lipiec

(26 wyników)
  • Czy są jeszcze wolne kwatery dla 2 osób w lipcu termin 09.07- 7 noclegów, w mniejszej nadmorskiej miejscowości? Późno zabrałam się za szukanie i niestety-jak zresztą można się domyślać- wszystko zajęte. Dziękuję za wszelkie informacje.
  • cztery osoby (2+2) na minimum 7dni,dostosuję się do wolnego terminu.
  • Witam! Szukam kwatery lub domku w lipcu, dokładnie od 2 lub 4 lipca na tydzień. Z łazienkąi aneksem kuchennym. Najlepiej w zachodniopomorskim. Dla 4 osób ( 2 os. dorosłe i 2 dzieci) Blisko morza!! Interesuje mnie cisza i spokój więc najlepiej mała miejscowość ale z atrakcjami dla dzieci (place zabaw itd) Z góry dziękuję za wszystkie propozycje Jeżeli to możliwe proszę o informację odnośnie ceny (może być na meaila)
  • Witam, szukam miejsca nad morzem dla rodziny z dwulatkiem. Najlepiej gdyby był plac zabaw i blisko morza. Pozdrawiam
  • 2 pary + 2 psy (nieagresywne, dobrze wychowane, aktualne książeczki zdrowia), poszukują domku lub kwatery nad wodą nadającą się do kąpieli (rzeka, jezioro, sztuczny zbiornik, obojętnie w jakiej części Polski) na tydzień w terminie 01.07-18.07 lipca. Potrzebujemy wyłącznie 2 osobnych pokoi oraz dostępu do lodówki i kuchenki gazowej, bez wygód. Maksymalna cena za osobodobę:35 zł.
  • Interesuje mnie spędzenie dwóch tygodni w spokojnej, niedużej miejscowości nad morzem w drugiej połowie lipca (2 osoby dorosłe + siedmiolatek). Czy możecie mi polecić coś sprawdzonego? Prywatne kwatery lub wczasy zorganizowane. Zależy mi na placu zabaw dla dzieci i przyzwoitym standardzie za rozsądną cenę. Z góry dziękuję za pomoc:)
  • Witajcie:) Szukam fajnego miejsca na spędzenie urlopu nad polskim morzem. Wczasy zorganizowane lub godne polecenia kwatery w jakiejś spokojnej miejscowości. Ważne dla mnie są atrakcje dla dzieci (miejsce do zabawy na terenie) i przyzwoite warunki w rozsądnej cenie. Z góry dziękuję za polecenie sprawdzonego miejsca.
  • Witam, Ponieważ niespodziewanie zwolnił się nam pokój, chętnych zapraszam do Chłapowa k. Władyslawowa. Termin: 2-17 lipiec. Pokój jest idealny dla: - 2 osób: cena 60 zł / doba/ pokój lub - dla 2 osób + dziecka: cena 70 zł/ doba/ pokój. W pokoju jest wersalka + jednoosobowe łóżko oraz łazienka z prysznicem, tv, lodówka, czajnik bezprzewodowy, naczynia, sztućce, sprzet plażowy. Dodatkowo bezpłatnie umożliwiamy korzystanie z: wspólnej dla wszystkich gości kuchni, rowerów górskich...
  • Witam, Poszukuję kwatery, najlepiej typu studio, dla 6 osób (w tym 2,5-letnie dziecko) w drugiej połowie lipca. Pzdr
  • Dysponuję wolnym pokojem od 7 do 17 lipca. Serdecznie zapraszam. www.leba-linc.eu/
  • Szukam duzego pokoju z lazienka, domku lub apartamentu dla rodziny 2+2 (jedno lozeczko dla malucha - turystyczne - wozimy ze soba) w terminie 16-19 lipca. Moze ktos ma dla mnie jakas oferte? Z gory dziekuje
  • Poszukuje pokoju dla jednej osoby w Rowach, badz okolicach od 30 lipca na okres tygodnia. Prosze przesylac oferty jesli mozliwe to ze zdjeciem obiektu i odlegloscia od morza na zeus978@hotmail.com Dziekuje
  • Witam, poszukuję kwatery dla rodziny 2+2 najchętniej po 15.07 na okres 10-14 dni. Kontakt piopog1@wp.pl
  • POszukuję domku na 2lub 3 tygodnie blisko morza w cichej okolicy dla małżeństwa z małymi dziećmi.
  • Planujemy (2 osoby) spedzic urlop na Mazurach w okresie 17-31.07. Marzy nam sie aktywny wypoczynek w pieknej okolicy - kajaki, rowery, windsurfing. Czy mozecie polecic jakies fajne miejsce gdzie warto jechac? Bylabym takze wdzieczna za podanie sprawdzonego osrodka.
  • szukam kwatery dla 4 dorosłych i 3 dzieci ( w tym 2 niemowląt ) na 2 tygodnie w spokojnej okolicy, w pobliżu terenów spacerowych dla wózków. Mże bys domek ( 2 sypialnie, salon, kuchnia i łazienka ) albo studio lub apartamen, albo kwatera 2-pokojowa+ 1-pokojowa. Czekam na podpowiedzi
  • dla dwóch osób dorosłych z dzieckiem, najchetniej z placem zabaw i innymi atrakcjami, maksymalnie 200 km. od Warszawy
  • Poszukuję - domek letniskowy po 20 lipca na 2 tygodnie. Najchętniej Kaszuby, pojezierze Drawskie lub Mazury. Dla małżeństwa z dzieckiem (5 lat). Cena max. do 150 / doba. Najlepiej w bardzo spokojnej okolicy, z bliskim miejscem do kąpieli. Przyzwoity standard domku, z aneksem kuchennym. Pozdrawiam Gosia
  • szukam miejsca do wypoczynku druga połowa lipca na tydzień blisko jeziora 6 dorosłych + 3 dzieci - dwójka 11 lat i 1,5 roczne
  • Dam namiary na wolna kwaterę nad morzem w miejscowości Niechorze. Pokój dla 2 - 4 osób (mogoa być 2 dorosłe + 2 dzieci),w pokoju aneks kuchenny i łazienka. nr gg : 2414933

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się