Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      lipiec

lipiec

(221 wyników)
    • Czy to prawda??:(lato bez lata?
    • Szukam domku na cały lipiec dla 4-6 dorosłych osób nad morzem w Kołobrzegu lub w pobliskich miejscowościach. pozdrawiam
    • wITAM poszukuje domku dla 4 osdoroslych i 3 dzieci w wieku 6lat 3 latk ai rok.ww terminie ,moze cos polecacie kazda miejscowosc nadmorska wchodzi w gre.musi byc tylko domek.
    • Poszukuję domku lub apartamentu niezależnego dla 5 os.+2 dzieci (4 i 7 lat). Najchętniej morze+jezioro( Dźwirzyno, Mielno itp.)Termin 23,24-31 lipiec.
    • Szukam apartamentu, domku lub też pokoju z łazienką dla 2 osób dorosłych i 2 dzieci.Termin od 19 lipca do 31 lipca. Może być 1 tydzień.
    • Wytlumaczcie mi prosze, dlaczego wszyscy chca pojechac na wczasy nad morze w jednym terminie od 15 lipca do 15 sierpnia. Narzekają pozniej , ze tloczno, brak miejsc i drogo itp. Przeciez wakacje trwaja 2 miesiące i nikt nie gwarantuje pogody w zadnym terminie. Obecnie nad morzem jest piekna pogoda i prognozy przewiduja , ze przez najblizsze dni bedzie jeszcze cieplej, obiekty maja nizsze ceny i jest pusto - rozumiem, jutro zakonczenie roku szkolnego, ale to nic nie zmienia bo i...
    • Szukam noclegów dla 2 osób dorosłych + dziecko 6 lat po 20 lipca. Najchętniej w paśmie pomiędzy Ustką i Ustoniem Morskim. Na ok. 7 dni.
    • Witam. Szukam pokoju 3 osobowego (2 osoby dorosłe + dziecko lat7) z łazienką i najchętniej tarasem w okolicach zachodniego wybrzeża (świnoujście, dziwnów, rewal). Termin około 10 dni po 17 lipca. Z góry dziękuję za propozycje. andrzejbor@interia.pl
    • Szukam domku lub pokoju nad morzem: - najlepiej w odległości do 300 m od morza - w okresie 19 - 31 lipca - blisko plac zabaw - łagodne zejscie na plażę - na odcinku miedzy jantarem a kołobrzegiem - ja, roczne dziecko, 5-latka, może na dwa dni dojedzie mąż - pokój lub domek lub mieszkanie - z łazienką, tv, lodówką -jak najtaniej czekam na oferty na : luke@hot.pl lub 605573916 agnieszka
    • Poszukuję noclegu w zachodniopomorskim. Mogę wyjechać po 16 lipca. Na tydzień. Dwie osoby dorosłe, 6 latek i 2,5 latek. Najlepiej by w ogrodzie był plac zabaw. W pokoju musi być wc, prysznic, lodówka, tv najlepiej sat. Od morza najdalej 300 metrów. Nie Kołobrzeg. Czy takie rzeczy to tylko w erze?:)
    • Poszukuje dwoch pokoi mogą byc ze wspolna łazienka dla 5 osob.
    • Witam! Czy coś wiadomo czy pogoda polepszy sie pod koniec lipca a początek sierpnia? Niby na TVN meteo mówili ze sierpień ma być pogodny no ale niewiadomo.A chcaiłabym się zalapać choć na parę ciepłych dni.
    • Miejscowość nie ma znaczenia! , pokój dla 2 osób z małym dzieckiem.
    • Witam szukam kwatery, apartamentu lub domku na tydzień w miejscowości Dziwnówek, Rewal, Pobierowo lub Niechorze. 4 os ( 2 +2 dziec i 4l i 9l.) Najlepiej z łazienką, aneksem kuchennym i placem zabaw. bardzo prosze o oferty oferty można również przesyłać na jmm@wp.pl serdecznie dziękuję Marzena
    • Dzieci w wieku 7,4 i niecałe 3 lata. Blisko morza, blisko sklepów (będziemy bez samochodu), z aneksem kuchennym. Jakich cen mogę się spodziewać ?
    • jak w temacie szukam pokoju 4 osobowego lub dwóch dwójek (rodzina 2+2) na 2 tygodnie. Dzieci w wieku 11 i 14 lat. Nie musi być koniecznie od 31 lipca, może być parę dni wcześniej lub później. Pokój oczywiście z łazienką. Nie zależy mi na super luksusach. Raczej zwykły standard za normalne pieniądze. Jeśli możecie coś mi polecić,to będę wdzięczny za każdą informację za co z góry dziękuję.
    • Jak tam nad morzem, czy jadąc w "ciemno" mam jakieś szanse na znalezienie wolnego pokoju? Czy pogoda zniechęciła wczasowiczów i zrezygnowali z rezerwacji? Proszę o informację
    • Teraz panują upały, a jaka jest przewidywana pogoda po 20 lipca?
    • Szukam wolnej kwatery nad morzem (Pomorze Centralne) dla 1 osoby dorosłej + 2 dzieci (12 i 10 lat)mniej więcej w terminie 16-27.07 (12 dni).
    • szukam domku od 24 lipca na 2 tygodnie w cenie do 120zł doba , na 3-4 osoby w ty dzieci.Fajnie by było z placem zabaw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się