Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      kochany

kochany

(429 wyników)
    • Kocham...(54)

Mam 35 lat, rodzinę, męża, dzieci, budujemy dom. Mam tez Przyjaciela, On jest 15 lat ode mnie starszy.... Jest w związku,przyjaźnimy się, mamy codziennie ze sobą kontakt, sms-y, maile, telefony. jestesmy na bieżąco co u nas. Spotykamy się czasem - ja z rodziną, On z narzeczona. Są to zawsze serdeczne i mile spotkania. No i ostatnio 'chlapnęłam'...Tzn napisałam mu w mailu że Go Kocham.....No bo Go Kocham, jest moim Przyjacielem, bliską mi osoba, wspiera mnie, pomaga.... Kocham jak Przyjaciel...
    • Czy to jest możliwe? Czy możliwe jest kochanie (uczucie) obu jednocześnie? Czy zawsze jednak jedna z nich to raczej przyjaźń bo kochać naprawde można tylko jedną?
    • dawniej albo i teraz:) w bohaterkach książkowych, filmowych lub serialowych? znaczy po tym, jak stwierdziliście, że nie możecie ożenić się z mamą, bo jednak tata był pierwszy i lepiej tego tematu nie ruszać, a uczucia trzeba było gdzieś przelać :D
    • zadaje pytanie dla mezczyzn.Wszystkich,ktorzy sa na forum,pisza ,czuja i kochaja. No wlasnie,po czym poznajecie,ze kochacie wlasnie ta osobe.tzn,zone,dziewczyne? jak czesto przyznajecie sie do uczuc? co to jest milosc(nie mylic z seksem,please!) i czy sprawdzila sie w waszym zyciu?
    • Znalazłem się w dość trudnej i dziwnej sytuacji. Długo szukałem towarzyszki życia. Jestem jeszcze młody, ale nie układało mi się z kobietami. One wolą jednak takich, co je poniżają, źle traktują, nie szanują. A ja prosty, dobry chłopak jestem. W końcu poznałem cudowną kobietę. Skromną, miłą, dobrą, mądrą. Możemy godzinami ze sobą rozmawiać, uwielbiam spędzać z nią czas. Jest jednak mały problem z nią. Nie pociąga mnie fizycznie w sposób, który by mnie satysfakjonował. Jest ładna, ale nie w ...
    • zrób wszystko ,żebym nie musiała myśleć o niczym innym, kochaj mnie
    • Czy któraś ze stron może kochać mniej? Czy facet i kobieta powinni się kochać tak samo? Ja wiem że bardziej kocham swojego faceta niż on mnie i dlatego pytam czy to jest normalne? Czy tak już jest... czy raczej to w moim związku jest coś nie tak??? Co o tym sądzicie? Czekam na odpowiedzi i z góry dziękuje :).
    • Pytanie może infantylne nieco... Powiedziałam mojemu mężczyźnie, że go kocham. Nie planowałam tego, po prostu rozmawialiśmy i powiedziałam to, bo tak czuję. On był zaskoczony, bo wcześniej unikałam rozmów o uczuciach i ze śmiechem się wykręcałam od powiedzenia owych magicznych słów...;-) Wydaje mi się, że był zadowolony - zaczał mnie przytulać i całować, ale... nie powiedział, że odwzajemnia moje uczucie... I teraz siedzi to w mojej głowie...moze to był błąd? może mogłam nie mów...
    • Witam to mój debiut na forum nigdy jeszcze nie radziłem się w taki sposób:D Mianowicie prawie 3 lata temu poznałem dziewczynę na dyskotece spotkaliśmy się potem spodobaliśmy sie sobie itd. okazało sie żę jest odemnie 2 lata starsza i ma 2 dzieci (dwuch fajniutkich chłopaczków) ale to dla mnie nie stanowiło problemu. byliśmy razem ponad 2 lata, byliśmy w sobie zakochani jeździliśmy na wakacje całą rodzinka ;) było cudownie ;) az do 5 stycznia ;/ nagle powiedziała mi ze potrzebuje cza...
    • Jeżeli tak się dzieje to dlaczego?
