katar

(13 wyniki)
  • ratunku!czerwony nos,pelno chusteczek,oczy lzawia,kicham i cieknie mi z nosa! napewno to znacie!jak skrocic to cierpienie???!!!
  • mam straszny katar a wieczorem wychodze znacie jakies sposoby by polepsztc swoj stan zdrowia, by mi tak nie cieklo i bym nie siedziala przybarze ze stosem husteczek///?? probuje wszystkiego i juz sil nie mam
  • poradzicie cos?jest b.wysuszona(bardziej może od samego pocierania chusteczka niz choroby),czym smarowac te miejsca?
  • Jak mam katar to chustek nie nastarczam i choćby niewiem jak mięciutkie zawsze drażnią niemiłosiernie nos. Czym potem posmarować taką kichawę, która jest czerwona i boląca, by ją ukoić?
  • NA ZMIANĘ SMARKAM I WYCIERAM HUSTECZKĄ I SMARUJE KREMEM NIVEA... A JUTRO SYLWESTER, NIE MOGĘ TAK IŚĆ. MAM JAKIEŚ TAM LEKI, ALE NOS JEST PO BOKACH BORDOWY, A SKÓRA SUCHUSIEŃKA. MA KTOŚ NA TO SPOSÓB? JUŻ BRAK MI SIŁ...
  • Jestem alergikiem i mam napady kataru siennego. Od ciągłęgo smarkania i wycierania nosa, jego skrzydełka i okolice sa cały czas zaczerwienione. Uzywałam Velvet i nie pomaga ;). A na serio, jakim kremem/maścia smarować sobie nosek, żeby wrócił do naturalnego koloru? Pytam, bo mam dość paćkania korektorami, które i tak trzeba poprawiać i jeszcze często dodatkowo wysuszają.
  • Oczy czerwone i załzawione, nochal czerwony z obtartą skórą, słowem wygląd koszmarny, a samopoczucie jeszcze gorsze. PRZEZIĘBIENIE. Jakie macie sprawdzone sposoby na bolące gardło, uporczywy kaszel i wodospad z nosa? Bo ja co bym nie robiła - nie pomaga, dopóki samo nie przejdzie. :/
  • W sobote wyjezdzam do Wloch a dzisiaj wstalam z katarem i bolacym gardlem! Nie umiem przylykac bo czuje sie jakbym miala "gule" (fachowe okreslenie, hehe) w gardle. Co robic? Macie jakis sposob na blyskawiczne leczenie? Jak sie rozchoruje i nie bede mogla skorzystac z resztek slonca to sie chyba rzuce pod autobus :P Dzieki!!
  • Witam. Jaki powinnam używać podkład w sytuacji kiedy mam często katar i praktycznie 20 minut po zrobieniu makijażu na nosie już niewiele pozostało, co więcej widać zaczerwieniony od wycierania nos. Dodatkowo przy nosie mam popękane naczynka. Polćcie mi jakiś kryjący i trwały podkład.
  • Chociaż wątków o kremach pod oczy było juz wiele, to pozwólcie jednak na małą powtórkę. Mam taką cichutką nadzieję, że może któraś z Was będzie w stanie mi coś poradzić - od pewnego czasu mam uciążliwy problem z oczami(powieki i skóra pod oczami)-wygląda to mniej więcej tak: najpierw czuję niemiłosierne pieczenie i swędzenie skóry wokół oczu, występuje łzawienie, potem skóra staje się nabrzmiała, czerwienieje, pózniej ciemnieje, a następnie przez pare dni strasznie się łuszczy (pr...
  • pytanko(8)

Chce zrobic sobie kolczyk w nosie, czy moga byc jakies komplikacje?
  • Zmyłam właśnie makijaż, spojrzałam w lustro i... przestraszyłam się. Wyglądam niemalże jak zombi. Na nosie pełno piegów, sińce pod oczami, rozszerzone pory na policzkach i ogólnie kolor jakiś taki nieciekawy-szarożółty. Postanowiłam przypuścić zmasowany atak na moją twarz. Polećcie mi proszę jakieś kremy, zabiegi, cokolwiek co polepszy stan cery.
  • Czy macie jakiś patent na wieczny katar? Ja jestem uczulona na parę spraw i z wziązku z tym: 1. stale obłazi mi skóra z nosa (peelingi i kremy nie dają rady) 2. mogą dowolnie starannie malować sobie nos, najdalej po godzinie świci się naturalną, podrażnioną czerwienią :((( Staram się stosować delikatne chusteczki, ale to na nic. Może macie jakieś pomysły, inne niż farba olejna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się