Gość: roni IP: *.ghnet.pl 04.07.09, 10:15 Czesc poszukuje taniego lotu do Maroka termin od 20 07. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: Lot do Maroka IP: *.aster.pl 04.07.09, 12:32 sprecyzuj co dla ciebie znaczy "taniego" bo widze, że biura podróży sprzedają czartery od 1300PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roni Re: Lot do Maroka IP: *.ghnet.pl 05.07.09, 10:14 Lot najlepiej z poludnia Polski cena ok tysiaca zlotych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Lot do Maroka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 01:19 Zobacz Ryanair albo Wizzair do Mediolanu stamtąd Ryanair do Sevilli,potem do Fezu albo Marakeszu.Niedawno taki bilet w obie strony w promocji był ok.170 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Lot do Maroka IP: *.aster.pl 07.07.09, 07:46 z tyloma przesiadkami to nie dość, że samemu trzeba mieć sporo czasu, bo loty godzinowo na pewno nie są skoordynowane, to jeszcze jego bagaż poleci w zupełnie innym kierunku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Lot do Maroka IP: *.ups.com 07.07.09, 16:47 mmm, po co piszesz jak nie wiesz? Przesiadka do Maroko jest 1 (bo z pl nie lataja bezposrednie). Ja akurat lecialam przez Dusseldorf, roznica miedzy lotami 3h, czyli akurat tyle zeby cos zjesc i leciec dalej. Wizzair i Ryanair nie maja lotow laczonych, a co za tym idzie po kazdym locie odbierasz bagaz i nadajesz go samemu na nastepny lot, nie wiem jakim cudem mialby on poleciec gdzie indziej? Generalnie kwestia poszukania z najblizszego Ci lotniska w pl taniego lotu do Anglii lub Niemiec, a tam do Marrakeszu lub Fezu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: af-bcn czy skyScanner juz nie dziala ? IP: *.57.245.239.dyn.user.ono.com 08.07.09, 11:30 slyszalem ze nie podaje dokladnych cen, ale moze warto sprawdzic... CZy to byloby w zlym tonie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
only_mej Re: czy skyScanner juz nie dziala ? 08.07.09, 12:36 Jak to nie podaj? Z Ryanair podaje dokładne :D Z easy jeta zaniża o 10-20 zł, a poza tym robi się pokaż aktualną cenę i przechodzi na stronę przewoźnika. Mi pokazywał lot do Maroka z Hiszpanii za 40 groszy i tyle zapłaciłam ;D A co do Maroka - to można z Berlina do Madrytu i tam do Maroka albo loty z Hiszpanii(Barca, Girona, Reus, Sewilla, Alicante itd.) albo z Niemiec(Frankfurt Hahn, Dusseldorf Weeze, Meminngen), jeszcze UK, a do tych lotnisk albo samolotem albo busem z Polski. Zależy. Ale tanio się da tyle, że przesiadki. Odpowiedz Link Zgłoś
only_mej Re: czy skyScanner juz nie dziala ? 08.07.09, 12:38 Ja zapłaciłam w tym roku z Wro do Maroka ok. 200 zł w dwie strony, dojdzie jeszcze może rejestrowany, ale nie wiem. Na razie jest tyle i mi dobrze z tym ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poema Re: ...oczywiście z przesiadką ;P IP: *.sferia.net 13.07.09, 13:09 ja szukam w termianie 11 - 18 sierpnia ale nie znalzłam nic w takich cenach co wy opisujecie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: ...oczywiście z przesiadką ;P IP: *.ups.com 13.07.09, 15:24 Pamietaj, ze teraz sa wakacje, loty w cieple kraje sa oblegane i dlatego drozsze. Dodatkowo odpada lot przez UK, bo to tez czesty kierunek Polakow w okresie wakacyjnym, wiec linie podnosza ceny (i to dosyc drastycznie). Troche za pozno o tym pomyslalas, pare miesiecy wczesniej na pewno cos by sie znalazlo w granicach 200- 300zl na sierpniowy wyjazd Odpowiedz Link Zgłoś
only_mej Re: ...oczywiście z przesiadką ;P 16.07.09, 19:13 Przed wczoraj musiałam zmienić datę wylotu na wcześniejszy termin i zapłaciłam za lot z Wrocławia przez Dusseldorf Wezze do Marakeszu 120 zł na termin 10 sierpnia - zatem się da kupić tanio nawet w wakacje. Ogólnie w sierpniu jest tanio do 100 zł Rayanair - jak na razie to widziałam loty z Frankfurtu Hahn albo z Dusseldorfu, a tam z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś