Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      lipiec

lipiec

(188 wyników)
    • Co o tym myślicie? Wiem ze jest tam wtedy 35 stopni.. Ale moze ktoś byl i nie spalił się :D Co o tym myslicie? Zastanawiam się jeszcze nad Kretą, ale tak sobie myśle ze przeciez Kreta nie jest tak daleko od Egiptu wiec moze byc rownie upalnie. Ja mam sklonnosc do oparzen. Wiec filtr moge wziasc 50.
    • Wiem od znajomego z Egiptu że 8 lipca szykuje się druga rewolucja. Chcą dojść do prawdy w jaki sposób zginęli protestujący. Podobno tym razem ma nie być przemocy. A ja już wykupiłam wczasy 21 lipca ;( Miejmy nadzieję że będzie ok
    • Tak jak w temacie: Egipt w lipcu - czy takie temperatury dadzą się wytrzymać?
    • Wy tu chyba jesteście ogólnie miłośnikami Egiptu - to może mi pomożecie podjąć decyzję :) Chcemy jechać z 2.5 letnim dzieckiem. Niestety jedyny termin w którym możemy jechać to lipiec. Na Egipt padło z przyczyn czysto finansowych - nie da się ukryć że przy Grecji itp wypada korzystniej. Na oku mamy hotel sunrise malmouk. Ja się prawie dałam przekonać. Ale komukolwiek mówię o tym pomyśle to słyszę że jestem nienormalna że chcę z dzieckiem w lipcu do Egiptu jechać :( Oczywiście n...
    • Witam wszystkich, Zastanawiamy się z narzeczonym nad wyjazdem do Egiptu. Rozpatrujemy dwa terminy, albo początek lipca lub koniec września. Czy faktycznie w lipcu jest taka tragedia temperaturowa? ;)(jak piszą niektórzy) i czy jadąc we wrześniu temperatury trochę zelżeją. Chcielibyśmy trochę pozwiedzać. Patrzyłam w tabelach temperatur w Egipcie na cały rok i to są różnice 2stC, ale jak jest naprawdę? Z góry dziękuję za każdą odpowiedz. Pozdrawiam, Asia z Wrocławia
    • Witam, czy leci ktos z Rzeszowa do Hurghady 25 czerwca lub 2 lipca? Mam wielka prosbe, jesli ktos moglby mi pomoc prosze o odzew, gdyby ktos bylby chetny pomoc to wyjasnie dokladniej.
    • Wrocilem z Egiptu z objazdówki w kwietniu.Byliśmy zachwyceni z żoną.Teraz chcieliśmy jechać w lipcu z synem 18 lat, my ponad 55 lat na wczasy pobytowe.Bardzo obawiam sie temperatury a Sharmie.Czy lepiej jechać np Chorwacji,Grecji, Turcji, Tunezji.Zaznaczam że nie kochamy aż tak bardzo słońca.Proszę o radę .Pozdrawiam
    • jakich hoteli 5* trafia się w opcji Fortuna? Napisałam "jednak" bo myślałam o sun fun ale ze względu na ceny, wybraliśmy alfę. Czy ktoś był może w lipcu na rejsie z alfą? Jak było? Byliście zadowoleni z: - biura pod względem organizacyjnym - przedowdnika i rezydenta - hoteli w opcji fortuna - samego rejsu i statków jakimi alfa pływa - temperatur - czy dało się zwiedzać w lipcu Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. Justyna
    • Bardzo proszę o radę mam wstępną rezerwację hotelu Nubian Island na koniec czerwca początek lipca. Jedziemy z dziećmi 2 lata i 9 boję się, że będzie straszny upał i wakacje spędzimy w pokoju hotelowym.
    • Witam serdecznie mam pytanko jak bardzo gorąco jest w lipcu w egipcie jec halibyśmy z 10 letnią córkąbylismy już w sierpmniu w grecji i turcji bedzie podobnie czy gorzej. ponadto mam pyatanie dotyczące wyzywienia dotej pory wiecej zwiedzalismy niż byliśmy w hotelu wiec opcja hb była akutar w egipcie przy piewszym wyjeździe raczej wile nie pozwiedzam tak myslę wuęc chyba all czy niekoniecznie co wy na to prosze o rady ... a może macie na mysli jakiś fajny hotel i nie drogi z opcj...
    • jaka tam jest pogoda,czy jest bardzo gorąco,czy polecacie wczasy w tym terminie?
    • lecimy do egiptu w licu. Nasi wszysycy znajomi nas strasza ze nie bedzie nam sie podobalo bo bedzie strasznie gooraco. I bedziemy wiecznie zmeczeni pogoda. Myslisice ze maja racje
    • Chciałbym prosić o opinie dot. temperatur w Egipcie w lipcu. Wiem, że są wysokie ale jak się je znosi. Planowałem październik ale syn ze swoja dziewczyną chcą też jechać a im pasuje tylko lipiec. Proszę o inf. :-)
    • Witam, Czy ktoś wybierał się w tym terminie. odwołali lot 1 lipca z godz.16:10 linie Bingo. Ja zmieniam termin na 29 czerwca - 5:00 rano.
    • Witam, chcę w tym roku pojechać do Egiptu. Niestety mam urlop dopiero w II połowie lipca. A ceny są wysokie. Myślę, żeby poczekać, ale nie wiem czy warto. Jakie mogą być ceny z lasta w lipcu za 2 tygodnie - rodzina 2+1. Czy w ogóle biura stosują lasty w lipcu i z jakim wyprzedzeniem?. Może ktoś z Was był w lipcu 2008 i da mi wskazówki.
    • w lipcu mamy slub i na podróż poslubna neiwiemy co wybrac zastanawialismy sie nad egiptem ale zapewne sie usmazymy...co o tym myslicie?
    • Witam.Nie zlinczujcie mnie od razu.Chciałaby tylko poznać opinie ludzi(jesli tacy w ogóle istnieją) którzy byli w lipcu z niespełna dwuletnim dziekiem w Egipcie.
    • Witam wszystkim, wybieram się w lipcu do Hurghady do hotelu Charm Life. W związku z tym, że jest to mało popularny na forum hotel mam kilka pytań do osób które w nim przebywały: 1. czy prawdą jest że w opcji AI nie są serwowane drinki alkoholowe? 2. czy hotel oferuje bezpłatny dostęp do internetu? Jeśli tak to czy to jest internet bezprzewodowy czy "z gniazdka"? 3. w jakiej cenie są dodatkowe atrakcje oferowane przez hotel np. masaże, bilard, tenis itp. 4. czy w pobliżu są lokalne biura ...
    • Czy lipiec to dobra pora na Egipt? Czy nie jest za gorącą ? Mam na myśli nie tylko pobyt na plaży/basenie ale także zwiedzanie (piramidy itp.)
    • Witam! Zastanawiamy sie z narzeczona nad wyjazdem na w/w wyjazd z alfa star jako podroz poslubna. byl juz ktos moze na tej objazdowce? jezli tak to bardzo prosze o jakies opinie i rady. martwie sie rowniez pogoda. da sie tam przezyc w lipcu czy to raczej nie ma sensu? z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się