Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      kochany

kochany

(640 wyników)
    • Jestem w trudnej sytuacji... Bylam z chlopakiem przez 1,5 roku. Zakochalam sie jak glupia... On zreszta tez. Szalona, dzika milosc, pelna radosnych i wspanialych chwil. Myslalam ze nie potrwa dlugo, ale zaczelo sie robic powaznie... Bylam pewna ze to byl mezczyzna mojego zycia. Robilam dla niego wszystko, nie oczekujac nic wzamian. Podobalo mi sie to, cieszylam sie ze moge sprawic mu przyjemnosc, ze dzieki mnie jest szczesliwy. Nie zwracalam uwagi ze nigdy nie uslyszalam slowa "dziek...
    • Poradcie mi bo nie wiem co mam co mam zrobić! Znamy się z mężem od 9 lat a po ślubie jesteśmy 5 lat i mamy 4 letnią córkę. Przez te wszystkie lata było wszystko dobrze. Mąż zawsze mówił że kocha mnie mocniej niż ja jego. Bardzo zależało mu na ślubie ze mną ale ja się wachałam bo w mojej rodzinie zdażały się już rozwody i bałam się że ślub wszystko zepsuje. Bardzo go kochałam i po dwóch latach od zaręczyn wzielismy ślub. Po slubie szybko zaszłam w ciąże. Mąż nie mógł się doczekać...
    • kochać(14)

