ma

(10 wyników)
  • Witam Otwieram sklep typu outlet, tylko cały czas się zastanawiam czy jest to legalne? Wiem że było juz kilka postów na ten temat, ale nie znalazłam konkretnej i jednoznacznej odpowiedzi. Jeśli w moim sklepie będą spodnie wranglera czy lee to nikt sie nie przyczepi?? pozdrawiam
  • Szanowni Państwo, jako pracownik grupy INDITEX (m.in. takich brandów jak Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Massimo Dutti, Oysho, Uterque) nie mogę zostać obojętną na to w jaki bezczelny sposób klientów hurtowni odzieżowych typu outlet wprowadza się w błąd. Proszę mi wybaczyć szczerość, ale czuję się w obowiązku sprostować jedno z kłamstw jakie właściciele hurtowni wyżej wspomnianych „sprzedają” swoim klientom. Drodzy Państwo, otóż zdarzyło się, że ktoś mi bliski niedawno otw...
  • Nie polecam nikomu hurtowni w Raciborzu, kupiłam tam dwa mixy odzież katalogową i NEXT. Katalogowa była nawet w miarę z tym że ze 100 szt tak naprawdę ok 50szt było pojedynczych reszta to od 6-9 szt takich samych i w tym samym rozmiarze. Udało mi się dogadać żeby je wymienić więc owe 50 szt wymieniłam oczywiście z dopłata na NEXA i dopiero się złamałam jak przyszła przesyłka. Ubrania były w takim stanie że nie wiedziałam co z nimi robić wyglądały jak szmaty pogniecione brudne a nawet porwana...
  • Szukam klientów hurtowni Piest którzy po dokonaniu wpłaty bezskutecznie czekaja lub czekali na towar.Właśnie w taki sposób zostałam potraktowana i zamierzam złożyć pozew do sądu cywilnego o zwrot pieniędzy,odszkodowanie i zwrot kosztów sądowych i adwokackich.Jeśli ktoś z panstwa ma ten sam problem proszę o kontakt możemy złożyć pozew ZBIOROWY.NIE DAJMY SIE WYKORZYSTYWAĆ!!!Nawet mała kwota może zostać odzyskana.nie pozwólny dorabiać się naszym kosztem.!!!!
  • Czy slyszeliscie o tym outlecie, jakie są Wasze opinie???Pytam, bo jestem ciekawa czy macie podobne spostrzezenia.
  • KUPIE FAJNY OUTLET DO SPRZEDAZY NA ALLEGRO JESTEM Z GDANSKA WIEC MOZE KTOS MIEJSCOWY MA COS FAJNEGO DO ZAOFEROWANIA MILE WIDZIANA DŁUŻSZA WSPÓŁPRACA moj mail ; dekarstwoplus@wp.pl
  • Hurtownia PIEST to oszuści.Zapłaciłam za towar po miesiącu bezskutecznego oczekiwania sprawa trafiła na policje,wtedy dopiero pan Radosław P.raczył mi wysłać towar ale zamiast zamówionego creamu same śmieci dostałam.OSZUŚCI...strata pieniędzy...RADZE UWAŻAC!!!!
  • Nasza hurtownia odzieży dostarcza nie tylko świetny towar, nadwyżki magazynowe znanych firm, ale przede wszystkim wiedzę i doświadczenie. Chcesz otworzyć własny biznes, ale brak Ci pomysłu? Brakuje Ci kapitału? Myślisz, że nie znajdziesz odpowiedniego lokalu? A może uważasz, że outlet - końcówki serii to nie jest ekscytujący biznes? Przekonamy Cię, że możesz stworzyć stabilną firmę. Zapoznaj sie z oferowanym prze nas towarem www.mjw.com.pl/oferta/ W zeszłym roku zatowarowali...
  • Witam serdecznie mam zamiar otworzyć taki właśnie sklep plany są już od dawna ale dopiero teraz pojawiły się możliwości (finansowe oczywiście) chcemy wraz z siostrą otworzyć taki outlett z markami takimi jak villa mexx zara duńskie margi generalnie jakieś obuwie również dodatki mieszkamy w mieście około 90 tys mieszkańców moje pytanie brzmi czy się jeszcze opłaca outlett czy moze inny butik prosze o odpowiedź pomoc jakąkolwiek namiary na dobre sprawdzone hutrownie jeśłi można o...
  • Jesteśmy brytyjską firmą o profilu międzynarodowym. Firma ma siedzibę w Anglii, jednak współpracujemy z wieloma firmami w Europie. Zajmujemy się dystrybucją światowych marek odzieżowych. Towar wysyłamy do naszych klientów przez firmy kurierskie. Mamy bardzo bogatą ofertę handlową. Sprzedajemy odzież znanych marek, w wielu modelach i rozmiarach. Przesyłki z odzieżą są ubezpieczone, dlatego nie ma żadnego ryzyka w wysyłce. Oferujemy niskie ceny za wysokiej jakości markową odzież....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się