kochany

(102 wyniki)
  • Zaczynam powolutku Cię kochać..Dorastałam do tego z dnia na dzień,zaczynalam z dnia na dzień Cię kochać coraz bardziej...Kocham Cię Moje Słonko i cieszę się każdym dniem kiedy Cię czuję jak kopiesz...Masz już 230 g i 20 cm(: A kiedy mamusia zobaczyła twoją nóżkę na zdjęciu USG była bardzo szczęśliwa..Masz już 20 tygodni nie mogę się doczekać kiedy cie dotknę i przytulę skarbie;* Nie mogłam sie powstrzymać by nie dać "listu do mojego dzidziusia"tu na forum (:List prosto z serca.....
  • Wczoraj mojej córce puściły tamy i ze szlochem wyznała : "jak urodzisz dzidziusia to już nie będziesz mnie kochać"... Niby wiedziałam, że w którymś momencie pojawi się strach czy może zazdrość, ale nie spodziewałam się że akurat w takiej formie...Jestem z córką cały dzień, robimy razem mnóstwo rzeczy, ale jak widać ma duże obawy. Tłumaczyłam, że nie ma takiej możliwości, że zawsze będzie moją najukochańszą córeczką ale dzisiaj znowu pojawił się ten temat... Nie wiem jak ją przekon...
  • Nie wiem czy takie doły dotykają również was ale naprawdę boje się że nie będę potrafiła dostatecznie kochać swojego dziecka. Aga i Jeremi
  • Wiem, ze to nie temat na to forum:) ale wlasnie mnie cos napado (pewnie andmiar hormonow ciazowych:)) ) i chce mi sie krzyczec kocham kocham kocham:)) za dwa dni mamy 1 rocznice slubu, dzidz w brzuszku i czuje sie kochana i czuje, ze kocham:) Nawet przez kilka sekudnd upal nie przeszkadza, dzidz za mocno nie kopie i w ogole jest super:)) [zobaczymy jak dlugo heehe:)]
  • mój mąż spisuje się dziarsko na usg pierwszy biegnie chce wszystko wiedzieć ręke na brzuchu trzyma mi cały czas z dizdziusiem rozmawia, czyta mu jest po prostu kochany ale za dużo czyta o ciązy i jest strasznie przewrażliwiony za każdym razem jak stęknę bo mnie coś tam zakłuje to on od razu w panice czy aby coś się złego nei dzieje ostatnio wyczytał ze po 24 tygodniu ciązy jest ryzyko przedwczesnego porodu i prawie osiwiał nic mi nei każe robić wg niego to najlepiej by było gdyby...
  • Jestem drugi raz w ciąży, pierwsza przebiegała normalnie i jakoś nie miałam oporów,i nawet miałam większe potrzeby.Ale teraz panicznie sie boje.We wrześniu poroniłam w 3tc.Teraz jestem w 7tc,czuje sie dobrze ale jakoś nie moge sie przełamać.W sumie jakoś wszystkiego sie boje żeby nie zaszkodzić,ale prawde powiedziawszy mąż nie rozumie dlaczego mam opory bo nigdzie nie piszą,że nie można sie kochać i jest troche przerażony i chyba sie gniewa.W sumie go rozumiem,ale boje sie.Czy mac...
  • 13lipca,mam nadzieje,ze przyniesie mu szczescie,o godz 23.03 przyszedl na swiat moj piekny Olav Maksymilian!!! To moje pierwsze dziecko i nie bylo latwo,ale zapomnialam o calym bolu jak polozyli mi mojego malego klocuszka na brzuchu,wazyl 4100. Jestem w siodmym niebie,jestem w nim zakochana po uszy. Mieszkam w Norwegii wiec moge powiedziec,ze opieke w szpitalu mialam swietna. Podali mi zzo,ale niestety znieczulenie zatrzymalo skurcze i juz nie mogli pozniej dopelnic,po dwoch godzin...
  • Nie wytrzymam tego dłużej! Jestem w 22 tc., mam nadal ogromną ochotę na sex, nie ma ku temu zadnych p/wskazań, o czym wie mój partner, ale on w ogóle nie ma ochoty sie ze mna kochac. Przeważnie to on inicjował nasze zblizenia, a od momentu kiedy jestem w ciąży kochaliśmy sie może 5 razy, i to z mojej inicjatywy, większość stosunków nie konczyła sie u niego orgazmem, sprawiał wrażenie jakby chciał zaspokoic tylko mnie i to szybko. Jestem zadbaną, młodą kobietą, staram sie zawsze do...
