Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      komorniki

komorniki

(4 wyniki)
    • WITAM Mam pytanko właśnie zastanawiam się nad zakupem mieszkanka budowanego przez Przeds.PAJO z Poznania Chodzi mi o osiedle Komorniki Jak wygląda termin realizacji budowy innych mieszkań przez to przedsiębiorstwo proszę o info
    • Prosze o korepetycje w takiej sprawie. Jest mieszkanie spółdzielcze własnościowe bez wyodrębnionej KW. Od zasiedlenia (3 lata) właściciel nie płaci czynszu i ma spore zadłużenie wobec spółdzielni. Nie spłacał też w ogóle kredytu, który bank odzyskał od ubezpieczalni. Ubezpieczalnia poszła do sądu i teraz długiem zajmuje się komornik. Właściciel jest zameldowany i w najlepsze mieszka nic nie płacąc. Komornik ogłosił licytację. Pytanie jest takie: czy ma sens wejście w ten układ? Za...
    • "Cena ropy może spaść do 50 dol. za baryłkę" gospodarka.gazeta.pl/Gielda/1,85951,5110113.html
    • paru tygodni mam w nim swoją rękę, która za nic nie daje się z niego wyciagnąć. Wygląda na to, że dzięki temu nocnika nie zabierze mi komornik kiedy przyjdą mnie licytować, a co stanie sie gdy nie sprzedam mieszkania w dobrej cenie. Pomóżcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się