Forum Regionalne Mazowieckie Ciechanów
ZMIEŃ
      komorniki

komorniki

(5 wyników)
    • wawerinfo.pl/index.php/czd-i-komornik-z-ciechanowa/
    • Od dość dawna TC promuje pewien chamski zwyczaj by w ogłoszeniach komorniczych eksponować nazwiska jako tak wazne jak te mieszkania i posiadłosci jakie licytuje. Co myślicie o moralności TC i komorników z naszego miasta ?
    • co się dzieje w spółdzielni Ziemowit ??? . Czy ktoś wie coś konkretnego ?? Mam zamiar kupić mieszkanie w tej spółdzielni - czy to dobry pomysł w obecnej sytuacji
    • Dlaczego przymulony alkoholem kierowca siadający za kółko odpowiada za potencjalne zagrożenie życia innych ludzi, a trzeźwy komornik zabierający szpitalom pieniądze na leczenie dzieci chorych na raka nie? PS. Nie jestem obrońcą pijanych kierowców. To tylko takie szokujące porównanie. Po to mamy rozum, aby przewidywać skutki naszych działań. Widać komorników to nie dotyczy.....
    • Zwracam się z prośbą do forumowiczów i mieszkańców Ciechanowa, gdyby ktoś chciał sprzedać lub słyszał że ktoś chce sprzedać mieszkanie w Ciechanowie to bardzo proszę o informację. Zauważyłem że mało osób ogłasza się w internecie a ja nie znam tu wielu osób więc trudno jest mi dotrzeć do potencjalnych sprzedawców. Mam gotówkę (118tyś) na kupno więc szybko mogę zapłacić za mieszkanie. Mieszkanie może być nawet do gruntownego remontu byleby zmieścić się w tej cenie, bo na więcej mnie nie stać. M...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się