lipiec

(134 wyniki)
  • Od paru dni nie można zobaczyć połączeń ani zrobić rezerwacji od końca czerwca - ktoś wie, co się dzieje?
  • niestety urlop możemy mieć tylko w ostatnim tygodniu lipca. Czy nie zamęczymy się w turcji? Dzieci mają 1,5 i 5,5 lat. Chcemy lecieć pierwszy raz. Proszę o rady doświadczonych osób:))))
  • Witam, przeszukuję internet, żeby znaleźć jakiś fajny nocleg w Karkonoszach (Szklarska Poręba, KArpacz lub okolice). Czy ktoś z Was ma jakiś sprawdzony nocleg pod kątem dzieci, sala zabaw, plac zabaw etc.? Będę wdzięczna za informację. Ja od natłoku ofert mam mętlik w głowie i chciałabym sobie to jakoś poukładać :) Czy ktoś się wybiera z dzieckiem na początku lipca w te okolice?
  • Pytanie może naiwne dla częstych gości w tym kraju, ale ja jade po raz pierwszy i zastanawiam się, czy brać jakieś środki przeciwko tym wrednym owadom. Będę w Sharm, na początku lipca. Jesli są to jak sobie z nimi radzić? czy do pokoju warto brać takie ustrojstwo wkładane do kontaktu przeciw komarom i muchom? Zakładac dziecku jakąś opaskę antykomarową?Będę bardzo wdzięczna za każda radę i z góry bardzo dziękuję:-)
  • poszukuje domku dla czteroosobowej rodziny ( 2+2 dzieci), miejscowośc nadmorska - ale nie kurort. Szukamy spokojnej miejscowości, niezbyt zaludnionej. - pobyt 10 dni w drugiej polowie lipca - do zejscia na plażę max 500 metrow - lazienka w domku - moga byc tylko dwa lozka dwuosobowe - mozliwosc parkowania auta - wyposazony aneks kuchenny (lodowka, kuchenka, naczynia) moze ktos z Was poleci mi cos? Samodzielnie tez szukam ale tu tyle rodzin podrozujacych - moze macie jakies prop...
  • co roku wyjeżdżamy z mężem i synkiem do Zakopanego (mieszkamy nad morzem).W tym roku chcielibyśmy wyjechać gdzieś za granicę (Chorwacja,Tunezja) w sumie sami nie wiemy co wybrać żeby nie leżeć całymi dniami na plaży tylko zwiedzać,łaziĆ. Raczej czynnie wolimy spędzać czas.Proszę o opinie,doświadczenia z odbytych podróży z dziećmi.czy nie będzie za gorąco (urlop mamy w lipcu)?co jeść żeby nie zaszkodziło:-)
  • Poszukuję w miarę tanich pokoi lub domku nad morzem w jakiejś bardzo spokojnej, malowniczej miejscowości dla 2 osób dorosłych i 3 dzieci
  • będę wdzięczna za wszelakie wskazówki - gdzie najlepiej (tak, żeby coś zobaczyć a nie zamęczyć dziecka) - co warto ze sobą zabrać - z jakim biurm polecacie - i czy w ogóle nie zamęczę dziecka upałem w tym okresie (niestety inne terminy odpadają)
  • Kto jedzie do władysławowa od 14 lipca ,my jedziemy z dwójką chłopców w wieku 3 i 5 lat mile widziane towarzystwo pozdrawiam
  • jedziemy z synkiem prawie 3 lata do Jastarni od 2 lipca, zamieszkamy niedaleko Koscioła na początku miejscowości ul Sychty. moze ktos wybiera sie w podobnym terminie i sie spotkamy? jestesmy z w-wy pzdr M
  • Wyjeżdżamy z mężem i córeczką ( w czerwcu kończy roczek) 28 lipca do Rewala do ośrodka Alcest. Szukamy do towarzystwa rodziny z dzieckiem w podobnym wieku niekoniecznie w tym samym ośrodku. Bylibyśmy też wdzięczni za informacje o Rewalu jak i o samym ośrodku Alcest.
