lipiec

(120 wyników)
  • Witam. Może ktoś wie jakie będą ceny roamingu na Chorwacji po 1 lipca ? Niestety w salonach tel.komórk. nikt nie umiał odpowiedzieć na to pytanie, bo nie wiedzą, czy akurat te przepisy unijne będą obowiązywały na Chorwacji od pierwszego dnia jej członkowska.
  • Cześć w czasie wakacji wybieramy sie we dwójkę na dwa tygodnie do Trogiru. Bardzo chętnie nawiążemy kontakt z osobami które także się wybierają w tamte strony. Miło i przyjemniej będzie wybrać się na dwa autka. Wyjazd z okolic Katowic planujemy na 15 lipca 2012. Po drodze jeden nocleg. Miejsce noclegu jeszcze do ustalenia. Na miejscu oprócz plażowania wycieczki po okolicy od Rijeki aż po Dubrownik - to także do ustalenia. nasz email cronaturki@gazeta.pl Pozdrawiamy cronaturki
  • Od jakiegoś czasu rozglądam się za kwaterą w okolicach Puli. Interesuje mnie tydzień między 20.07 a 27.07. Znalazłam kilka miejsc i co mnie zaskakuje to to, że preferowany tydzień jest prawie wszędzie wolny. Terminy przed 20.07 i po 27.07 są zajęte, Trochę mnie to zastanowiło i zaniepokoiło. Czy to jest jakiś felerny czas (kiepska pogoda itp.) czy może tylko fakt, że Włosi, Niemcy robią najazd na początku sierpnia. Co o tym sądzicie?
  • Witam, wybieramy sie samochodem z dziećmi (chłopcy 3 i 7 lat) do Czarnogóry. Wyjazd ok 15-18 lipca, powrót po ok. 3 tygodniach. Szukamy towarzystwa, szczególnie dla naszych dzieci. Nie wiemy jeszcze gdzie konkretnie się zatrzymamy, ale będą to prawdopodobnie 2 miejsca (ok tydz-dwa w jednym i podobnie w drugim)- jesteśmy otwarci na propozycje. Czy ktoś z Was będzie w tym okresie z dziećmi w Czarnogórze?
  • Witam! Przeglądam forum i planuję już wakacje. Chcemy jechac w lipcu z 5letnia córeczką. Najpierw myślałam o Breli, bo podobno tam tak pięknie, a przede wszystkim zależy mi na tych pięknych widokach, żeby oko nacieszyć. Na zwiedzaniu trochę mniej bo wiadomo z dzieckiem wiele się nie nachodzi, aczkolwiek ze 3-4 dni w ciągu tych 12-13 na pewno tez będziemy chcieli poświęcić na zwiedzanie.Chcemy jechać w ciemno, bierzemy na wszelki wypadek namiot i jak nic nie znajdziemy to myślę ...
  • Planuję pierwszy raz wyjazd w ciemno do Czarnogóry 3 lipca. Jest to mój pierwszy wyjazd w takim terminie. Wcześniejsze wyjazdy do Cro na przełomie sierpnia/września i nigdy nie było problemu z noclegiem. Proszę bywalców o opinie dotyczące dostępności i cen apartamentów dla 2 osób na początku lipca. W planach Petrovac.
  • Witam czy za apartament 45 euro to drogo ?zaznaczam ze jade na począdku lipca z żoną i dwójką dzieci
  • Witam Wybieram się z rodziną (2+2) do Chorwacji w I połowie lipca i mam pytanie, jak praktycznie wygląda w sezonie szukanie apartamentu. Zdecydowałem się na taki ruch ze względów kosztowych. Wydaje mi się, że ceny 80-100 Euro jakie spotykam w necie są zawyżone. Poza tym sądzę, że lepiej zobaczyć coś na własne oczy aby podjąć dobrą decyzję (wyposażenie, dojście do morza, stan apartamentu itp.). Dlatego interesuje mnie wasze doświadczenie w tej kwestii. Może doradzicie w jaki dzie...
  • czy jedzie ktoś w pierwszej połowie lipca do chorwacji??
  • sprawdziłam pogodę w internecie w splicie. zapowiadają opady i zachmurzenie. myslicie, że sie sprawdzi?
  • Wakacje w Chorwacji lipiec czy sierpień, jak znaleźć fajne zakwaterowanie najlepiej all inclusive. Czy jechać w ciemno i zawsze cos się znajdzie czy szukać w biurze podróży??
  • zamierzam jechac do Chorwacji w lipcu. Co zrobic? Zarezerwowac od razu na dwa tygodnie czy zarezerwowac na tydzien a potem jak bedzie nie ok to znajde cos na jeszcze nastepny tydzien? Jak uwazacie? Kiedys pojechalem do Leby na tydzien zarezerwowalem z gory i potem musialem sie przenosic bo nie bylo ok i musialem kombinowac. Z kolei nie chce tutaj zostac na lodzie z dzieciakami.
  • Wyjezdzamy 31 lipca, nocleg pod Graz, potem jedziemy dalej , za splitem kolejna noc, potem dubrovnik na chwile he he ( juz tam bylismy ze cztery razy)nastepnie kotor i cel PRZNO kolo Sveti Stefan. Jedziemy z trzylatkiem. Szukamy fajnego towarzystwa do zwiedzania i pivka i plazowania:) Moze Ktos sie wybiera? Do Montenegro jedziemy po raz trzeci:)))
  • Witam, wybieramy sie z córeczką do Chorwacji na początku lipca. Szukamy osób które podobnie jak my jadą w tym termienie i najchętniej też z dziecmi. Jedziemy pierwszy raz, więc cały czas szukamy miejsca, kwatery i piaszczystej plaży. Jak ktoś może coś doradzić, to prosze. Pozdrawiam Ursyniak
  • A na tym forum czuje się lato... Robię juz 3 podejście do wyjazdu. Jesteśmy rodzinką 2+2,zawsze podróżujemy z namiotem i zatrzymujemy się na campingach - czasem z wcześniejszą rezerwacją, czasem nie. We Francji i Hiszpanii to zdecydowanie jest korzystniejsze cenowo. O Chorwacji słyszałam różne rzeczy dot. cen kwater, tzn głównie to, że są bardzo niskie. Przejrzałam już różne wątki na forum i wychodzi na to, że rzeczywiście drogie nie są, ale czy to znaczy ze wcale nie opłaca sie...
  • Jadę pierwszy raz. Z żoną i dwójką dorosłych dzieci. Jedziemy samochodem. Może jakieś dobre rady np. jak jechać, gdzie po trasie nocować, jak sie szuka kwater i inne potrzebne wiadomości. Dziękuje
  • Jak w tytule, kto i w jakim terminie odwiedzi Novalije? Ja z mężem i dwójką dzieciaków (5 i 8 lat) wybieramy się 16 lipca na 12 dni
  • Szukam kwatery na 4 os w terminie od 25 lipca na 10, 12 lub 14 dni do ceny max 18 euro za os. Jesli macie jakie namiary, to prosilabym o podesłanie albo na forum albo na maila: dubiel1@tlen.pl. Pozdraeiami dziekuje:)
  • Szukam 2-uch apartamentów /3 i 4 osobowy/ z basenem na lipiec 2009 na środkowym wybrzeżu.
  • Czy 1 lipca (sobota) będą duże korki przed chorwackimi tunelami? Może lepiej jechać starą drogą przez Plitvickie Jeziora?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się