Wasze wrażenia, czy dzieciom się podoba, zajęcia dodatkowe, spacery, jak kadra, współpraca z rodzicami, wyżywienie - chodzi mi o to jak traktują alergików czy nie ma z tym problemu? Mój synek będzie dopiero przedszkolakiem od przyszłego roku, ale już teraz się zastanawiam na[b]d wyborem i to właśnie moje 2 typy (ze względu na bliskość ms-a zamieszkania). Dziewczyny czy jest w s...
  • MAM CÓRECZKĘ 4,5 LAT I OD STYCZNIA MA PRZEZ CAŁY CZAS KATAR.BRAŁA RÓŻNE KROPLE PRZEPISANE PRZEZ PEDIATRĘ I DO TEGO NA ALERGIĘ CLARITINA ALE DALEJ NIC NIE POMAGA.W NOCY ZACZĘŁA CHRAPAĆ I CAŁY CZAS ODDYCHA TYLKO PRZEZ BUZIĘ.MĘCZY SIĘ WIĘC CHCĘ JAK NAJSZYBCIJ UDAĆ SIĘ DO DOBREGO LARYNGOLOGA W KRAKOWIE.BARDZO PROSZĘ O PORADĘ
  • Witam! Mam prośbę mamuśki. Gdzie w Krakowie można odciągnąć małemu dziecku katarek? W której przychodni czy szpitalu? Ile kosztuje i jak z rejestracja? Wiem ,że jedna możliwość jest w przychodni na Masarskiej i kosztuje to 20zł . Pytam gdzie jeszcze mozna to zrobić. Dziekuje i pozdrawiam pata3:-)
  • CZy ktos wie, w ktorej aptece dostane IRS 19? Chyba sa chwilowe braki tej szczepionki, bo nie moge na nia trafic.
  • 22 przypadki nosicielstwa z czego dwójka dzieci odchorowała dość poważnie. A wszystko to w dość elitarnym zdawać by się mogło przedszkolu Montessori na ul. Prochowej. Sanepid zbadał catering i sprawdził przedszkole- czyste. Nie wiadomo w dalszym ciagu kto przyniósł i skąd. Zdumiewa fakt, że w placówce która tak starannie dobiera przyszłych przedszkolaków i poddaje ich oraz rodziców weryfikacji nikt nie interesuje się stanem zdrowia dzieci, nawet jeśli przyprowadzane są do przeds...
  • Dodam swoje 3 grosze, bo forum nieraz mi pomogło. W przychodni Intermedicus na Szwedzkiej pracuje doktor Rachel, lekarz który sprawił że moje 5 letnie dziecko nie choruje od stycznia! Mieliśmy co miesiąc problemy z uszkami, po każdym katarze córce zaczynało sie zapalenie ucha. Pochodziłysmy do niego tydzień na zabiegi i od kilku miesięcy nie było nawet katarku. Dr Rachel jest tez specjalista od migdałków. Szczerze polecam
  • Zastanawiam się nad wizyta u homeopaty, bo zauważyłam , że pediatrzy nagminnie przepisują antybiotyki i inna chemię, nie chce mi się wierzyć, że tylko tak można, przecież kiedyś antybiotyk brało się tylko w stanach naprawdę krytycznych. Dlatego pomyslałam o homeopacie. Może macie jakieś doświadczenia?
  • Proszę napiszcie czy znacie jakiegoś dobrego laryngologa prywatnie lub państwowo. Mam problem z uszkami syna i na razie nie za dobre efekty leczenia mojego lekarza. Dziekuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się