Forum Gospodarka e-Biznes
ZMIEŃ
      ma

ma

(77 wyników)
    • Witam wszystkich! Dokładnie tak jak w temacie, spełnia się moje marzenie ;)) Niedługo otwieram mój własny sklep internetowy z bielizną damską, w związku z tym poszukuję odpowiedniego oprogramowania, a jestem zielona w tym temacie :(( Macie jakieś propozycje? Nie chcę wydawać na początku fortuny na sklep :)) Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi! Pozdrawiam, Madzia
    • Witam, mam takie pytanie, czy opłaca się samemu zajmować reklamowaniem swojego sklepu internetowego, by osiągnąć większą liczbę odwiedzających czy może lepiej nająć kogoś do tego? Poza tym na jakie aspekty oprócz pozycjonowania warto zwrócić uwagę, by przyniosło wzrost odwiedzin?
    • Kraina Dziecka działa od niedawna, cały czas nad nią pracuję... ciągle coś zmieniam, wprowadzam nowe produkty, kombinuję, jak zwiększyć sprzedaż... Wszystkie Wasze uwagi ktytyczne będą mile widziane :) Napiszcie coś, proszę :)
    • Wreszcie po dlugim czasie ruszyla moja strona. Teraz najtrudniejsze przede mna, zaistnienie, wypromowanie i dotowarowanie. Pozdrawiam wszystkich prowadzacych sklepy internetowe lub marzacych o nich. Anna
    • Co w nim byście poprawili?? Pozdrawiam
    • www.miniart.pl Zdaje sobie sprawe z tego, ze jeszcze przede mna duuuzo do zrobienia. Jest troche niedociagniec.. Mam jednak nadzieje, ze strona galerii bedzie zmianic sie ku zadowoleniu klientow i mojemu :) Tymczasem prosze Was o konstuktywne uwagi na temat Galerii miniART.
    • Witam, jako nowa przedstawiam swój sklepik: www.dladwojga.pl Jest baardzo świeżutki - ma jakieś 2 tygodnie :) Stopniowo asortyment będzie sie poszerzał. Zapraszam serdecznie :)
    • ....więc nie wystawiasz faktur VAT ani paragonów z kasy fiskalnej, to co jest w takim przypadku dowodem zakupu dla twego klienta? może to głupie pytanie ale jak to rozwiązujecie?
    • Tak jak w temacie szukam sklepu który, według Was ma najlepsze wspomaganie pozycjonowania. Wiadomo i tak zapłacić będzie trzeba osobno za pozycjonowanie ale może da się to trochę wspomóc?
    • Prowadzę sklep internetowy. Kupujący maja 2 formy płatności- przelew na konto lub przesyłkę płatną przy odbiorze. Coraz częściej się zdarza, ze kupujący nie odbiera paczki, paczka wraca do mnie. Dzwonie oczywiście do kupującego- często albo rzucają słuchawką, albo sie rozmyślili, albo jednak nie mają pieniędzy. Problem polega na tym, ze paczki wysyłam kurierem- za paczkę płacę 2 razy 9raz za wysłanie, raz za zwrot), do tego nabity paragon a więc i podatek i vat. Koszt takiej operacji t...
    • proszę o opinie mojego sklepu. dziękuje www.gallant.com.pl
    • Witam! Co sądzicie o zakupach produktów spożywczych przez internet. Istnieje już na rynku kilkadziesiąt sklepów (zazwyczaj lokalnie), ale nie stanowią one istotnej siły. Czy sami skorzystalibyście z takiej formy zakupów i co jest istotne dla nas przy zakupach "spożywki" przez internet. Według mnie najsłabszymi elementami sklepów są z pewnością: - czas realizacji zamówienia - jakość dostarczonego towaru i opakowania - komplementarność oferty - cena Jeżeli trzy pierwsze są spełnio...
    • Jest jeszcze w trakcie tworzenia - jest kilka poprawek od tzw zaplecza no i na sam koniec pójdzie do lakierni po nowy layout ale narazie tak musi zostać. Jeszcze brakuje kilku stron ale niedługo będą - tylko macher od tego sklepu zechce poprawić edytor do podststron. Pozdrawiam
    • witajcie d pewnego czasu sprzedaje ciuszki uzywane na allegro.chce otwrzyc działalnosc gospodarczą.jestem zielona w tym wszytskim.wybieram sie do jakiegos biura rachunkowego ale moze wy podzielicie sie ze mną waszą wiedzą na ten temat.wybrac ryczałt czy vat?mam zamiar sprzedawac tylko na allegro nie bede otwierac zadnego sklepu.unijnych pieniązków tez nie dostane z UP bo na internetowy biznes sie u nas nie dostaje a moze wogóle sie nie dostaje nie wiem ;) prosze pomózcie
    • Zastanawiam sie czy warto wtapiac pieniadze w tego typu reklamę. Czy można za pomocą AdWordsów znaleźć się na pierwszej stronie wyszukiwarki? Ile trzeba kasy żeby zacząć się wyświetlać?
    • Witam! Ja chce otworzyć sklep internetowy ,działalność swoja, ale... obecnie pracuje na pełnym etacie w firmie na stałe chcialbym jednak mieć coś swojego-sprobować ale i też nei chciałbym by pracodawca wiedział o moim drugim zajeciu. czy jak zakładam firme to musze poinformować o tym pracodawce??najgorsze jest to ze nie wiadomo czy wypali moj interes a nie chce stracic obecnej odrazu pracy.Pozdrawiam!
    • Witajcie, proszę napiszcie jakich aparatów używacie do robienia zdjęć do Waszych sklepów. Zastanawiam się jaki mam kupić. Z góry dziękuję za podpowiedzi. pozdawiam A.
    • Witam, pomysl wlasnego sklepu internetowego jest u mnie bardzo swiezy, w zasadzie nic nie wiem jeszcze na ten temat, ale mam nadzieje, ze dzieki lekturze min. tak przydatnego juz wkrotce poglebie swoja wiedze. Moje pierwsze pytanie jest nastepujace - sklep chce otworzyc za granica, czy mam szukac kogos na miejscu kto mi stworzy oprogramowanie w lokalnym jezyku? Obawiam sie ze koszty beda bardzo duze. Czy moglabym zlecic to np. polskiej firmie i sama/ z nimi przetlumaczyc strone?...
    • Kochani mam prośbę niech mnie ktoś oświeci jak to jest z towarem w sklepie internetowym czy macie ten towar na stanie w magazynie czy jest to jakaś umowa z hurtownią/producentem? Przecież chyba nie chodzi o to aby za każdym zamówienim biegac do hurtowni.
    • Witam wszystkich, nie wiecie, czy są w sieci ludzie lub firmy, które mają do udostępnienia (pewnie odpłatnie) jakieś bazy produktów wraz z ich specyfikacjami i zdjęciami ? Branża: aakcesoria PC, konsole do gier, oprogramowanie itd. A tak przy okazji: jak dostajecie cenniki z hurtowni, to jak sobie radzicie z wczytaniem tego do Waszego sklepu - mam na myśli kategorie, podkategorie ... Pozdrowienia dla wszystkich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się