    • Czy mężczyzna może kochać dwie kobiety jednocześnie i jednakowo, czy zawsze jedną bardziej?
    • Jakie mogą być inne powody (opróż poniżej wymienionych) nieustannego wyznawania "miłości" przez Pana X: - żeby uzyskać odwzajemnienie, a tym samym ego wzrośnie - żeby poczuć się lepiej ze sobą-żeby poprawić swoją opinię w moich oczach (przyjaciel wszystkich zwierząt musi pozostać przyjacielem wszystkich zwierząt) -dla zabawy i czystej masochistycznej przyjemności. To trwa pół roku. Bardzo mnie męczy. Wykluczam fakt, że kocha naprawdę. On ma żonę. Zakładam, że kocha ją właśnie...
    • ...a potem mowi,ze mu sie podoba iz inne do niego pisza w internecie to jest cos zlego?
    • Pytanie do Panow, ktorych zona/partnerka juz przechodzila ciaze... Czy kochacie sie chetnie w tym czasie, czy jest to dla was raczej nieciekawym doswiadczeniem?
    • jestem w małżeństwie 7 lat mamy 2 dzieci i coraz czesciej jest źle chociaz nie jestem chyba brzydka mąz ciągle to czy tamto,niepracuje obecnie bo mam małe dziecko i tu tez problem... mąz wychowany jest w zupełnie innej rodzinie gdzie były wyzwiska itd. mnie tez tak traktuje mam juz dosc czy to koniec miłosci tak poprostu wszystko uleciało
    • Zarys sytuacji: Mam chłopaka, z którym jesteśmy 10 miesięcy (wcześniej się długo kolegowaliśmy). Kochaliśmy się pierwszy raz jakieś 2 miesiące temu. Nie powiedziałam mu dwóch rzeczy: a) Że go kocham, (nie chciałam być Tą Która Mówi TO Pierwsza. No i chyba bym umarła, gdybym na moje wyznanie miała usłyszeć tylko zmieszane "yh yh dziękuję, milo mi.." , czy inne takie) b)Że jest moim pierwszym ( w skrócie: nie chciałam go prze/odstraszyć) Teraz warunki sprawiły,że musimy być ze sobą "n...
    • Będę kochał i będę z Tobą, jeśli po...1,2,3... - to jest normalne?
    • Gdy kobieta kocha za bardzo, to "latwo ja zranic, mezczyzna to odrzuca ja, wykorzystuje itd..." Gdy mezczyzna kocha za bardzo to..."kogo to interesuje, po prostu slaby dupek, natret, meczy kobiete i nierozumie ze kobieta zasluguje na kogos lepszego a nie takiego za rozmieklego facecika." Ah, fajnie byloby gdyby milosc kobiety, i milosc mezczyzny mierzono taka sama miara. Kogo to obchodzi ze mezczyzna tez potrafi kochac, nie ma znaczenia, on ma po prostu kochac ale tylko g...
    • Tak mnie naszło, by zapytać na przełomie wiosny i lata, tuż przed wakacjami w związku z którymi szykujemy coraz to lepsze kreacje, zamawiamy hotele, pensjonaty, przebyłyśmy już szereg zabiegów mających za zadanie podkreślić niewątpliwą urodę;) Wypociłyśmy już kilka tysięcy kalorii na siłowniach basenach, wydałyśmy tysiące zarobionych złotówek i nie tylko na najnowsze osiągnięcia kosmetologii i medycyny estetycznej...I powiedzmy udało się oczarować upatrzony obiekt pożądania...Bidok rozpływa s...
    • to czyje potrzebę mówienia tego kobiecie? ja wiem, ze są rozne typy ludzi. wiem, ze nie każdy lubi takie wyznania. ale czy nie jest naturalne, że jeśli się kogoś kocha to mu się to chce od czasu do czasu powiedzieć. bo mój facet takiej potrzeby najwyraźniej w ogóle ni czuje. i zastanawiam się, czy w ogóle coś do mnie czuje. nie jesteśmy razem długo. po paru miesiącach znajomości powiedział mi że kocha. potem powtórzył to jeszcze z kilka razy, w większości niestety po alkoholu. od paru miesięc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się