Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      lipiec

lipiec

(74 wyniki)
    • Witam. wyjeżdżamy 20 lipca do Sv. Vlas koło Słonecznego Brzegu. Jedziemy samochodem (już piąty raz) Jeśli ktoś wybiera się w tym terminie to proszę o kontakt. Zawsze na dwa lub trzy samochody to jest raźniej. pozdrawiam Grzegorz (marcowy1@tlen.pl)
    • Mam zamiar wykupić wakacje w Złotych piaskach pod koniec lipca. Obawiam się jednak pogody. Czy może wypowiedzieć się ktoś czy często zdarzają się opady w tym okresie. Z góry dziękuje
    • 15 lipca wybieramy się samochodem do bułgari do elenite, może ktoś też się wybiera, podzieli się uwagami jaką drogą jedzie, może razem, my ruszamy z Wwy,
    • Witajcie, jadziemy z dzieciakami ( 8 i 14) do Tarsisa w słonecznym brzegu, Szukamy towarzystwa na podróż, w 2 samochody zawsze bezpieczniej. Planujemy wyjechać po południu 2 lipca lub rano 3 lipca z Katowic. Najchętniej pojadę maksymalnie po autostradach bo mamy tylko jednego kierowcę. Liczę tez na Pomoc forumowiczow z zaplanowanej najszybszego trasy !!!
    • jak w temacie od ok. 8 lipca będę wypoczywać nad morzem czarnym i nie jesem pewna, czy woda będzie już ciepła? byłam w bg w sierpniu i było w sumie ok, teraz to będzie prawie miesiąc wcześniej. no i pytam tak przy okazji na tym forum, bo generalnie będę wypoczywać na wschodnim wybrzeżu m czarnego - nie w bg. ale może ktoś wie?
    • Witam wszystkich Czy znajdę jadąc w ciemno w drugiej połowie lipca apartament lub studio w nowym budownictwie koniecznie z basenem(bez wyżywienia)dla rodziny 2+2 oraz małego pieska. Ewentualnie jak jakiś właściciel w/w nieruchomości czyta ten post i ma wolny termin to proszę o kontak wega17@.op.pl Pozdrawiam Daniel
    • Kto wybiera się do hotelu Green Park w lipcu? Ja z rodzinką 2+2 31 lipca z Triadą. Może ktoś jeszcze?
    • Wybieram sie z rodzina(2+1) samochodem do Bułgarii przez Rumunie ok 10 lipca. (piatek,sobota). Mam swoja trase ale szukam innych opcji przejazdu. Pozdrawiam
    • Witam, może ktoś wybiera się z Łodzi do ZP 7 lipca?? W grupie zawsze raźniej ;-)
    • Witam wyjeżdżamy do Św Własu 16 lipca. Jedziemy samochodem jeśli jest ktoś chętny do wspólnej podróży to zapraszam.Jedziemy już trzeci raz, znamy dobrze drogę, opłaty. Zawsze w większym gronie raźniej i bezpieczniej. Pozdrawiam Grzegorz Marzec
    • Witam , wybieram się na początku lipca do słonecznego brzegu , i tak ciągle spoglądam na pogode w tym właśnie miejscu , i się troche obawiam , ponieważ jest ciągle w granicach 23stopni , czyli u nas w Polsce wielokrotnie termometr przekroczył tą temperature..... chciałbym żeby woda w morzu się nagrzała ... i nie wiem czy zdąży bo co to za przyjemność jechać na super wakacjie gdzie woda będzie miala 22 stopnie ? Prosze o odpowiedź
    • Czy ktoś po 20 lipca wybiera się do Pomorie. My jedziemy 23 lipca powrót 11 sierpnia. Rodzinka 2 +2(dziewczynka 5 lat i chłopiec 12) Pozdrawiam
    • Witam czy wybiera się ktoś samochodem w okolicach 3 lipca do Warny?-okolic? Z rodzinką wybieram się 3 lipca z Katowic do Złotych Piasków, może ktoś się dołączy??
    • szukamy młodych osób do wspólnego spędzania czasu, imprezowania. jeśli więc będziecie w tym czasie w SB to się wpisujcie. więcej osób = większa zabawa!
    • Witajcie :) Wybiera ktoś może do Słonecznego Brzegu w lipcu? My jedziemy 10.7-23.07 do hotelu KOKICHE/JASMINE i szukamy ludzi udających się tam w podobnym terminie :) Ps. W zeszłym roku na tym forum poznałam wspaniałych ludzi i liczę na powtórkę :D Pozdrawiam serdecznie! Iwona.
    • Witam wszystkich! Chciałem zapytać osoby, które były już w Bułgarii a konkretnie w Słonecznym Brzegu jakie są ceny jedzenia. Chodzi mi np. o obiad w zwykłej knajpie, ceny drinków lub piwa w klubach. Jadę w lipcu, zakwaterowanie mam już opłacone i nie wiem za bardzo ile wziąść ze sobą pieniędzy na dwutygodniowy pobyt właśnie na samo wyżywienie + jakieś rozrywki typu piwko.Będę wdzięczny za jakieś bliższe informacje :)
    • Hej! Leci ktos z was moze do Kiten do hotelu Green Park 20 lipca? Moze sie tam spotkamy;-) Pozdrawiam i zycze wszystkim udanego urlopu.
    • witam, wybieram się w lipcu do Sozopola, ofert niedrogich z klimatyzacją nie jest wiele zaczynam sie zastanawiać nad pokojem bez klimatyzacji, czy da się przeżyć? proszę podziecie sie doswiadczeniami, czy w nocy bardzo gorąco? jola
    • Witam wybieramy się samochodem do hotelu Berlin w Św.Własie. Turnus zaczyna się 16 lipca więc wyjeżdżamy 15 lipca z Krakowa.Jeśli jest ktoś chętny to proszę o kontakt tu na forum lub na maila: marcowy1@tlen.pl.Na parę samochodów to zawsze raźniej.Dodam że w ubiegłym roku też byliśmy w Św.Własie więc drogę już znamy Pozdrawiam
    • Kto z Was wybiera sie na początku lipca do Bułgarii? Może pokonalibyśmy tę trasę razem - byłoby raźniej i bezpieczniej...:) i jeszcze jedno czy znacie jakąś dobrą trasę - taka bez przykrych niespodzianek.Piszcie. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się