kochany

(134 wyniki)
  • Z czym się kojarzą francuskie samochody? Z wyjątkowością, wymyślnymi kształtami, miękkim zawieszeniem. Pewnie jeszcze kilka punktów można do tego dorzuć. Oto lista francuskich aut, które my kochamy moto.pl/MotoPL/56,88389,12372660,Za_co_kochamy_francuska_motoryzacje_.html Chyba za brzydote:>
  • Miłość to skarb? Owszem, i to dosłownie. Ludzie, którzy są kochani i akceptowani, mniej cenią swoje zasoby materialne i przypisują im mniejszą wartość finansową – udowodnili naukowcy. kobieta.dziennik.pl/twoje-emocje/artykuly/325522,jestes-kochany-nie-liczysz-pieniedzy.html
  • Wyniki przeprowadzonych niedawno badań wskazują, że to wszystko wcale nie jest takie romantyczne. W owym "spojrzeniu" chodzi o seks i o ego. wiadomosci.onet.pl/1453922,242,kocham_cie_bo_ty_mnie_kochasz,kioskart.html
  • Prawo i Sprawiedliwość zaczyna przyciągać najmłodszy elektorat. Dla pokolenia Facebooka PiS nie musi już być obciachem. Byłem zdeklarowanym zwolennikiem Platformy, podobnie jak cała moja rodzina. Ale już mi przeszło i teraz jestem po właściwej stronie – mówi 20-letni Kuba Liskin, student zarządzania na Politechnice Gdańskiej www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/polska/za-co-mlodzi-kochaja-prawo-i-sprawiedliwosc,74086,1
  • Czołem:) W innym wątku nasz drogi Agulaszek zapytuje, z czym nam sie kojarzy Mazowsze. Poniżej macie ciekawy wywiad, krajobrazowy: "- Jeśli chodzi o ochronę krajobrazu, jesteśmy na etapie białych skarpetek do garnituru - mówią autorzy książki "Polska - ginące krajobrazy" Rz: W wydanej niedawno książce „Polska – ginące krajobrazy” piszecie, panowie, że powstaje czerwona księga ginących krajobrazów. Jakie to są krajobrazy, które warto chronić? Wojciech ...
  • To wyznanie szczere, naprawde. Nie wyobrazalam sobie, ze facet moze mnie spytac : czy ci nie ciezko ? /nieslam zakupy/ Mysle sobie o w morde, doniose to cholerstwo, zebym sie miala rozpasc na kawalki. Donioslam. O przepuszczaniu w drzwiach szkoda gadac. Mozna sie o faceta zabic. Pcha sie pierwszy. Polak- nigdy. KOlejna rzecz : paznokcie. Jak facet moze miec dlugie paznokcie ? Koszmar. Tak wiec Polacy kochani, doceniam Was absolutnie :)Jestescie dzentelmenami w kazdym calu. I tak trzymaj...
  • Frida żałuje cioci starych kafelków z kuchni, żyła czy też ciocia nie jest kochana przez Fridę? Czy powinniśmy kochać całą rodzine?
  • Czołem:) Kogo kochają kobiety? "Mężczyźni z antyspołeczną osobowością działają na kobiety niczym magnes. Naukowcy odkryli, w czym tkwi tajemnica ich sukcesu. Do złych facetów przyciąga kobiety specyficzna mieszanka cech ich osobowości. Konkretnie chodzi o trzy z nich, tworzące tzw. czarną lub ciemną triadę. To narcyzm, zachowania antyspołeczne i makiawelizm. Innymi słowy, zadufanie w sobie, nieliczenie się z uczuciami innych, wybuchowość i skłonność do manipulowania ludź...
