lipiec

(40 wyników)
  • Sprawdźmy jakie będzie obłożenie porodówki w CMD w lipcu. Wpisujcie się jeśli macie termin na lipiec i wiecie że na pewno rodzicie w Damianie.
  • Dziewczyny, zbieram info o warszawskich szpitalach, które będą nie będą pracowały w lipcu. Jeśli wiecie coś na ten temat - wpiszcie.
  • mam sprawdzone info od mojego gina ktory jest tam ordynatorem!!Termin mam na 19 czerwca i doktorek kazal mi sie spieszyc bo "w lipcu zamykamy porodowke..."W przyszlym roku ma byc caly szpital remontowany(polozniczo- ginekologiczny)!!
  • Dziś mi lekarz prowadzący powiedział że jak chce u niego rodzić to mam się nie ociągać i zrobić to w terminie. W pierwszych dniach lipca porodówka zostanie zamknięta na 2 tyg na czyszczenie
  • POŁOWA LIPCA - ŻELAZNA ...? Kto będzie rodził w tym czasie w tym szpitalu??? Oczywiście mam nadzieję ze ja... pozdr iza
  • jesli ktos ma infrormacje na temat szpitali prosze o wpis
  • czy któraś z Was zaczyna może szkołę rodzenia w Orłowskim w najbliższy poniedziałek, czyli jutro? Ja dzwoniłam do szpitala w tej sprawie na początku czerwca, pani położna powiedziała, że będzie się ze mną kontaktować 29 lub 30 czerwca, żeby podać szczegóły (np. godzinę zajęć) ale oczywiście nie było żadnego kontaktu, a pod telefonem, pod który dzwoniłam ja nikt nie odbierał. Czy może z którąś z Was ktoś się kontaktował i coś wiecie więcej? będę wdzięczna za wszelkie informacje
  • Witam! Bardzo dużo informacji o warszawskich szpitalach przewija się przez ten wątek - o tym, że niektóre zamknięte, niektóre remontowane, inne przepełnione itp. Mam propozycję, która pomoże tym z nas, które (tak jak ja) mają termin porodu na lipiec br. Uporządkujmy informacje o warszawskich szpitalach - jeśli któraś z nas wie coś konkretnego o jakimś szpitalu, to niech napisze tutaj (najlepiej z nazwą szpitala w tytule odpowiedzi). Myślę, że najważniejsze informacje to: - czy szpital...
  • jesli macie jakies pytania to chetnie odpowiem.
  • Dziewczyny znalazłam coś takiego: www.fundacjamama.pl/ W najbliższy piątek, 20 lipca, o godzinie 12.00 organizujemy happening pod siedzibą Sejmu w Warszawie. W związku z problemami w znalezieniu miejsca na salach porodowych w stolicy spowodowanych zamykaniem oddziałów organizujemy Nową Porodówkę! Posłowie i posłanki pojechali na wakacje, więc w Sejmie jest trochę miejsca- czemu nie urodzić właśnie tam? Zapraszamy Was do wspólnej zabawy!
  • Mam pytanie jak załatwiłyście sobie ZZO na Polnej w Poznaniu ? Jesteście pewne na 100% , że jeżeli tylo będziecie sobie tego życzyły to wam go podadzą? Ja mam załatwiony poród rodzinny ale moja położna nie gwarantuje mi, że dostanę ten zastrzyk a ja chcę być o to spokojna i w razie silnego bólu mieć możliwość otrzymania ZZO. Zaczynam już myśleć o innym szpitalu. proszę odpowiedzcie jak jest z wami. dziekuję z góry
  • Dopisujcie się, bedziemy miały wspólny temat..
  • Ktoś wie kiedy koniec remontu? Wiem, ze teraz jest tam czynny tylko blok A. Remont teoretycznie ma się skonczyc 15 czerwca i ma byc otwarty takze blok B. Czy ktos wie cos wiecej? Jest obsuwa z terminem?
  • mam termin na połowę lipca i zamierzam na karowej, czy ktoś też wybiera się do tego szpitala
  • Witam Ktora z Pan zamierza rodzic w czerwcu lub na poczatku lipca w Pruszkowie? Ja sie tam wybieram. Zastanawiam sie jak ze strajkiem w tym szpitalu. Dziekuje za informacje
  • Witam, Proszę o informacje na temat szpitala praskiego. Mam termin na początku marca i zamierzam tam rodzić. Pytanie kieruję zwłaszcza do Pani myxaxa, która chyba tam pracuje. Na stronie internetowej szpitala brakuje informacji odnośnie wyskości opłat za znieczulenie, salę pojedynczą do porodu oraz po porodzie. Czy sale pojedyńcze są z łazienkami? Czy na ktg trzeba się umawiać wczesniej? Z góry dziękuję za informację!
  • czy któraś tam rodziła w lipcu? jak wygląda sytuacja po remoncie, z przeładowaniem oddziału i opieką ogólnie nad pacjentkami? Da się tam rodzić? Bardzo proszę o opinie.
  • mam termin na 2 sierpnia i planuje rodzić na klinikach, boję się tylko czy w tym czasie nie będzie zamknięty dlatego chciałabym wybrać sobie drugi rezerwowy. Czy wiecie może które szpitale mają przerwę wakacyjną i kiedy. Czy jest jakaś ogólnodostępna lista

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się