-
Na pewno wynika to z mojego poczucia niedowartościowania i kompleksów ale rozwiązuje namiętnie rożne , w roznych językach i tym samym potwierdzam ( najcześciej ) ze jeszcze coś z roznych dziedzin pamietam.Ostatni niemiecki potwierdził ze mamwyższe wykształcenie :pppp Ale sie zastanawiam czy zasłużyłam na polska maturę ... Wyłożyłam sie na Werterze i Okopach...
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/13,129662,5234,Jak-dobrze-pamietasz-lektury-szkolne-z-liceum---QU.html?utm_source=facebook.com...
-
jestem w ciąży z drugim, pierwsze ma 5 lat. Zaczynam się zastanawiać, czy będę umiała pogodzić swój czas i miłość między dwójkę, swoje dziecko kocham nad życie i sama nie wiem, czy to możliwe znaleźć w sobie kolejne pokłady takiej miłości. Z drugiej strony boję się, że zacznę zaniedbywać to pierwsze kosztem drugiego...
-
protestanciorg.blog.onet.pl/Kocham-wiec-bije,2,ID375148113,n
Może on ma rację i nie da się wychować dziecka bez karcenia i kar fizycznych?
Może tradycyjne, konserwatywne metody są lepsze? Zamiast rozmowy łomot?
-
No właśnie przeczytałam, że miłość kobiety do faceta jest fałszywa, płytka i zawsze warunkowa bo... Czyli kocham go bo: opiekuje się mną, jest dobrym ojcem itp. itd.. A jedynie miłość do dziecka jest prawdziwą i bezwarunkową miłością.
Hm....
-
...w swoich facetach, a czego nienawidzicie?
kocham: za to że jest
nienawidzę: że nie chce mu się golić i chodzi zarosnięty jak swinia!
-
Pytanie głównie do żon ze stażem około 10 letnim i większym. Czy kochacie tak mocno, że życie byście oddały? Ja się chyba wypaliłam w tej miłości i chyba jest to bardziej przyzwyczajenie-smutne-i życia bym za niego nie oddała :-(
-
Taki babski wątek.
Są związki klepiące do siebie na okrągło i tak im dobrze. Niektórzy
znowu celebrują to wyznanie twierdząc, że „częsta częstość” zabija
wartość słów „kocham Cię”.
Mój pierwszy mąż z tych codziennie kochających i co? i klapa. Ten
dzisiejszy, którego uwielbiam, bardzo rzadko się deklaruje a
przyparty do muru, to wręcz nie cierpi być, wtedy to rzeczywiście
wyznanie bez polotu jakieś.
Tak się więc zastanawiam: jak długo można bez „...
-
Tęsknię za nią bardzo. Śródmiejskie ulice są moje, uwielbiam po nich spacerować, Nowogrodzka, Hoża, Żurawia, Bracka, Plac Trzech Krzyży, Aleje Ujazdowskie, Piękna, Mosto Poniatowskiego, Powiśle..
Wymieniać mogę bez końca i marzyć. Kocham moje miasto, kocham jego klimaty, wartkość, gromkość, wszelkie awantury i procesje.
Bardzo tęsknię..
-
ją? Tak same od siebie, nie zapytane, tylko spontanicznie ale i świadomie zawiadomiły Was o swojej miłości. Moja mała w wieku 21 miesięcy zaczęła coraz częściej mówić Kocham Cię, podchodzić i się przytulać. Cudowne uczucie nieprawdaż? wynagradza cały trud macierzyństwa.
-
Mój nick pojawia się na forum pierwszy raz (celowo).
Dlaczego kochacie swoich mężów? Bo ja ostatnio zastanawiam się czy
kocham swojego...
Pytam serio.
-
Hej. Mam 24 lata. Dwie cudowne córeczki, jedna dopiero co się urodziła. Mam męża. Jesteśmy małżeństwem pięć lat. Mąż mi nie pomaga. Pracuje, kocha dzieci. Pracuję zawodowo, pracuję w domu. Dbam o wszystkich tylko nie o siebie. Do dzisiaj. Mam już dość mimo miłości. Umówiłam się do Psychologa.
