Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      kochany

kochany

(56 wyników)
    • Mój dwuletni syn, przed chwila do mnie podszedł , pogłaskał mnie po policzku i powiedział : kocham :D. Ale cudnie:D. Wcześniej , na spacerze, ściskał starszą siostrę i powtarzał jej :kocham :).
    • kocham(37)

ten szampon [img]https://1.bp.blogspot.com/-ziVPHPOhNdQ/UA5v5_eAD0I/AAAAAAAAAU0/PXgDwAoAE4U/s1600/timotei-pure-szampon.jpg[/img] włosy są po nim lekkie, świeże, nie przetłuszczają się tak szybko i chyba pobudziło mi cebulki, bo hurtowo odrastają i gęstnieją mi włosy. o mamuniu, nareszcie, może nawet da się je w koncu zapuścić ;) muszę jutro zakupić, bo już się kończy ;) a wy co ostatnio pokochałyście? ;)
    • Tylko cudze :P:P:P I ja te cudze też kocham. Te tak macie? Bo ze mnie sie cała rodzina nabija, ze nie mam własnych a obce mnie uwielbiją :)
    • m.in za to ze wlasnie sciagam na lapku z neta bezprzewodowego mp3 queena i po sinym ząbku wrzucam je na komórkę zebym miala czego sluchac w srodkach komuniakcji miejskiej :)
    • Tak mi powiedział mój mąż po kłótni w Hiszpanii. I powiedział to na spokojnie, nie w nerwach czy złości. Po kłótni wyszliśmy na spacer. Rozmawialiśmy o naszym związku i o... rozstaniu. Całkiem spokojnie. Mówiłam o tym jakby to było gdybyśmy nie byli już razem. Jak miałby wyglądać rozwód, nasze mieszkanie osobno, jego widzenie z córką. Wszystko na poważnie, spokojnie, rzeczowo. Powiedział mi wtedy: "może rzeczywiście tak powinniśmy zrobić, tak wiele nas różni, ułożymy sobie życie na nowo. Ty...
    • i grave:) Za samoloty i wibry i jutro kupię sobie taki w kolorze silver a co. Tak musiałam napisać bo siedzę od rana w kuchni i piekę,gotuję,smażę jak rasowa kura domowa.
    • kierowców? ile taki kierowca może zarabiać? jaka to firma i jakie trasy? podzielicie się wiedzą? mój chłop chce zmienić pracę, bo tej co siedzi teraz to tak średnio mu płacą :/
    • nie? no bardzo. a moze ktoras z wdzięczności za te wyznanie pomoze mi aukcje na allegro wystawic? :>
    • ... miłością wielką i nieodwzajemnioną. Dzisiaj znowu wlazłam na forum o Chłopach Reymonta, żeby nie było. No i pytanie, czy gdzieś w internecie znajdę do obejrzenia (nie ściągnięcia na dysk) serial. Ten 13-odcinkowy. Na serialeonline.pl nie ma niestety
    • jak ja wyczytam wasze wątki z prawie 2 tygodni?!? streście coś, no kurcze blade, doszłam po tytułach do 6sierpnia i już zgłupłam, a co dalej-ech relacja z mojej strony-tydzień w miejscu zwanym Gryżyna, nad czyściutkim jeziorkiem z ZEROWYM zasięgiem telefonii komórkowej, więc idealne miejsce dla pracoholików do wypoczynku i dla tych, którzy nie pamietają już jak to było bez komóry.później kilka dni w Świnoujściu, gdzie miałam szczęście posmakować czekoladę na gorąco z lodami w przesympatyczn...
    • Jakieś rady, bo już nie ogarniamy tematu? [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/kh/yg/mjen/5ELbk1Y4uSVk6qrtkB.jpg[/img]
    • i mu kibicujemy..prawda??? wczoraj tak pięknie poleciał a dzisiaj drugi dzień skoków z Zakopanego... 3mamy 3mamy idę przygotować lody, winko, bo pewnie gosci będę po południu miała i przed tv zasiadam.
    • 1. - dzien dobry, o ktorej to i to? - po mszy - aha, a o ktorej msza? - o 9 (msza okazjonalna z okazji x, wiec nie zakładam, że trwać będzie godzinę) - a o której się kończy? - nie wiem - to o ktorej to i to - no.... po mszy 2. uroczyste rozpoczęcie roku szkolnego rozpocznie się mszą o godz.... PO mszy zebranie tu i tu fuck ja nie chodzę do kościoła :D mam czatować pod nim i śledzić, kiedy ludzie wyłażą?
    • Przyniosła mi dzisiaj karkówkę duszoną z cebulką i prawdziwkami! A do tego knedel czeski!!!!!!!!!!!!!! Anioł kobieta!!!!!
    • ...bardziej kocham tatusia, bo tatus jest zabawny.A ty wcale nie jestes zabawna :P. Tak mnie ostatnio poinformowała córka:).
    • No kocham, nooooo :) I wiecie co? Pierdolę, nie wracam do żadnej pracy jeszcze na pewno do jesieni. Po co? Życia szkoda! Tyle mam do zrobienia jeszcze i do zobaczenia tyle :)
    • W sensie jakie części ciała :)?
    • mimo że ma wiele wad i do tego brzuch. ale jest fajny facio :) mówię o menszu, czyli kochanku :)
    • I nie chodzi o TĘ grazynke o ktorej myslicie:P Chodzi o moją panią z MOPR-u ktora zglosila mnie do jakiegos programu( nie pamietam nazwy) I... zrobie kurs prawka za freee:):):)Ale jestem happy:D No chyba jej koniaka kupie jakiegos:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się