  • Są wygodnie, wciąż modne i niedrogie. Czego chcieć więcej? A mowa oczywiście o japonkach, które parę lat temu na dobre powróciły do naszej garderoby. A w związku z tym, że można znaleźć je w bardzo niskich cenach, można pozwolić sobie na zakup kilku par w sezonie. Od wyboru do koloru. Nie musimy oczywiście przypominać, że japonki latem 2013 nosimy dosłownie do wszystkiego. Od wieczornych wypadów ze znajomymi, po słoneczną sesję na plaży. polki.pl/moda_dodatki_galeria.html?galg_id=10014263 ...
  • Mężczyźni kochają wolność. A w zasadzie mają na jej punkcie obsesję. Na samą myśl o zaangażowaniu się w związek, wypowiedzeniu sakramentalnego "tak" dostają gęsiej skórki. Bo zaangażowanie to konieczność zawierania kompromisów, utrata niezależności i nieograniczonych wyborów seksualnych, nie mówiąc już o prostej ścieżce do... bankructwa. Dlatego wciąż w cenie są konkubinaty lub - ładniej brzmiące - wspólne zamieszkiwanie bez ślubu. Dlaczego mężczyźni lękają się zaangażowania? kobieta...
  • Pierwsze w Krakowie warsztaty antydyskryminacyjne dla dzieci wywołały burzę na forum krakow.gazeta.pl. Internauci zarzucili organizatorom zajęć, że czytanie bajki o królewiczu, który pokochał nie księżniczkę, ale innego królewicza, to "propagowanie homoseksualizmu". Więcej... krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8709963,Gdy_krol_kocha_innego_krola__Jak_to_dziecku_powiedziec_.html
  • Kochani..(42)

[b]Jestem dumna, szczęśliwa i w ogóle...[/b]
  • Zaczynamy zdrową zapowiedzią lata! Owoce jagód to witaminy, maślanka i twaróg cenne białko, które sprawi, że uczucie głodu odgonisz na dłużej. Naleśniki z maślanki z serem i jagodami Naleśniki: 250 ml maślanki 250 g mąki pszennej 1 jajko 20 g cukru 5 g sody oczyszczonej 5 g proszku do pieczenia 40 g masła masło klarowane do smażenia Nadzienie: 150 g twarogu 100 g jagód 10 g cukru waniliowego Maślankę wymieszaj z jajkiem, a następnie z pozostałymi suchymi produktami (mąką, ...
  • kobitka utknela w XIX wieku chyba.....:D wyborcza.pl/1,75248,13538382,Dr_Wanda_Poltawska___In_vitro_to_grzech_Lucyfera_.html
  • Pewien filozof powiedział, że niemożliwe jest kochać i być mądrym zarazem. Ale, jak mawiał Szekspir, są na tym świecie rzeczy, o których nie śniło się filozofom. Ostatnie badania pokazują bowiem, że inteligentni kochają się lepiej! zdrowie.onet.pl/1349181,2042,,,,nie_badz_glupi_w_lozku,seks.html
  • A ja kocham zimę:)))
  • Miłych spokojnych snów :-)
  • Opisywać miłość nie jest łatwo nawet wielkim pisarzom i poetom. Dlatego bardzo często wybierają oni najprostsze wyjście i... unikają szczegółowych opisów kontaktów męsko-damskich. Ta zasada nie dotyczy wszystkich. Czasami wysiłki opisania miłosnych uniesień wywołują przede wszystkim uśmiech. rozrywka.onet.pl/prasa/582,1216283,index.html
  • Przez pojęcie patriotyzmu możemy określić naszą relację wobec państwa, którego jesteśmy obywatelami, pozytywne emocje: dumę z bycia obywatelem, stosunek do przestrzeni, w której żyjemy, czy też do tradycji, historii kształtującej naszą indywidualną i zbiorową tożsamość. Jesteśmy w stanie odpowiedzieć sobie na pytania o to, kim jesteśmy oraz skąd pochodzimy. Mamy poczucie zakotwiczenia w sensie fizycznym i psychicznym w otaczającej nas rzeczywistości, uczestnictwa w jakiejś wspólnocie czy społ...
  • www.youtube.com/watch?v=7S_hzu9THQA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się