Wiecie czemu to napisałam?
Bo mam męża, który przez klika lat swojej młodości brał narkotyki. Zaszłam w ciążę bo chciałam uciec od ojczyma alkoholika. Dziś moje życie jest podporządkowane rodzinie. A...
-
Nurtuje mnie ten problem. Mam jedno dziecko, klikuletnie. Chcę mieć
drugie. Jednak czasem myślę - to pierwsze kocham szaleńczo, mocno,
jest dla mnie wszystkim, cudowne, mądre, piękne. Boję się, że tego
drugiego już nie będę potrafiła tak mocno kochać. Może to się wyda
Wam śmieszne, ale tak mnie to martwi, czy jak już będę miała przy
sobie drugie maleństwo, to wiecie, spojrzę na dwójkę i będę
wiedziała, że miłość do pierwszego jest większa. Mąż śmieje się, że
przecież przed pierw...
-
W czesie dzisiejszego spaceru z córką zobaczyłam bolbord z nową
kampanią- "kocham- mam czas".
W sumie fajnie, że się o tym przypomina, bo w natłoku codziennych
spraw dużo ważnych rzeczy może nam umknąć.
Ale zaraz przypomniała mi się inna kampania- "kocham - szczepię".
Szczepionki oczywiście płatne i to całkiem sporo- i co w takiej
sytuacji wybrać: pracę po godzinach, żeby na te szczepionki i masę
innych rzeczy zarobić czy pracę 8-16, żeby mieć czas dla dziecka,
pozbawiając go s...
-
Czy równo dzielicie miłość pomiędzy swoje dzieci czy każde ze swoich dzieci
kochacie inaczej? Odważę się zapytać: bardziej albo mniej?
A może inaczej: kochacie tak samo (nerkę oddałybyście każdemu, w ogień
skoczyłybyście za każdym) ale LUBICIE jedno bardziej, a inne mniej?
-
no właśnie czy wasi mężowie/partnerzy mówią wam, że was kochają? tak się zastanawiam bo u mnie w ponad 6-cio letnim związku te słowa nie padają, owszem jak ja powiem to usłyszę ja ciebie też ale generalnie muszę zacząć, nie żebym narzekała, że mój mąż mnie nie kocha czy coś bo wiem, że jak odpowiada to szczerze ale tak z ciekawości pytam jak to u was jest. a może wasi panowie mają jakieś inne sposoby na wyrażanie uczuć?
-
Od stycznia mamy nową ustawę, która chroni pupilki biegające luzem po łąkach i lasach przed myśliwymi. Efekt: kolejne już zabite dzikie zwierzę. Jak zwykle idiotyczne lewackie pomysły się nie sprawdziły:
trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,11925156,Lesny_horror__samica_jelenia_utonela_zaszczuta_przez.html
-
Ponieważ kończę drugi kieliszek wina, uznałam, że czas zadośćuczynić
swojej skłonności do wylewności poalkoholowej i jakoś tak padło na
Was ;)
No nie wiem jak to jest, że mnie tak przyciągacie. Przecież w sumie
to powinnam Was nienawidzieć bo w gromadzie to Was się nie da
lubić ;) A ja Was nawet kocham :P
-
....męża/niemęża czy dziecko/dzieci?
Podobno - jeśli związek ma być udany - małżonkowie powinni być dla siebie
najważniejsi, być na tzw. pierwszym miejscu, a dzieci dopiero na drugim...
Ja niestety (albo stety) synka kocham nad życie, a męża już nieco mniej ;)
Ciekawe jak jest u Was..
-
Co w/g Was kryje się pod tymi słowami?Mam na myśli takie szczere
wyznanie.
-
Mężowi (partnerowi), dzieciom...Nie chodzi mi o to, czy miłość okazujecie, ale czy mówicie " kocham cię " i same to słyszycie. Słowem nie zastąpi się miłości, ale można ją słowem wzbogacić...