ma

(7 wyników)
  • Szukam klientów hurtowni Piest którzy po dokonaniu wpłaty bezskutecznie czekaja lub czekali na towar.Właśnie w taki sposób zostałam potraktowana i zamierzam złożyć pozew do sądu cywilnego o zwrot pieniędzy,odszkodowanie i zwrot kosztów sądowych i adwokackich.Jeśli ktoś z panstwa ma ten sam problem proszę o kontakt możemy złożyć pozew ZBIOROWY.NIE DAJMY SIE WYKORZYSTYWAĆ!!!Nawet mała kwota może zostać odzyskana.nie pozwólny dorabiać się naszym kosztem.!!!!
  • Często korzystam z forum z Odzież Używana oraz z tego. Postanowiłem wszcząć dyskusję o tym - kim jest cnet? Celowo nie zacząłem tego wątku na forum ODZIEŻ UŻYWANA, bo pewnie od razu by usunięto mojego posta, a tutaj może przetrwa trochę dłużej. Od razu jakieś dziwne wydało mi się przejęcie forum przez nowego moderatora... i usuwanie postów, ciągła kontrola nad forum. Pomyślałem- kto ma tyle czasu? Kto za to płaci? Uważam, że moderatorem forum powinna być osoba obiektywna. Tymczase...
  • Witam chciałbym was się poradzić.Zakupiłem towar z hurtowni.Ponoć miał to być niesort jak się póżniej okazało zwykły odpad.W towarze miała być biżuteria,kosmetyki,piękne torebki.Poprostu towar praktycznie bez odrzutu.A w rzeczywistości ten towar który kupiłem to jest taki szmelc że w życiu nic z niego nie wybiore.Poprostu wtopiłem kupe kasy :/ Dzwoniłem do sprzedającego,on powiedział że go nie przyjmie bo nie ma zwrotów ani wymiany towaru jeśli chodzi o odzież używaną.Powiedział...
  • Zimę Lux polecamy! Worki 25 kg zawierające mix odzieży jesienno - zimowej za jedyne 475 zł brutto/worek. Wrazie pytań prosimy o kontakt: 58/532-04-71 tczew@textiltrade.pl
  • We sell used clothes (London). Goods - cream, sort, unsort. More information we send to email address. Are you interested?
  • Witam Serdecznie. Jestem bezpośrednim importerem używanej odzieży z Anglii,towar nie jest sortowany w Anglii i nie jest sortowany w Poznaniu,nie posiadam sklepów i nie sprzedaje sortowanego towaru.Jest możliwość zajrzenia do worków,nie ma w nich książek,gazet itp, atrakcyjna cena 4,50 netto.Nie maja Państwo nic do stracenia,towar można OBEJRZEĆ!!! . Tel 698-080-191
  • Witam! Biorę towar z jednej hurtowni w Trójmieście, ale u nich ostatnio jest odzież na zapisy i już drugi raz tak się zdarzyło, że zabrakło dla mnie towaru - a muszę czymś wypełnić sklep. Handel to handel. Proszę o jakieś oferty - mogę po towar podjechać nawet do mazowieckiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się