  • Kochani dziś mialem sceny jak z filmu ,żona budzi się w nocy o 1 i mówi meżu ja rodzę dosłownie więc szybko do szpitala samochodem w drodze mówi zatrzymaj sie ja już rodzę, pędziłem chyba szybciej niż karetka i zdążylem poród się zaczoł w szpitalnej windzie na porodówce juz tylko formalności, mamy syna zdrowego 3530 waga ,zaznaczam że żona nie miała żadnych skurczów tylko zaczeły się przed samym porodem bóle krzyżowe termin miała na 20 grudnia ,a ciąza była obarczona wadą genetyczna Zd- nt d...
  • Nawet nie wiem co tu napisac, tak mi smutno...24 lata, 2 miesiące temu ślub...
  • Oprócz prezerwatywy i tego ze najlepiej by iść z partnerką do ginekologa po jakieś tabletki możecie mi coś poradzić? Czy prezerwaywy safe extra są lepsze?
  • kochani ogromna prosba - mam kolezanke , ktora aktualnie lezy w szspitalu na podtrzymaniu - jest w 30 tygodniu ciazy i to z blizniakami i ma juz 3cm rozwarcia, maluszki sa bardzo malutkie a czasu coraz mniej, szansa na jeszcze tydzien noszenia jest bardzo mala - i tu prosba - napiszcie slowa otuchy to jej przekaze do szpitala,bardo jest to jej potrzebne - a moze opiszecie jak same przez to przeszlyscie? z gory dziekuje
  • hej dziewczyny, do forum zapisałam się wczoraj poczytałam torszkę o waszych problemach, nawet poprosiłam o radę i dostałam miła i rzeczową odpowiedz i dlatego odważam się znów prosić o rady i wsparcie. Jestem mamą 4 letniej dziewczynki - cudnego grzecznego aniołka,mam kochanego męza....ale jestem w drugiej ciązy, upragnionej zaplanowanej i tym bardziej mnie cieszy fakt że będę miała syusia (rozwiązanie w kwietniu) i tu problem.......... nie mogę spać po nocach wciąz zadaje ob...
  • Mam właśnie takie pytanie - czy seks podczas ciąży jest dla Was przyjemnością? Czy macie na niego ochotę? Co powiedzieli Wam Wasi lekarze ginekolodzy?
  • Jestem w 24 t.c i od ponad m-ca z mężem nie uprawiamy seksu. Zaczyna to być dla mnie duży problem bo świetnie sie czuję i głaskanie po brzuchu juz mi nie wystarcza. Na moje zapytanie dlaczego unika zbliżeń twierdzi, że sam dokładnie tego nie wie. Sądzę, że obawia się o dziecko. Jak mam go przekonać, że tego potrzebuję i że nie ma ryzyka dla maleństwa. Czy byłyście w podobnej sytuacji? Proszę o rady.
  • Hej. Musze sie podzielic moim zaskoczeniem, jakie ostatnio zafundowala mi moja mała glizda nadludzka:). Przez caly czas tak srednio od 30 tygodnia ciazy wszystko wskazywalo, ze bede miala cesarke. Dzidzia sobie siedziala mocno na pecherzu i ani myslala o obrocie. Siedziala tak sobie w najlepsze jeszcze w 37 tygodniu, wiec juz wlasciwie umawialam sie z mooim lekarzem na ciecie. Odrazu mowie, ze nie jestem z tych co to chca koniecznie cc. Ja mialam mieszane uczucia, bo w koncu nigdy nie ...
  • jakoś tak podle się czuję i muszę to z siebie wyrzucić. mam córki 3 lata, 3 miesiące i wszystko byłoby ok gdyby nie te ciąże, porody i połogi. jak sobie przypomnę ten okres z pierwszą córką(cc) to aż się sama sobie dziwie że się zdecydowałam na drugą(sn). no a druga totalnie przciwieństwo pierwszj, caluteńka ciąża w dobrej formie( na początku trochę mdłości) poród prędko i naturalnie!!(choć nikt na porodówce nie dawał mi szans na naturalny), połóg też ok i aż tak mi się wszystk...
  • Czy ma ktos jakis dobry sposób na okropne zaparcia na początku ciąży. czekam na jakieś rady. Pozdrawiam cieplutko.
  • Czy jeśli ciąża przebiega ok(tzn już ok po krwiaku który się wchłonął)to czy można się normalnie kochać?Jestem w 9tyg ciąży.Jeśli można to w jakich pozycjach najbezpieczniej?Dziękuję za odpowiedzi.
  • mój problem jest następujący: Moja mam ma psa (zwykły kundelek) który jest po prostu agresywny dla obcych. Jak to bywa z kundlami starsznie pilnuje domu i szczeka i skacze jak ktoś obcy wchodzi. Nie ukrywam, że mnie to denerwuje a biorąc pod uwagę, ze dzidzia tuż tuż nie jestem w stanie iśc na żadne kompromisy - nie chcę żeby pies i dziecko sie znali!!!!! Ale jak to zrobić - musiałabym nie chodzić do mamy. Ona ma również pilnować dziecka jak ja będę pracować i nie wiem co będ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się