  • Witam, chciałabym w tym roku zarezerwowac cos z wyprzedzeniem bo w zeszłym roku zdecydowałam się w ostatniej chwili i trafily mi się "takie sobie" domki, dosyć drogie, ale przynajmniej w ładnym Sarbinowie:) Wybieramy się w drugiej połowie lipca z 1,5 roczną córcią i 5-latkiem i głównie dla niego chcialabym jakieś atrakcje, animacje itp. Zależałoby mi na bliskości morza, fajnym ośrodku (domki bylyby super ale niekoniecznie - byle dobry standard) i dobrym jedzonku. Będę ogromnie wdzięczna za j...
  • Witam, Ponieważ zwolnił się nam kolejny pokój, chętnych zapraszam do Chłapowa k. Władyslawowa. Termin: 27 czerwiec - 9 lipiec. Pokój jest idealny dla 2 osób i dziecka do 2 lat - wtedy płacicie państwo tylko za siebie, a dzidziuś wypoczywa bezpłatnie :) W pokoju jest łoże małżeńskie oraz łazienka z prysznicem, tv, lodówka, czajnik bezprzewodowy, naczynia, sztućce, sprzet plażowy. Dodatkowo bezpłatnie umożliwiamy korzystanie z: wspólnej dla wszystkich gości kuchni, rowerów górskic...
  • Od 14 do 23 lipca razem z mężem i 18 miesięczną córeczką będziemy w Międzyzdrojach, czy ktoś się też tam wybiera? Jeśli tak to może się spotkamy.
  • Niesety u mnie jak zawsze na ostatnią chwilę.. Dopiero teraz dowiedziałam sie kiedy mąż będzie miał wolne i oczywiście zostałam na lodzie bo o tej porze mozna pomażyć o kwaterach. Jeśli ktoś z Was lub waszych znajomych rezygnuje w tym czasie to bardzo prosiłabym o kontakt na gg 570735 lub tu cosik napisać. Wolałabym jesli cokolwiek mogę teraz woleć to wyższym standardzie bo będę z 7 miesięczną córcia i chciałabym mieć wszystko "pod ręką". Pozdrawiam. Ewa
  • Witam! Czy ktoś z Was był w lipcu na Majorce z małym dzieckiem? Moje dziecko będzie miało wtedy 10 miesięcy i trochę obawiam się tamtejszym temperatur. Będę wdzięczna za opinie osób, które były w lipcu na Majorce i mogą z własnego doświadczenia napisać, czy jest tam skwarnie, czy raczej klimat łagodny mimo wysokich temperatur. Pozdrawiam.
  • Czy to dobry pomysł na wakacje z 20 miesięcznym dzieckiem? Chodzi mi przede wszystkim o zatrucia pokarmowe. Czy jest taka mama , która nie daj boże coś takiego przeżyła? Wiem, że trzeba myć zęby w wodzie mineralnej itp. ale przecież kąpiemy dziecko już w normalnej wodzie i myjemy mu włoski, albo cały dzień przebywa na basenie w wodzie, gdzie nie ma szans, by nie napiło się wody z basenu i to nieraz.Czy jest to równoznaczne z biegunką i pobytem w szpitalu, bo przecież z takim maluchem i...
  • Kochane, jade z rodzinką na tydzień na Farme w Jantarze. Czy Ktoś w tym terminie wybiera się tam z małymi dziećmi?
  • Planujemy wyjazd w lipcu z 2 latkiem do Bułgarii, czy ktoś jeszcze sie wybiera , macie już fajne oferty. Jesteśmy z W-wy pzdr M
  • Bardzo prosze o porade czy mozna pojechac z takim maluszkiem (karmionym piersia) w czerwcu lub lipcu do stolicy Wloch, czy nie jest za goraco dla dziecka ? Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się