Forum Regionalne Pomorskie Słupsk
ZMIEŃ
      komorniki

komorniki

(6 wyników)
    • Witam, muszę wynająć komornika, w związku z tym mam pytanie: który komornik w Słupsku jest najlepszy? Pozdrawiam
    • Popatrzcie, to skandal, żeby on tak łatwo się wywinął z tych afer: GŁOS POMORZA: Powrót Andrzeja C. Słynący z bezwzględności Andrzej Ciemnoczołowski nadal budzi grozę wśród dłużników. Nie jest już komornikiem, ale pracuje w kancelarii swojego następcy. Może nawet wrócić do zawodu, bo sąd uniewinnił go ze wszystkich zarzutów. Ciemnoczołowski był jednym z najskuteczniejszych komorników w regionie, ale stosowane przez niego metody wywoływały liczne protesty i społeczną...
    • Czytam gazete i krew mnie zalewa. Czy na tego dupka komornika Ciemnoczolowskiego juz nie ma rady? Znowu a=fera z nim zwiazana. Chodzi tym razem o zanizanie wartodci sprzetow ktore zarekwirowal z jednego z domow. Dluznikiem byl syn, ktory od kilku lat jest z tego domu wymeldowan. Ciemnoczolowski zabral wszelkie gwarancje i kwity zakupu tak ze teraz nawet jak chlopak zaplaci 1000 zl (tyle byl winien), to trudno mu bedzie udowodnic ze te sprzety nalezaly do niego.
    • ...na oczach tłumu, sąsiadów, komornika...
    • jestem dziennikarzem super expressu, korespondentem w gdansku. od jakiegos czasu zajmuje sie slupskim sadem okregowym, rejonowym i dzialalnoscia komornika a. ciemnoczolowskiego. prosze wszytkich, ktorzy uznaja sie za poszkodowanych przez slupski wymiar sprawiedliwosci o kontakt. ale uwaga! interesuja mnie tylko sprawy poparte dowodami w postaci dokumentow, zeznan swiadkow itp. nie zajmuje sie sprawami, ktore koncza sie na opowiesciach lub domniemaniach zainteresowanych. moj mail: press...
    • Ha ha znowu Ciemnoczolowski nabroil! (mowie o komorniku). Jakas kobieta poszla do niego z pismem z banku ze sie dogadala w sprawie splaty zadluzenia i zeby on wstrzymal egzekucje, On sie nie zgodzil i ona usiadla mowiac ze nie wyjdzie poki on jej nie wyslucha. On ja wzial pod ramiona wypchnal z pokoju i chcial kopnac ale nie trafil. Sa swiadkowie.Byla na obdukcji i stwierdzono zasiniaczenia na ramionach wskutek silnego uscisku (moze byc dloni). Teraz chyba dobiora mu sie wreszcie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się