ma

(15 wyników)
  • Witam, Piszę właściwie w imieniu swojego znajomego i poniekąd również moim. Zamierzałem wyjechać do pracy do Holandii wspólnie z moim znajomym, którego znam wiele lat i wiem, że mogę mu zaufać i vice versa. Niestety pojawił się problem. W każdej z odwiedzanej przez nas agencji pracy jest ograniczenie wiekowe do 40, maks. 45 lat, ja się jeszcze w tej granicy mieszczę mój znajomy już niestety nie. Chcieliśmy sie podjąć jakiejś nieskomplikowanej roboty w ogrodnictwie, przy pakowaniu, itp. tak a...
  • Niewiarygodna zajebana agencja pracy z Opola - jebani oszusci!!!!!! Pierwsza reakcja po przyjezdzie na miejsce pracy!!!!! Agencja ta wyslala mnie z zona do pracy do Wassenaar gdzie warunki okazaly sie byc surviwalowe a nie jak "mila"pani w biurze z Opola wszystko ubarwila. Mialybyc pralki na kazdym domku i domki w pelni wyposazone - w domkach w pelni wyposazonych zabraklo oczywiscie pralek ktore okazaly sie byc ale daleko od miejsca zamieszkania i dodatkowo PLATNE 4EURO!!!!!!...
  • Witam wszystkich! Czy znacie te firmy?napiszcie co o nich sądzicie!! Chciałabym wyjechać z chłopakiem do pracy, ale niewiem która z tych firm jest wiarygodna!! Pozdrawiam wszystkich piszcie.....
  • Bardzo proszę o informację,jeżeli ktoś był, wyjeżdżał za pośrednictwem tej Firmy Czy jest to firma wiarygodna?Niedługo mam jechać i stąd moja prośba,wielkie dzięki za info. Pozdrawiam.
  • Witam planuje wyjechać do pracy z tą firmą w miesiącach marzec kwiecień z biura w rzeszowie.Jeśli ktoś jeszcze wybiera się z tą firmą do pracy w holandi i chce się podzielić uwagami pracy wyjazdu i tym podobne bardzo prosze pisać. Może ktoś z was już wyjechał za pośrednictwem tego biura w rzeszowie i ma jakieś najświerzsze informacje ofert pracy z wymienionego biura. pozdrawiam i na pochybel oszustom :)
  • witam!Czy ktoś ma info na temat rzetelności firmy WorkToday?
  • witam serdecznie :) mam pytanie czy ktoś pracował przez firmę JMB Consulting z Katowic ?? jeśli tak to proszę o kontakt gdyż mam zamiar wyjechać z tej firmy za 2 tygodnie. można pisać na gg 6405605
  • Witam. Czy zna ktos firme Flex-Worx ktora podobno wysyla rzeznikow do pracy w Holandii do rzezni w miejscowosci Boxtel ? Chcialbym sie dowiedziec czy jest to wiarygodna Firma.Za informacje dziekuje i pozdrawiam Andrzej.
  • mam zamiar wyjechać do pracy z firmy bakker detachering proszę o jakieś informacje na ten temat ponieważ wyjazd ma być 11 stycznia z góry dziękuje
  • Przestrzegam wszystkich przed firmą ARBEX.Totalnie niekompetenta,oszukańcza firma prowadzona przez manipulatora Roba Pellegronda.Zmuszają ludzi do pracy po godzinach grożąc natychmiastowym zwolnieniem w przypadku nie przyjęcia tzw.propozycji. Wszelkie próby wyrażenia swoich poglądów lub manifestowanie niezadowolenia przez pracowników kończą się wywaleniem na ulicę lub oskarżeniem o kradzież w miejscu pracy.Robota dla nich to Auschwitz!
  • Witam Mam pytanie zna ktoś tę firme. Dostałem dokumenty do pracy na listopad. Chcę sie czegoś dowiedziec o warunkach tam panujących. A może ktoś też tam jedzie?
  • czy 10.90 netto i brutto to na warunki .nl ok ile to daje w drugim przypadku? nie znam tamtego rynku, a nie chce wladowac sie w syf
  • Szukam chętnych osób na wyjazd wakacyjny do Holandii. Nie mam mieszkania ani pracy, to wszystko planuje zorganizować. Chciałbym wyjechać zaraz na początku lipca.Wszystko można dogadać tylko mało czasu zostało dlatego pisz czym prędzej.Mam na imię Michał i mam 21lat, Kraków.
  • Szukam opinii na temat tej agencji z Wrocławia. czy są uczciwi? Moze ktos wie cokolwiek na ich temat?
  • Jak mogę sprawdzić swój numer sofi i czy wogóle mam coś takiego, i jak to wogóle jest czy coś sie zmieniło po 1 maja czy można bez numeru pracować, czy może to jest coś takiego jak nip?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się