Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      komorniki

komorniki

(5 wyników)
    • j/k pilnie potrzebny :/
    • Byłam jakoś miesiąc temu u komornika, żeby zobaczyć jak się sprawy mają:) Pani, z którą zawsze rozmawiam poprosiła, żebym usiadła i kiedy to zrobiłam, przysunęła się jak najbliżej biurka i szeptem do mnie mówi: P:-A wie pani...był tu ostatnio ten f.Dwa dni temu.Jaką zrobił awanturę to szok. Aż komornicy się zlecieli z dwóch pokoi.I jaki dostał opierdol od koleżanki... (takiego użyła słowa, już się mniej więcej ,,znamy", więc pewnie dlatego sobie na to pozwoliła. Ja postawiłam g...
    • Po 1.5 rocznej przewie od września mam wrócić do pracy. Już się cieszyłam na tą myśl, bo ostatni rok to finansowo było kompletne dno i już liczyłam jak to będzie fajnie znowu zobaczyć swoją pensję nie wielką ale zawsze coś. A tu dziś mi z pracy dzwonią , że przyszło pismo komornicze o zajęciu 50 % mojego wynagrodzenia z kuli 15, tyś. długu którego nie spłącił mój ex, a ja ów kredyt też podpisałam. Kredyt był gotówkowy, ale kupiliśmy wtedy auto, które on wziął, tylko on nim jeździł, s...
    • dziewczyny jak to wygląda jest wyrok w sprawie o podział majatku , pan ma spłacic pania z połowy wartosci domu w którym zamieszkuje pan ze swoja nową żoną ma czas pół roku , jezeli nie spłaci sprawa ląduje u komornika jak to przebiega w praktyce czy jest możliwośc ze licytacja sie nie odbędzie ?
    • ex zwinął firmę , kase trzyma w skarpecie, więc komornik nic nie zrobi ( albo nie chce ? ) na dzieci nie placi już którys miesiąc cholera nie ma siły na exa ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się