ma

(6 wyników)
  • widzieliści ostatni newsletter od prezesa witolda o.? może ktoś wie jak to jest mozliwe że: po roku intensywnych kampanii, mnóstwie akcji promocyjnych, sprzedaży konta z kredytem wytężonej pracy departamentu w Centrali milionom premii wypłaconej doradcom za sprzedaż ilość kont 3q2010 vs 3q2009 SPADŁA o 3 tys sztuk??????????? i BGŻ jest w doborowym towarzystwie PKO BP któremu też spadło bo wszystkim innym sensownym bankom wzrosło że hej!!!!!!!!!!!!!! zna ktoś odpowie...
  • Witam, Przeszłam szereg rozmów kwalifikacyjnych w bgz na stanowisko mikro. Udało się, dostałam ofertę. Ale... mam też pozytywną odpowiedź z innego banku. Proszę o opinie, charakterystykę tego stanowiska pracy. Jeżeli nie możecie, nie chcecie tutaj, na forum publicznym, proszę o wysłanie do mnie maila. Interesują mnie Wasze opinie na temat produktów oferowanych przez bank, wynagrodzenia - dotychczas pytano mnie ile chciałabym zarobić, jednak informacji o proponowanym wynagrodzeniu nie otr...
  • Jak wygląda innych odziałach zamiana doradców na kasjerów i odwrotnie? W regionie północnym doradcy musza siedzieć na kasie i i odwrotnie, to jakas wielka porażka nikt tego nie chce, a dyrekcja zmusza do zamiany, zeby zwiększyc sprzedaż,ale nic z tego nie wychodzi, przerażeni doradcy siedza 5 godzin na kasie, a pozostałe godziny przy biurku.
  • Podniesienie skuteczności sprzedażowej zakwalifikowanych do programu pracowników do poziomu minimum 70% średniej sieci; Osiąganie minimalnej założonej sprzedaży: 1 ROR/ 1 tydzień/ 1 pracownik 1 karta kredytowa/ 1 tydzień/ 1 pracownik 4 produkty hipoteczne/1 oddział/ 1 miesiąc Program dedykowany jest do wszystkich pracowników Pionu Bankowości Detalicznej w oddziałach oraz do Dyrektorów Oddziałów. Do programu wstępnie zostaną zakwalifikowani pracownicy Pionu Bankowości Det...
  • Czy zauważyliście zmianę podejścia "góry" do pracowników?Czyżby wytyczne nowej strategii?Po kilku -kilkunastu miesiącach względnego spokoju,znów zaczęło się dręczenie.brrr.Znów się nie chce wstawać i iść do "fabryki".Co się dzieje-ktoś z Was wie?
  • Czy w naszej firmie tylko pracownicy znają znaczenie tych słów? Wymagania wobec nas i zakresy obowiązków stale rosną. Ceny wszystkiego wokół rosną. Nawet tabela prowizji i opłat u nas, nie stoi w miejscu. Niezmienne i trwale takie same są tylko pensje większości z nas. A może się mylę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się