komorniki

(5 wyników)
  • Dostałam mandat 500zeta. Nie mam kasy, żeby zabulić. Moi znajomi mówią "olej, skarbowka ci odbierze w przyszłym roku". Inny kolega mówi, zeby płacić w ratach co miesiąc po 10zł:-) bo on tak robi i juz 3 lata spłaca taki mandat. Z kolei ktoś jeszcze mówił, ze jak jest 500 to komornika nasyłają, albo sciagają z pensji. A tak naprawdę kiedy pytałam znajomych, to nie było wśród nich zadnej osoby, która by potraktowała mandat poważnie. To jak to jest naprawdę?
  • mandat(18)

witam czy ktoś może podpowiedzieć,doradzić ??? dostałam mandat w wysokości 200 zł i mam takie pytanie jak to zrobić do kogo napisać,aby mandat ten został ściągnięty z mojego podatku (rozliczenia rocznego)z urzędu skarbowego,wiem że jest taka możliwość podpowiedział mi to policjant ale niewiem jak się do tego zabrać kwota 200 zł jest dla mnie duża a tu święta więc rozwiążanie że ściągną to z US jest wybawieniem z góy dziękuję za poradę fachową
  • Powiedzcie mi jak to jest z tymi mandatami,cz płaćićie.Dorwali mnie i niewiem czy płaćić
  • pytam bo znajomy mi powiedzial ze on do 500zł mandatów nie płaci??? tłumaczył,ze nawet jak cos przyjdzie to zapłaci za pare lat z odsetkami chyba większymi ???? hehe
  • Dlaczego nie są naliczane odsetki karne za każdy dzień od niepłaconych mandatów drogowych?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się