masa

(4 wyniki)
  • Czesc!! w środę kończę pierwszy etap. Poki co zeszło 3,5kg, myślę że przez te 3 dni osiągnę jeszcze trochę ;-) czytałąm sobie dziś zalecenia na drugi etap z ksiązki Agatsona i mam mały mętlik... słuchajcie jak to jest, myślałam, że tu się nie łączy a tam przepisy makaron z kurczakiem itp... boję się, że przytyję na tym.. kto z was ma doświadczenia z drugim etapem już? Ja powiem, że nigdy nie robiłam 2 etapu tak jak on każe. Zawsze byłam na zmodyfikowanym pierwszym, czyli jedynie rano by...
  • Moze macie przepisy na jakieś dozwolone smakołyki ?!
  • drogie plazowiczki nieuchronnie zbliza sie przyjazd mojej mamuski w sobote i juz zapowiedziala ze bez ciasta do kawy sie nie obejdzie wiec prosze pomozcie !!! potrzebuje przepis ktory odpowiadalby drugiej fazie - bo nie chce przerywac diety czy ma ktos jakis przepis ??? szukalam juz na przepisach SB - ale bez powodzenia z gory dzieki ;)
  • WItam! Co mam sobie zmierzyć? NIby znam angielski ale nie spotkałam sie z takim wyrażeniem. Podaję link do stronki www.foodcomputer.com/ComputeBodyFatEMail.asp Z góry pięknie dziękuję :-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się