Forum   ma

ma

(23 wyniki)
  • Witam:) dostałam zaproszenie na rozmowę do Rainbow Tours..Ktoś ma jakieś doświadczenia jako rezydent z tym biurem? Dzięki za wszelkie informacje;))
  • Czy jest tu może ktoś, kto pracował na tege biura? Obługuje ono polskich turystów w Turcji dla takich biur jak Triada i Exim tours. Jeśli tak... byłabym wdzięczna za opinie o pracy dla nich. pozdrawiam Asia
  • Potrzebuję dane do pracy magisterskiej o wysokości prowizji od sprzedazy wycieczek fakultatywnych w poszczegolnych biurach. interesuje mnie: SUN & FUN NECKERMAN TUI TRIADA ITAKA EXIM ECCO WEZYR odpowiedzi mozna przesłać także na maila. Z góry dziękuję nostos2@gazeta.pl
  • Ja piszac tą notkę chciałabym ostrzec wszystkie osoby zamierzające podjac wspolprace z tym biurem. Choc jestem poczatkujacym pracownikiem w sektorze turystycznym, z cala pewnoscia moge stwiedzic,ze jest to jedno z gorszych biur, jesli chodzi o zatrudnienie. I nikomu nie chcialabym zyczyc takich warunkow pracy jakie serwuje biuro Jettouristic...
  • Mam pytanie, czy trzeba mieć jakieś specjalne uprawnienia na rezydenta. Wiem iż trzeba znać docelowy kraj, mentalność i język. Jednak przeważnie piloci wycieczek są rezydentami. Niemniej jednak spotkałam się z ogłoszeniem naboru chętnych na kurs rezydenta. Może mi to ktoś wyjaśnić. Dzięki
  • Maroko(4)

Witam ponownie , Czy ktoś z Was ma doświadczenia w pracy w Maroku, polecacie ten kraj do pracy rezydenta? Czy ktoś z Was pracował lub pracuje jako rezydent dla Biura Sun&Fun? Jakies sugestie,opinie? Pozdrawiam
  • Proszę o rzetelne wypowiedzi na temat pracy rezydenta dla Wezyra, (najlepiej osoby z doświadczeniem w tym temacie). Dużo złego zostało powiedziane na temat tej firmy, dlatego wolałabym, żeby wypowiadały się osoby, które pracowały dla tego biura (lub pracują), a nie tylko takie, które słyszały coś na ten temat (chyba, że mają informacje od b. bliskiej osoby, "z pierwszej ręki"). W tym roku lecę z tym biurem, więc spragniona jestem wszelkich informacji na temat tej pracy (oczywiście wszys...
  • Proszę o opinie dot.pracy jako rezydent w Selectours i w Wezyrze.Co wybrać? Będę wdzięczna za wszystkie rady i sugestie od osób które pracowały w tych biurach podróży jako rezydenci.Dziękuję!
  • Oasis Tours szuka rezydentów i tak jest co roku, zatrudniają nowe osoby bez doświadczenia i obiecują złote góry. Mają bardzo niskie płace, ale zawsze obiecują różnego rodzaju profity, ktore na miejscu okazują sie fikcją. Dobre dla studentów i bezrobotnych. Pozdrawiam
  • cześć. Kochani mam wielki dylemat i nie potrafię sam zdecydować. Z którym touroperatorem waszym zdaniem lepiej podjąć współprace: raibow czy ecco? Pozdrawiam
  • Czy ktoś może "rzucić" jakieś informacje na temat tego, jak się pracuje z ITAKĄ na rezydenturze?Jakie stawki, warunki pracy?Czy warto jest wząć udział w ich szkoleniach rezydentów?Będę wdzięczny za odpowiedź! Pozdrawiam!
  • Witam wszystich! Chętnie podejmę pracę dodatkową jako pilot do Niemiec. Uwaga! Nie mam uprawnień pilota/rezydenta/przewodnika. Jeżeli jednak komuś to nie przeszkadza, to znam dobrze Monachium i Regensburg. Mogłabym pilotować grupę po Bawarii - spędziłam tam w sumie ok. 7 miesięcy i dużo podróżowałam. Poza tym znam dobrze Erfurt, Weimar, Eisenach i Las Turyński. Płynnie niemiecki. Kasia, 28 lat, Łódź
  • Witam, jestem świeżo upieczonym pilotem z językiem angielskim i chciałabym zacząć prace, jako rezydent/pilot, od czego zacząć, wysyłam cv i nic, gdzie bez doświadczenia ?
  • Proszę o wypowiedzi na temat pracy rezydenta dla GTI TRAVEL, (najlepiej osoby KTÓRE PRACOWAŁY LUB PRACUJĄ DLA TEGO BIURA). W tym roku lecę z tym biurem i bardzo chcę się dowiedzieć wszystkiego o pracy u nich. A jeśli ktoś leci z GTI również to chętnie pogadam. Pozdrawiam.
  • Witam, dostałam propozycję pracy dla tych dwóch Tour Operatorów i mam problem z podjęciem decyzji. Moja destunacja to Grecja, warunki jakie proponują są bardzo zbliżone. Czy mogę prosić o opinie o zatrudnieniu od osób, które pracują lub pracowały dla tych T.O. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
  • Hej, zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną do triady. Chciałabym się zorientować jak wygląda współpraca z tym biurem jeśli chodzi o pilotaż i rezydenturę, jakie są stawki i czego mogę się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam martita
  • Gdzie nabyć książki - "Turkish odyssey" - A Cultural Guide to Turkey oraz "Blue Guide ", też o Turcji . Obie książki w języku angielskim. Bardzo prosze o podanie jakis namiarów. Z góry dziękuje. Czas mnie goni, jak wszystkich,hehehhe...... Komu w droge temu ..
  • Czy ktos pracowal dla tego biura lub orientuje sie jakie sa tam warunki pracy? Bede wdzieczna za wszelkie informacje.
  • Przydatne informacje dla rezydentów rozpoczynających prace- od doświadczonych. Proszę o zostawianie wątków m.in. o czym należy pamiętać w tej pracy, o pomocne rady itd. Pozdrawiam wszystkich doświadczonych :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się