ma

(222 wyniki)
  • słuszałam że jest nalot ale z tego co wiem, to na ogół urząd uprzedza telefonicznie,nie wiem czy to możliwe tak z kopyta"?
  • Dlatego mam fajny towar :)
  • Witam.Mam do was pytanie, chce otworzyc hurtownię z niesortem.Sklepów jest bardzo duzo, wszyscy narzekacie na przebierany towar.Jeśli prowadziłbym to uczciwie, wiadomo,że wpadki sie zdarzają tam w Anglii, ale gdybym ja nie kombinował i dbał o klienta, ....czy to by się udało?Czy wiecej potrzebujecie sortu czy niesortu?
  • poszukuje ładnego towaru chciałabym nawiązać dłuższą współprace bowiem mam już dość wiecznej jazdy po całej Polsce w poszukiwaniach mam zamiar otworzyć kolejny sklepik więc potrzebuję ciekawego towaru mój tel 515 259 623 lub mail agas0926@gmail.com /
  • ciekawi mnie
  • Tego jeszcze nie bylo!!!!! To naprawdę niepowtarzalna okazja!!!!Przeczytaj uważnie.Dzięki moim bardzo dobrym kontaktom w Anglii mam do zaoferowania odzież typu cream po takich samych cenach jak jest sprzedawana w Anglii.Moge sprowadzić każde ilości odzieży typu cream.Ponadto nie obciążam kupujących kosztami transportu z Anglii,gdyż także na to znalazłem sposób.Cream damski 4.5funta/kg, cream dziecięcy 4.8funta/kg.Moje wynagrodzenie to tylko 800zł/mies.Czy to się opłaca?Oczywiście ...
  • stroje karnawałowe dziecięce? Sortowane w Anglii? Choć niekoniecznie. Potrzebne mi stałe cotygodniowe dostawy. Brałam oryginalne sorty FANCY DRESS 15kg worki, ale coś ostatnio maja braki w mojej hurtowni. Ma ktoś na stanie? Interesuje mnie każda ilość,nawet 5 kg. Proszę pisać : romzey@wp.pl
  • Witam , po raz wtóry zakup w tej hurtowni jest strzałem w dziesiątkę . Towar jest czysty , wyprasowany i bez plam.Za pierwszym razem byłam osobiscie , teraz zamawiam kurierem i bez obawy czekam na przesyłkę ,nie martwiąc się czy aby znowu nie wtopiłam kasy .Zaznaczę , że biorę ciuszki w I gatunku .To jest moja opinia , ale chętnie poznałabym inne , pozdrawiam .
  • Pilnie szukam PRAWDZIWEGO niesortu z Anglii najlepiej kontenerówka albo coś podobnego. Tylko Wrocław i bliska okolica. Bardzo proszę o jakieś namiary.
  • Czy teraz już naprawdę nie ma dostawcy, który zaproponowałby odzież w bardzo dobrym stanie lub końcówki kolekcji w dobrej cenie??? SZUKAM SZUKAM i jak dotąd nie znalazłam. A jak czytam na tym forum opinie o innych to naprawde strach płacić duże pieniądze za ciuszki których potem się nie sprzeda lub nie odzyska się swoich pieniedzy. Więc jeśli jest dobry dostawca to prosze o maila wraz z cennikiem i ewentualnymi fotkami. POZDRAWIAM WSZYSTKICH. izaju44@wp.pl
  • ta informacja Cię zaciekawiła??? ciekawe dlaczego, jak chcę jak mam odzież do której można zaglądnąć 40% nowej z metkami (papierowe metki +folia) jest wystawiona za 6zł/kg pomimo, że crem chodzi od 30 nikt nie jest zainteresowany lepiej kupić coś za 35zł wywalić 50% i cieszyć się że z tych 50% sprzedam 70% Oferuję odzież po likwidacji sklepu i to nie że, nieszło czy był nietrafny towar miałem dosyć kradzieży szarpań na sklepie nie na moje nerwy. Jest tego ok. 3 ton chętnie odsprzedam to po 6...
  • .... cuda panie cuda ... gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,9676007,Ciuszki_z_Anglii_i_handel_obwozny___jak_rozkrecic.html?as=2&startsz=x
  • Czy ktoś u nich kupował niesort? Proszę o opinie na temat oferowanego przez nich towaru czy jest oryginalny?
  • witam Krótkie pytanie-opłaci sie owierać szmateks? Zarbie na tym 2000 na czysto/m-c Bo nie mam innego pomysłu a musze cos otworzyc
  • Witam,jak rozliczacie pracownika z towaru?Mam z tym problem,gdyż mój system sprzedaży(wszystko na wagę i wyprzedaż na sztuki w ostatnie 2 dni)komplikuje mi to.Ponadto ,wiadomo powszechnie,że klienci kradną i kombinują.Gdybym miał tym obciążać pracownika to miałbym kłopoty z zatrudnieniem.Kto by chciał pracować za grosze?Jedynym wyjściem jest chyba sprzedaż wszystkiego na kg i ważenie towaru przed i po każdym dwutygodniowym cyklu sprzedaży.Dzięki za dobre rady.
  • Niech kazdy potencjalny klient tej hurtowni bedzie nastawiony na to,ze zanim ogladnie towar w worku musi przedtem zaplacic.Ja przyznam jak 15 lat prowadze sklepy, z taka praktyka sie nie spotkalam.Nadmieniam.ze towar po 56zl/kg.Ostrzegam ,bo jesli ktos przejedzie setki km tak,jak ja to towarem w tej cenie tez sie rozczaruje.Przykro mi nigdy nikogo nawet z nieladnym towarem nie obrazilam,ale to juz sa szczyty,zwlaszcza jesli pytam przez tel.czy mozna towar obejrzec przed zakupem.A pozniej na m...
  • Czy młodzi pracownicy potrafją utożsamić się z firmą i jednocześnie wpływać na jej rozwój?W mojej firmie jest z tym ciężko.Głównie jestem zadowolony z pracy Pań około pięćdziesiątki.Dbają o wizerunek,wzrost firmy.Dbają o swoją pracę,zależy im na pracy krótko mówiąc.Młodzi podchodzą do pracy jak by robiłi mi wielką łaskę.Może ktoś napisze o swoich doświadczeniach w tym temacie.
  • OSZUSCI(14)

