Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      kochany

kochany

(511 wyników)
    • Miłość pod warunkiem Pierwszy typ miłości jest dla wielu ludzi jedynym znanym rodzajem. Ja nazwałem ją miłością pod warunkiem. Jest to miłość, którą dajemy lub przyjmujemy, gdy spełnione są pewne wymagania. Żeby na nią zasłużyć, trzeba coś zrobić. Jak będziesz grzeczny, tatuś będzie cię kochał. Jeśli sprawdzisz się jako kochanka, jeśli zaspokoisz moje pragnienia, jeśli pójdziesz ze mną do łóżka, będę cię kochał. Rodzice często wyrażają ten rodzaj miłości, mówiąc swoim dzieciom: Jeśl...
    • ale sie boje
    • Nad życie. Piekny wieczór Chciałabym chodzić z Tobą wieczorami : Być
    • Zauważyliście jak często miłosne wyznania mają taką formę (wg ważności) : JA (!) KOCHAM _ _ _ ciebie aż przykro...
    • Witam! Mam problem jak w temacie. Zakochałam się w bracie mojego chłopaka z ktorym jesteśmy już ponad 8 lat. Do tej pory było wszystko ok, ale od jakiegoś roku zaczęło się psuć między nami. Przestaliśmy się rozumieć, nie było już jak dawniej, ale nadal starałam się to wszystko jakoś trzymać w kupie bo szkoda mi było tylu wspolnie spędzonych lat. :( Moze byłoby tak do tej pory gdyby nie brat mojego chłopaka.. Zaczęliśmy się przyjaźnić, dużo ze mną rozmawiał, nie oceniał, słuchał, był idealnym...
    • Wstając myślę o Tobie Usta spragnione mam smaku Twe ciepło i moje dłonie Naszą poezją poranków Serce wali szalone Gdy usta zanurzam w Ciebie Krew falą uderza w skronie Już razem płyniemy po niebie Kocham Cie, duszą i sercem Kocham Twój zapach, Twój dotyk Kocham, Cię gdy po snów poniewierce Otwierasz me zmęczone oczy Kosztuję Cię powolutku Nie równa Ci inna żadna Kocham Cie w szkance, w kubku Moja Kawo poranna
    • Jak bym wiedziała czym jest To szczęście co rzadko zdarza się Gdyby ból obcy był mi Za ból mój miły dziękuję ci Choć uciekałam Zawsze wracałam Z przypływem morza łez Trudno kochać Lecz trudniej jest Nie kochać wcale cię Czy usłyszałabym szept Jakim to miłość wyznaje się Gdybym nie znała słów złych Za te złe słowa dziękuję ci Choć uciekałam Zawsze wracałam Z przypływem morza łez Trudno kochać Lecz trudniej jest Nie kochać wcale cię ...
    • podobno kocha się bezinteresownie. Ale to chyba nie do końca prawda. Ja kocham za dobroć, opiekuńczość i poczucie humoru.
    • Kto dzisiaj kocha... Dziś dla miłości nie róże, lecz osty, Nie masz już dla niej łatwych dróg i prostych! Kto dzisiakj kocha, nie wie, co spoczynek, Co chleb bez ości i co dzień bez troski... M.P.J
    • bełkot,albo ból????????nie wiewm,ale cały czas to oglądam w necie
    • twe rozstania i powroty..":))
    • Jak często rodzice mówią Wam, że Was kochają. Ja nie usłyszałam do tej pory tego słowa.
    • kocham, kocham, kocham życie :) pozdrawiam
    • ...baranie...!
    • Kochacie?(11)

Z wzajemnoscia czy bez? Czy milośc przytparza Wam wiecej cierpien, czy radosci? Czy wierzycie w milosc do przyslowiowej grobowej deski? Jesli chodzi o mnie, to jestem zakochana i wierze (moze naiwnie), ze zawsze juz tak będzie i wlasnie z NIM.. Oooo, jak mi dobrze:)
    • ...potrafią chyba tylko kobiety.
    • podobno szybko odchodzimy....
    • Co dla ciebie znaczy słowo miłość? Ilu osobom go już powiedziałeś zanim zastanowiłeś się jaką wartość za sobą ono niesie. Zastanów się zanim zaczniesz go rozrzucać bezmyślnie po to by zdobyć łatwy seks, by zaspokoić czyjąś potrzebe "słyszenia" czułości, by ekscytować się słowem nie treścią. Pomyśl wpierw co z nim zrobisz dalej, co dalej z osobą której to wyznałeś, czy jestes pewny, że to właściwa osoba by jej to słowo darować? Ile osób puszcza słowa na wiatr bez krzty odpowiedzial...
    • Zeby bylo milo,rodzinnie,cieplo na serduszku i w kominku,zimno i mroznie na dworze,zeby kazdy mial czas na chwile refleksji.Zycze ,zeby nikt nie czul sie zapomniany,bo kazdy gdzies kogos ma. WESOLYCH SWIAT:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się