kochany

(78 wyników)
  • [b] „Kiedy byłem jeszcze młody i pełen zapału, powiedziałem pewnemu starszemu i mądrzejszemu ode mnie człowiekowi, że całe moje życie i wszystkie siły chcę poświęcić kochaniu innych. On zaś łagodnie zapytał, czy mam zamiar z równą determinacją kochać siebie. Odparłem, że kochanie innych nie pozwoli mi na to, po prostu zabraknie mi czasu. Było to bardzo wzniosłe oświadczenie. Mój starszy i roztropniejszy przyjaciel zamyślił się, potem przyglądał mi się i w końcu rzekł: "Obrałeś samobójcz...
  • dziś? wczoraj?? rok temu?? nigdy? kiedy ostatni raz czułeś się kochany?? kiedyś? było kiedykolwiek to "kiedyś'????
  • Wiem, zaraz posypią się odpowiedzi, że kocha się za nic, ale może jednak... Rano leżałam w łóżku, miałam wspaniały sen i tak pomyślałam, za co można kochać kobietę... Czysto teoretyczne rozważania.
  • kocham cie kochanie moje ,kocham ....bez rozumu,po swojemu ,po cielęcu czyli nikt nie zrozumie nas jak ..... czy tak można ślepo kochać przez te kilka lat po rozstaniu???czy to tylko mrżonki,wspomnienia ???
  • ... nie mam jak zdradzać... www.youtube.com/watch?v=vRwNkrUCcvo
  • tak mi tu w radiu śpiewają i co Wy na to???
  • Ostatnio na forumie kilka razy pojawił się dziwny temat.Ot, tak się pojawił.., pod przykrywka nic nie znaczących słów.. Nie ukrywam, to temat, który mnie baaardzo wciąga, absorbuje i porusza.. Kochać. Kiedyś, jako dziecię jeszcze napisałem sobie taki text: Na innych planetach: być, tak łatwo i tak trudno, gdy już się jest patrzeć do bólu i widzieć. Kochać, przy stanie dzisiejszej techniki, jeszcze niewykonalne. Dalej aktualny? Na czasie? Mam sporo do powiedzenia w tej kwestii...
  • Nasi milusińscy, "bracia" mniejsi, kochane pupilki,...Głaskanie zwierzaczka wywołuje dużo uczuć, koi ból i wycisza...
  • Co byście woleli? być z kimś kto was kocha tak, ze w ogień by skoczył - a wy jego niekoniecznie, czy być z kimś, kogo wy kochacie nad życie - a on was niekoniecznie... ?
  • Co daje Wam prawdziwą satysfakcję, poczucie spełnienia i szczęścia (dobra dobra sex, ale co poza tym)?
  • za to, że są tu jednak prawdziwi ludzie. wrażliwi na słowa i emocje wyrażane za pomocą literek. ja coś napiszę i jest odzew. jeden mail. pięć słów. i to wystarczy, by poleciały łzy i emocje nieco opadły. dziękuję.
  • jak komus zaufac??????:(
  • ... tak po prostu za wszystko... dzisiaj jest dzień dobry jak każdy inny, żeby się pożegnać... nie mam już siły, żeby walczyć, a wiem, że jeśli odmówię leczenia, to krótka piłka będzie... wiele razy w hospicjum widziałam, jak odchodzą ludzie w totalnej samotności i opuszczeniu... nie chcę tak, panie Kierowniku... Proszę, zapamiętajcie mnie jako trochę zadziorną, ale życzliwą innym osobę... nigdy nikogo nie chciałam skrzywdzić... jeśli nie wyszło, przepraszam... jednego żałuję... jak ja Was ...
  • Ktos napisał " kocham Cię" na jednej z gównych ulic w Warszawie. Co myslicie o takim wyznaniu miłosci? Zdarzyło się Wam kiedys cos takiego ( nie oceniam jakiego ;) ) zrobic, albo ktos takie cos zrobił dla Was? Dla mnie kiedys pewnien pan, który akurat zabiegał o moje względy zadedykował piosenkę w radio, ale dawno to było :))
  • Bardzo dziękuję za adresiki. Persona, która ma osobiście życzenia odebrać - zapraszam zapraszam. A nie będę sobą jak nie napiszę czegoś od serca. VIP personie, która się nadąsała po prośbie o adresik - przypominam, że oprócz netu istnieje równolegle świat realny a Oprah Winfrey z pewnością na TEN adres nie polowała zatem... szkoda gadać. ja chyba niedługo znikam. telefon w najlepszym momencie czyli wczoraj oddałam do serwisu wreszcie. Na Święta wyjeżdżam w familijne strony i zaraz po nich wr...
  • Wszystkiego najlepszego na te Święta, radości, miłości, bycia z bliskimi, ciepła fajnych prezentów pod choinką smakołyków odpoczynku i oddechu po ciężkim zapewne roku i wszelkiej pomyślności w Nowym :) a ja zmykam stąd na razie, życzcie mi, abym spokojnie i bez problemów dojechała...
  • Kochać, to nie znaczy zawsze to samo... Jak to jest z tą miłością: niezwykłą, magiczną, jedyną? Czy kochamy po raz pierwszy raz na zawsze?... czy znów, bo ta jest tą niesamowitą?
  • Dzisiaj w pracy zamiast pracować czytałam to: singielmisia.blog.onet.pl/1,AR1_2009-06-23,index.html i ryczałam jak głupia przy każdej notce...
  • zawsze kochalam,ale kolejny raz ogladam z nia wywiad i jestem na 100% pewna,ze dobrze ulokowalam swoje uczucia:) no i kocham tez jej piosenki,a kilka nawet umiem zaspiewac. chcecie posluchac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się