-
Planuję na wakacjach odwiedzić znajomych w USA. Niestety, będzie to pobyt raczej stacjonarny. Dlatego też wpadł mi do głowy pomysł, żeby najpierw trochę pozwiedzać na własną rękę, a dopiero potem trochę posiedzieć u znajomych. Ale jak wiadomo, w grupie raźniej:) Poza tym nie mam doświadczenia w takich wojażach więc chętnie dołączę do grupki osób, które mają podobne plany. Termin: lipiec 2013; wyjazd raczej niskobudżetowy; poza tym jestem otwarta na propozycje:) Jestem z Warszawy, mam 32 lat...
-
Ahoj! Poszukuję pilnie osóbki, która wybrałaby się ze mną na wycieczkę do Włoch, a konkretnie do Toskanii i Umbrii. Jest to wycieczka objazdowa z Rainbow Tour. Termin: lipiec/sierpień:) Mam 27 lat i jestem kobitą:)
-
Witam Szukam kolezanki (nek) na wyjazd w cieple kraje (oporocz Grecji) Na 7 dni do 2 tys zlotych all inclusive wylot z Warszawy
-
uciekam z domu :) szukam osoby do pokoju, wyjazd do Egiptu, koniec lipca, 7-8 dni, hotel 4-5*, All, hotel przy plaży (dla mnie to istotne :) z dostępem do rafy. może OWD a na pewno snurkowanie + dobra zabawa. koszt c.a. 1500-1700 zł/osoba. pokoje jednosobowe to jakieś zabójstwo cenowe, więc potrzebuję towarzstwa :)) oferty na pokoje 2-osobowe są w logicznych cenach, więc bez problemu można coś znaleźć. wylot Wawa, łódź, ale to dalsza kwestia. może ktoś jest chętny?
-
Hej!
Poszukuję osoby chętnej na tygodniowe wczasy w Słonecznym Brzegu w drugiej połowie lipca. Wylot najlepiej z Warszawy, ale jestem dość elastyczna pod tym względem;) Płeć bez znaczenia;) Cel - błogie lenistwo na plaży & imprezy:D Byłam w Słonecznym dwa lata temu, życie nocne daje radę:D
Koszt ok. 2 tys. zł.
Mam 27 lat, jestem bezkonfliktowa, otwarta oraz uwielbiam dobrą zabawę. Więcej na priv.
pozdr
k
-
Witam, poszukuję chętnych na wyprawę do Maroka w lipcu, myślałam o wykupieniu opcji wypoczynku i następnie korzystanie z miejscowych atrakcji, zaznaczam że nie interesuje mnie leniuchowanie, wolę coś zobaczyć, przeżyć!!
Jeśli ktoś ma inną ciekawą propozycję zobaczenia Maroka to jestem otwarta :)
chętnych zapraszam, ja 29
-
Szukam sympatycznej wesołej osoby lub grupy osób na wspólny wyjazd. Urlop planuje w drugiej połowie czerwca lub początek lipca (w tej kwestii mogę się dostosować, byle do 20 lipca wrócić;) Interesują mnie przede wszystkim ciepłe kraje np Egipt, Hiszpania, Chorwacja, Maroko, Turcja Egejska, gdzie będzie można poleżeć na plaży i też pozwiedzać;) Kontakt na priva: evika80@gmail.com
K32
-
Poszukuję towarzyszki na tygodniowy wyjazd w koncówce lipca. Kierunek dowolny -
chciałabym wygrzać się na plaży, zwiedzić kilka ciekawych miejsc i
naładować akumulatory przed kolejnym ciężkim rokiem.
-
Najchetniej po 10 lipca, do 3 tyg.
Szukam towarzysza/szki zakwaterowania,zeby to, co mialabym dolozyc do jedynki przeznaczyc na przyjemnosci:)
Mam 38 lat, jestem z Krakowa.
-
Szukam sympatycznej, towarzyskiej dziewczyny na wyjazd na Bałkany, samolotem z biurem podróży; ja: 41 z Wawy. Pozdrawiam :)
-
Poszukiwana towarzyszka na wakacyjny wyjazd w lipcu, 14 dni, chętnie opcja 7+7, wylot z Warszawy, K40+
-
hej
jak w tytule - wyjazd 10-15 lipca, czas podrozy - 2 tyg
kierunek - balkany-morze czarne, albo hiszpania/wlochy......ewentualnuy powrot tanimi liniamii
szukam chetnych:)
-
Poszukuje kolezanki na wakcyjny wypad w gory- lipiec pomiedzy 01-20lipca do
Szklarskiej Poreby- 10-13 dni
- do ustalenia.
Mam namiary na sliczny pensjonat spa w gorach- w ramach pakietu oprocz pokoju
i wyzywienia :basen ,sauna, masaze,kapiel ozonowa, zabieg
pielegnacyjny,wycieczki nordic walking,calanetics, pilates,joga, studio
fitnes,wycieczka do Pragi, wycieczki rowerowe,biesiada goralska.Koszt wyjazdu-
11 dni 1580 zl, 13 dni 1840.Mozna tez zorganizowac wypad do Wiednia lub Drezna
...
-
Szukam kogoś, w wieku 30+, kto pojechałby na wycieczkę Antyczna Przygoda,
ewentualnie Bursztynowym Traktem w lipcu z Rainbow Tours.
Singielka, lat 31 spokojna, niepaląca. Nie lubię jeździć sama :)
Jestem z Koszalina
-
Hej,
Planuję wyjazd na przełomie lipca i sierpnia na dwa tygodnie.
Myślałam o Grecji lub Turcji jednak jestem otwarta na propozycje.
Chciałabym trochę pozwiedzać, poopalać się i też poznać tamtejszą kulturę.
Nie mam jeszcze wybranej oferty, jednak chciałabym zamknąć się w okolicach 2500zł.
Jeśli jesteś chętna na taki wyjazd to mam nadzieję że znajdziemy coś interesującego
Pozdrawiam
Zielona (K29)
zielona1234@gazeta.pl
-
2 polowa lipca,gdzies gdzie mozna posmazyc sie na sloncu, porobic
fajne zdjecia i pozwiedzac:) moj gg8267629
-
cześć wszystkim
szukam towarzysza/towarzyszki podróży na wyjazd w lipcu lub sierpniu do Włoch
bądź do innego słonecznego kraju:)
ja mam 27 lat,mieszkam w stolicy.poszukiwany/poszukiwana w wieku 27-33
-
Szukam chętnych na trekking w górach i zwiedzanie malowanych klasztorów Bukowiny. Szczegóły do ustalenia. Ok. 10 dni, po 18 czerwca
-
Cześć szukam koleżanki na wyjazd do Włoch,Francji lub Hiszpanii.Chciałabym trochę pozwiedzać.Preferowany miesiąc to lipiec lub sierpień.Wylot najchętniej z Krakowa.
K28
-
Chciałabym jechać do Włoch, ale chętnie skorzystam z innym propozycji
wspólnych wakacji w czerwcu/lipcu 2010 mam 35l.