Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      lipiec

lipiec

(26 wyników)
    • Witam.25 lipca mam trzecie podejście ale czy ostatnie tego nie wie nikt.czy jest ktoś kto zdaje w tym samym czasie co ja? >pozdrawiam onyx<
    • Czy ktoś może zdawał w tym dniu i juz cos się pojawiło na stronie cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx bo u mnie jeszcze nic :( Długo to będzie trwało?
    • No to wchodzą w końcu te zmiany od 1 lipca czy nie?? Dajcie znac jak cos wiecie!!!
    • Czy coś wiadomo wam na ten temat? Czy nadal będziemy do skutku zaliczać losowo manewry na placyku czy może jednak parkowanie przeniesie się do miasta? A może wreszcie ktoś mądry pozwoli wprowadzi przepis mówiący, że raz zaliczonego placu manewrowego nie trzeba powtarzać gdy nie daj boże oblejemy na mieście (moim zdaniem obecne przepisy zwiększają stres kursantów....a kaska leci ;-/ )
    • Nowe prawojazdy odbiorę w połowie lipca. Stare prawo jazdy "właśnie się zniszczyły". Czy dostanę w związku z tym zaświadczenie z wydziału komunikacji, że mam uprawnienia i z tym zaświadczeniem będę mogła kierować samochodem po 1 lipca bez ryzyka dostania mandatu za brak aktualnego prawa jazdy?
    • Czy to prawda że egzamin od 1 lipca ma wygladać całkiem inaczej niż do tej pory? Podobno ma być więcej o ponad 300 pytań z teori i całkim inaczej mają wyglądać testy! Chciałbym żeby to była nieprawda , ale słyszałem to od jednej osoby w necie która jest w trakcie kursu że słyszała to od instruktora. No i oczywiście też teoria i praktyka ma kosztować o wiele więcej. Może też znajdzie się osoba co zdaje lub zdawała po wcześniejszym zatrzymaniu prawa jazdy za jazde po alkoholu , jak ...
    • Witam, czy zdaje ktos może 26 lipca w Kraku?
    • robiłam jakiś czas temu kurs weekendowy w Imoli, ale nie jeździłam i teraz zwróciłam sie do nich po namiary na jakiegoś instruktora. i co?! najbliższe terminy to połowa lipca!!!!!!! he,he,mam nadzieje, ze chociaz biezacego roku :) byc moze lepiej wykupic sobie nowy kurs w innej szkole-jak myslicie? jak jest u was?
    • Witam, Mam wielką prośbę. Gdyby ktoś przypadkiem zmieniał termin egzaminu praktycznego w Krakowie i zwalniał w ten sposób miejsce w terminie do 3 lipca proszę o kontakt, bardzo mi na tym zależy. felixos@interia.pl, gg 7495100. Z góry dzięki pozdrawiam
    • Egzamin mam 18 lipca już prawie miesiąc nie jezdzilem ale czuje się pewnie ale mimo wszystko chcem wykupić 2 godziny (na wiecej szkoda mi kasy) przed egzaminem i czy to dobry pomysl bo ja chcem te 2 godz wyjezdzic tuz przed egzaminem tzn jakąś godzine czy 2 odpoczynku i jazda na egzamin
    • lacznie teoria + praktyka?? ja wlasnie po 2 tygodniach solidnego chodzenia na wyklady musze czekac ponad miesiac do 1 wrzesnia na 1 jazde bo sa terminy pozajmowane :/:/:/:/ wiec wyjdzie mi ponad 2 miesiace laczny czas a to dlatego ze wybralem sobie szewroleta aveo (no bo na takim bede musial zdawac przeciez) bo na punciaka byly terminy prawie od zaraz i nie wiem czy dobrze zrobilem wybierajac samochod egzaminacyjny???
    • Zaczelam w czerwcu i dalej nie moge wyjezdzic pozostalych mi godzin. Pytanie kieruje do osob, ktore robia 'zwykly' kurs, nie intensywny. Jak dlugo trwa(l) wasz kurs?
    • Mam ustalony egzamin 20.06. o 8.00 na Bemowie , nie mogę niestety zdawać wtedy, potrzebuję się z kimś zamienić na jakiś inny, najlepiej czerwcowy termin. Bardzo mi zależy na zamianie .
    • chcialabym sie dowiedziec czy to prawda ze od 1 lipca nastepuje losowanie samochodu na egzaminie na prawo jazdy?to paranoja bo jesli ktos konczył kurs na corsie to teraz musi wykupic dodatkowe jazdy na toyocie co sie calkowicie mija z celem...i jeszcze jedno-gdzie teraz najczesciej przebiegaja egzaminy jesli zamknieta jest pomorska?
    • Na stronie cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx wpisałem swoje dane i wyskoczylomi tam ze 24 prawko przyjete trwa postepowanie administracyjne a pod spodem jest napisane ze 27 lipca czyli wczoraj prawo jazdy gotowe do odbioru w urzedzie. To znaczy ze moge juz po nie isc do wydz komunikacji czy one jest jeszcze w jakims innym urzedzie. Prodsze o szybko odpowiedz bo juz chcem isc jesli to prawda... :)
    • Termin 7 lipca chcę zamienić na o kilka dni późniejszy. Jeśli ktoś chce zdawać te kilka dni wcześniej proszę pisać
    • cześć napiszcie proszę co mieliscie na egzaminie, jacy są egzaminatorzy i jakie byly pułapki albo wpadki, zdaję 22 lipca i jestem, jakby tu lekko rzecz ująć...spanikowana i ciekawa jak Wam poszło... pozdrawiam
    • dostalem zaswiadczenie o ukonczeniu kursu kat b 25.02.10. czy jesli nie zapisalem sie do tej pory kurs przepada!?
    • Witam, ukończyłam kurs prawa jazdy ok. 5 lat temu, tzn. przerobiłam odpowiednią ilość zajęć teoretycznych i praktycznych. Czy po takim czasie kurs jest jeszcze ważny i czy mogę dopiero teraz podchodzić do egzaminu państwowego ? Jeśli tak to jak mam to załatwić ? Mam pobrać jakieś zaświadczenie ze szkoły do której chodziłam, czy zgłosić się bezpośrednio do ośrodka egzaminacyjnego ? Bardzo proszę o info !
    • Czesc Czy to prawda ze od bodajze 15 lipca we Wroclawiu egzaminy na prawo jazdy odbywaly sie beda tylko na puntach i pandach? Slyszalam tez ze na placu bedzie mozna jechac jeszcze np. matizem ,ale na miescie juz tylko punto albo panda. Z gory dziekuje za uswiadomienie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się