jaka jest różnica między stwoerdzeniami "zakochałem się w Tobie" i "kocham cie"? Dla mnie są prawie równoważne, ale mogę się mylić
    • Mam problem bo nie wiem jak wybrać pomiędzy dwoma facetami.Z jednym żyję z daleka od polski 3 lata a drugi to mój ex ktorego kocham dalej .
    • Moj chlopak bardzo dlugo nie zwierzal mi sie ze swoich uczuc. Wreszcie po ponad roku bycia ze soba powiedzial ze mnie kocha. To bylo na wakacjach i bardzo sprzyjajacych warunkach przyrody. Od tego czasu(5 miesiecy)wiecej o tym nie wspomnial. Sytuacja skomplikowala sie o tyle, ze ze wzgledu na prace od paru miesiecy mieszkam w innym miescie i widujemy sie tylko w weekendy. Kiedy pare dni temu zapytalam go, dlaczego nigdy nie mowi ze mnie kocha, stwierdzil, ze powiedzial to dlateg...
    • Dziś po dwóch tygodniach bycia razem (znamy sie od czerwca) mój chłopak powiedział mi ze mnie Kocha, ale nie spodziewałam sie tego po nim przez jeszcze kilka miesiecy, bo to nie jest taki typ faceta, który jest wylewny, jak mam to traktowac, troszke sie przestarszyłam, ze skoro tak szybko to powiedział, to pewnie szybko też mu przejdzie, poza tym ja narazie nie moge mu tego powiedziec i nie wiem jak mu to wyjaśnić..dzis wieczorkiem mam z nim pozrozmawiac
    • czy wasi mezczyzni mowia wam ze was kochaja??? bo moj facet nie mowi mi tego zbyt czesto jednak uwazam iz sa to szczere slowa ktore sprawiaja mi wielka radosc! nie lubie gdy mezczyzna mowi "kocham cie" codziennie-wtedy to takie puste slowa
    • Dziewczyny spróbujmy odpowiedzieć sobie na pytanie: za co kochamy naszych panów? Ja kocham swojego szczególnie wtedy, gdy zapomina o jakiejś ważnej dacie i przybiega następnego dnia z kwiatami i prawie błaga mnie na kolanach, żebym mu wybaczyła. Robi wtedy takie śliczne, maślane oczka. Czuję się wtedy tak jakby patrzyło na mnie małe dziecko, które coś spsociło i w ramach przeprosin narysowało mamie laurkę. :-) Nie potrafię się dłużej gniewać.
    • Nie wiem czy Wy dziewczeta zauwazylyscie tez ze nasi panowie rzadko mowia nam o swoich uczuciach? Rzdko zauwazaja nasze starania lub chociaz drobne zmiany wygladu i dlaczego boja sie slowa kocham cie? Panowie pomozcie:)
    • powiedzcie mi jak to jest, ze niektorzy (na tym forum to raczej wiekszosc) wiedza, ze sa zakochani np. juz po jednym czy kilku miesiacach znajomosci. pisza np. <<jestem z moja dziewczyna od 3 mies... bla bla bla... bardzo ja kocham>>. nie rozumiem tego za bardzo, chociaz wiem , ze zdarzaja sie takie zakochania od pierwszego wejrzenia. ja jestem w zwiazku od ponad 3 lat i nadal nie wiem czy to co czuje jest prawdziwa milosc. zaczelam sie o tym tak na prawde przekon...
    • Dlaczego zawsze jak podoba mi się jakiś facet, on nie zwraca na mnie najmniejszej uwagi, za to co chwila któryś z moich dobrych przyjaciół wyznaje mi miłość? Powoli czuję, że nie zasługuję na miłość, bo krzywdzę tylu wspaniałych ludzi. Najgorsze nie jest tuż to,że nie mam partnera, ale fakt, że trace przyjaciół i bardzo ich ranie. Jak zapobiec temu, by bliscy koledzy się we mnie nie zakochiwali? Już nie wierzę w przyjażń między kobietą a mężczyzna:(
    • moja sytulacja jest taka... bylam z chlopakiem 11 miesiecy i nagle zaczal pisac do innych na gg (np. swojej byłej dziewczyny, kolezanki z klasy) i walić im teksty typu "dawaj umówmy się", "chciałabym zagrzać twoje łóżeczko" itp. nie wiem co mam o tym myśleć czy o mnie kocha i chciała żebym zmieniła swoje zachowanie i sie wreszcie obudziła,czy mnie nie kocha?? na razie nie jestemy razem, ale spotykamy się i zachowujemy jak para, calujemy itp. wybaczyłam mu, ale boje się że znowu to zrobi...
    • A mianowicie moj chlopak jest katolikiem, a ja protestantka i caly czas chodzi za mna i prosi mnnie zebym zmienila religie na katolicka, bo to bedzie lepsze dla mnie i wedlug niego moje zycie sie zmieni na lepsze( tak jakbym miala teraz starszne zycie z tego powodu ze jestem protestantka).Jak najbardziej jestem szczesliwa i dobrze mi z tym i nie chce tego zmieniac, bo nie widze powodu,w koncu tez jestem chrzescijanka jak moj chlopak.Strasznie mnie to zlosci, bo nie moze zaakceptowac mojej rel...
    • Mam straszny problem... Jestem z moim chlopakiem 2 lata, zanim go poznalam przyjaznilam sie z innym chlopakiem, rok czasu sie nim nie widzialam ale niedawno sie spotkalismy. Od jakiegos miesiaca caly czas razem imprezujemy i spedzamy czas. Moj chlopak mieszka 300km ode mnie, ostatnio malo czasu spedzamy razem... Oddalilismy sie od siebie, natomiast ja caly czas mysle o przyjacielu, czuje cos do niego i wiem ze on czuje to samo do mnie.Powiedzial mi, ze mnie kocha i ze chce byc ze mna. T...
    • No właśnie wystarczy jedno KOCHAM CIĘ, żeby sparwić ukochanej (ukochanemu ) radość, ale jak częśto mówić to magiczne kocham cię??? Mój chłopak mówi mi codziennie, każdego sms-a kończy wałśnie tymi słowami. Na początku było to coś cudownego, ale teraz, nie robi na mnie wrażenia. Hmmm...nie powowiem, żebym nie chciała słuchać ciągle "Kochanie kocham Cię", ale czy dla niego słowa te ,mają jakieś znaczenie skoro tak mówi codziennie (czasami co drugi dzień), a moze naprawdę tak czuje. ...
    • No właśnie przemyślcie to i napiszcie za co kocham moją 2 połówke.....
    • ciekawi mnie, jaki macie pogląd na ten temat.
    • mam faceta od 2 lat. bardzo go kocham, uwielbiam spędzać z nim cały wolny czas lecz problemem jest to że nie potrafi mnie zaspokoić i chyba nigdy mu sie naprawde to nie udało. pod jego nieobecność poszłam ze znajomą do kawiarni, tam poznałam fajnego faceta i wyszło na to że spędziłam z nim noc a nawet nie jedną. był boski. nie wiem czy powiedzieć o tym mojemu xx. nie wyobrażam sobie życia bez niego a tamten facet nic dla mnie nie znaczy. NIE WIEM CO ROBIĆ to jest przytłaczające
    • Kocham wciaz swojego eks,mam takie przeczucie ze jeszcze z nim bede.Tak mi ciezko bez niego.On byl i jest dla mnie najwazniejszy.Ale czy to ze go kocham mam teraz sens?Tylko to uczucie jest silniejsze ode mnie,chcialam go nie kochac,ale sie nie udalo.Odpiszcie co o tym sadzicie.
    • było tego mnóstwo : kocham Cie jak Irlandie ....... kocham do dna, po brzegi ,do samego szczytu przestrzeni...(E.B. Browning) a Wy jak Kochacie ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się