ma

(9 wyników)
  • Witam. Ostatnio uslyszalem od mego znajomego wiele dobrego o Oriflame. Ze goruje nad innymi sieciami tego typu, ze jest stabilne i przyjaznych ludzi w swoich szeregach pod dostatkiem. No i produkty w miare porzadne, bez chemii i innych swinstw. Prawda to? Pozdrawiam
  • Mam pytanie czy Oriflame wprowadziło rejonizację dot. rekrutacji konsultantek? Dlaczego pytam ? Otóż prowadziłam rozmowy z dziewczyną z Warszawy związane z wejściem do Klubu Oriflame - byłyśmy już na etapie finalizacji - wysłałam jej umowę i katalog. Poświęciłam jej czas i pieniądze , bo i katalog i przesyłka kosztują. Wczoraj dowiedziałam się iż ,tu bedę posługiwac sie cytatami. Oto co mi napisała kandydatka na konsultantkę: "zadzwoniła do mnie dwukrotnie kobieta z centrali oriflam...
  • Jestem konsultantką Oriflame z Poznania . Jeśli chcesz "poprawić" swoją urodę lub stan portfela , albo urodę i stan portfela , zapraszam. Udzielę wszelkiej pomocy w doborze kosmetyków jak i otoczę opieką osoby , które chciałyby współpracować z firmą . Wiek i płeć nie ma znaczenia , liczą się tylko dobre chęci. Kontakt lublue@wp.pl lub telefon 0602 783 255. Panom przypominam o Walentynkach , zniezdecydowanym pomagam dobrać prezenty dla ich Ukochanych i gwarantuję ,że ich Wybranki b...
  • Witam! Widzieliscie ile tam nowości i przecen? Ja myslę, że sprzedaż w kwietniu pobije kolejne rekordy... Chcesz więcej, klinij tu: MLM, biznes po godzinach...   Katalog Oriflame Pozdrawiam i zapraszam!
  • Od roku jestem konsultantka i mam 15 stalych klientek. To malo, ale jakos krepuje się... Nie potrafię ot tak zaczepic, dac katalog, namawiac. To tylko jakies moje schorzenie, czy tez tak macie?
  • Czy macie swoje typy? Co nim jest i dlaczego ?
  • Rozpocznij swój własny e-mail biznes już dzisiaj!!! Uzyskasz dzięki temu wiele korzyści i możliwości: 1. W ofercie są nie tylko adresy e-mail’owe osób, są też podane ich personalia wraz z dokładnymi adresami, więc interes jest pewny!. 2. Twoi klienci płacą gotówką!!! 3. Sprzedajesz towar, którego transport nic nie kosztuje! 4. Będziesz sprzedawać produkt, którego produkcja nic nie kosztuje!!! 5. Twoim jedynym szefem jest twój czas!!! W tym systemie zdobędziesz tyle na ile sam ...
  • Panowie(7)

od pół roku drzwi otworem stoją w moim saloniku. Może odważycie się - to właściwie apel bardziej do masikma - i wejdziecie . 1szyliderze , ostatnio mnie zaniedbujesz , a byłeś moją podporą. Podobno używacie męskich kosmetyków Oriflame - brakuje mi o nich informacji , właśnie od mężczyzn. przeciez nie zaczne sie golić , aby móc coś napisać o piankach ,żelach i wodach po. Zapraszam. Dawanie głosu na forum załozonym przez babę to zaden dyshonor. Tak sądzę.
  • Chciałabym porozmawiać z kimś kto zajmuje się preparatami firmy pharmanex

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się