Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      lipiec

lipiec

(42 wyniki)
    • www.se.pl/wydarzenia/kraj/protest-lekarzy-od-1-lipca-2012-na-receptach-tylko-leki-platne-100-proc-bez-znizek-na-leki-refundowa_264964.html Zaopatrujecie się jakoś w leki, jak od 1 lipca maja być nierefundowane? co o tym sadzicie?
    • Jak w temacie która mama wyjeżdża na wakacje w Polsce na pocżatku lipca.My mamy termin wyjazdu na 2 lipca ale jak narazie bardzo pesymistycznie na to patrze bo ten widok za oknem nie nastraja optymistycznie.Czy wy mimo tej pogody jedziecie jednak na zaplanowany urlop?
    • deser.pl/deser/1,111857,10027857,W_londynskich_sklepach_wlasnie_zaczal_sie____sezon.html Jeszcze nie widzialam, ale w niektorych sklepach sa nadal zajace wielkanocne. Postawia je kolo mikolajow?
    • I do tego zmiksowala sie troche na dalekich ziemiach? Po przysiegam, ze odkad ktos napisal, ze pyskowki dawno nie bylo to czuje sie jakby nasza stara znajo,ma wrocila... A swoja droga to roznica czas to jest fajna sprawa...Ide spac - spokoj blogi, wstaje - na forum juz kazdy ma pozamiatane...haha... Ja tam wam mowie...lipiec frocila :o)
    • ja za segregowane śmieci 30 zł na miesiąc do tej pory płaciłam 15
    • no właśnie - może wyjaśnie :) do tych wszystkich które nie potrafią sobie dac d..ie siana ( tak sie na nas na wsi mówi na dawanie sobie z czymś spokoju ;) z postami na temat 18 lipiec! jeśli dziewczyna chce sobie pisać posty i dyskutowac na tym forum to niech to robi - wolno jej! mimo iż często sie z nią nie zgadzam a niektóre jej poglądy na temat macierzyństwa i dzieci których nie posiada wydają mi sie być niezrozumiałe... ale niedobrze mi sie robi jak czytam 18 lipiec to , 18lipi...
    • Bo ja już w poniedziałek, wybywam na trzy tygodnie na moje ukochane Mazury, juhhuuu!!! W tym roku robię sobie wolne na całe 10 tygodni - należy mi się po kilku latach pracy non stop, po osiemdziesiąt godzin tygodniowo.
    • Może znajdą się jakieś przyszłe mamy z terminem na jutro,czyli na 13 lipca.Chętnie podzieliłabym się uwagami, dolegliwościami i odczuciami.Przyznam się,że bardzo bym chciała zobaczyć jutro moją małą Żabkę i utulić w ramionach.
    • zimno mi, ciarki mnie przechodzą jak wejść do łazienki i wziąć prysznić, skoro w domu tylko 18 stopni? iść?, nie iść? idę!
    • wiadomos ci.o2.pl/?s=257&t=381347 już się ciesze ze wyjeżdzam w sierpniu..a tak swoją drogą to jak sobie przypomnę to tylko w tamtym roku lipiec był upalny i słoneczny..tak jakos zawsze taka pogoda jak w tym roku była...
    • - bitwa pod Grunwaldem - EuroPride - pogrzeb prałata - pięc manifestacji prawicowych - manifestacja autonomistów w Katowicach Wszystko naraz.
    • szalenie współczuję:) pogoda jest piękna ale jak zwykle nie u nas:) zawsze mnie wkurzało to, że nie można trafić z urlopem, powinno być tak, że czerwiec i wrzesień to ciepłe miesiące a lipiec i sierpień to LATO:) takie z upałami, burzami, itd:) ja nie narzekam, bo w 8 m-cu ciąży nawet mi to pasi, ale całej reszcie naprawdę współczuję:)
    • kto jeszcze?
    • nie zdążyłam niczego zarezerwować w tym roku nad bałtykiem a tu przyszła powódź... no i się zastanawiam, czy w ogóle jechać? zwykle na tydzień się wybierałam sama z dziećmi celem zagospodarowania wakacji, a tu taki klops. do sierpnia niby sporo czasu, ale jednak mam wątpliwości, tyle tego spływa z wisłą... a jak wy, te co zarezerwowły pobyt i te co nie, trzymacie się planów czy jedak będziecie modyfikować? na forum turystycznym już zauważyłam próby odstąpienia rezerwacji na ...
    • www.rmf.fm/fakty/?id=120864 albo "wracają stare dobre czasy" a może dziś dzień dowcipów lub puszczania kaczek? dziennikarskich
    • No i się zdenerwowałam. Prowadzę dziś dziecko do przedszkola i okazuje się, że panie nauczycielki są już na urlopach. No niech są należą im sie urlopy ale grupy mieszane tak, że dziecmi z 3 grup zajmuje się jedna nauczycielka (łącznie około 60 dzieci ale nie wiem ile obecnych) i pozostałymi 3 grupami druga nauczycielka. No i co miałam zrobić - nawet jakby tylko połowa dzieci przyszła to i tak baaardzo dużo na jedną nauczycielkę. Co miałam zrobić - zabrałam dziecko do domu. Tylko...
    • Kochane przyszłe Mamy Czy któraś z Was ma termin porodu na dzisiaj? Ja mam !!! Nie mogę się doczekać, niech TO już się zacznie!!! W dodatku dzisiaj mijają dwa lata od dnia w którym poznałam mojego męża. Czy nie było by cudownie urodzić !!!!! Trzymajcie za mnie kciuki. Kasia
    • Mamy jutro kolędę i chciałabym wiedzieć jak jest średnia...Uprzedzam,że ani to prowokacja,ani wojna na argumenty czy też ich brak
    • do lipiec(54)

lipiec lepiej ci dzisiaj po seksie??
    • Co myślicie o czerwcowej maturze? Mnie się ten pomysł bardzo podoba - wypuszczamy ze szkoły wszystkich uczniów klas niematuralnych w normalnym terminie, w ostatni tydzień czerwca i pierwszy tydzień lipca robimy matury, pierwszy i drugi tydzień lipca to sprawdzanie przez egzaminatorów - gdyby nie musieli siedzieć tylko w weekendy, w tydzień spokojnie by się zwinęli, myślę, że gdzieś do 15-20 lipca dałoby się wydrukować świadectwa, raptem 20 dni później niż w przypadku matury majowej. Do...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się