Rok temu trafiłam do hurtowni starimpex w zgierzu wzielam towar raz 500kg towar nie zachwycil mnie wcale wrocilam do swojego stalego dostawcy. Od kilku tygodni wlasciciel hurtowni STARIMPEX wielokrotnie do mnie ddzwonil oferujac piekny towar po dluzyszym namysle pomyslalm ze moze warto zaryzykowac tydzien temu podpisalam umowe na kolejny lokal wiec fajny towar na otwarcie fajna sprawa. Na otwarcie postanowilam zakupic u niego prawie 2tony jego oryginalnego towaru. TOWAR SAM ODPAD SYF!!!! Najl...
  • Start(5)

Witam Chciałbym zasmakować biznesu związanego z SH i na początek ze względu na niewielki kapitał i brak doświadczenia ściągnąć z UK 500kg ubrań posortować go i sprzedać. Moje pytanie brzmi: czy w ogóle uda mi się sprzedać taką ilość towaru bez dotychczasowej obecności na rynku, żadnej renomy i pierwotnych klientów i jak długo mi ten proceder zajmie czasu? Pozdrawiam, Tomek.
  • potrzebuje pomocy. Chcę założyc działalność i sprzedawać uzywane ciuszki dziecięce, troszke nowych ( outlet)uzywane zabawki przez allegro pomóżcie mi jakią forme rozliczenia wybrać z urzedem skarbowym?? Dodam że nie zawsze będę miała faktury czy paragony za nabyty towar ( chce sprzedawać czasem odkupiony towar, czasem z hurtowni...) Czy odopowiedni będzie ryczałt?? To chyba jest 3 % ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się