Gość: mk IP: *.chello.pl 04.04.08, 20:24 witam mam takie pytanie?jka to jest z egzaminem praktycznym rozchodzi mi się kiedy mam ustawić sobie fotel, lusterka???po pokazaniu co jest pod maska i światłach a przed łukiem?czy na samym początku??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ula Re: pytanie ???proszę o odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 20:49 Ja najpierw pokazałam to,co pod masą ,potem światła i dopiero przed jazdą po łuku ustawiłam fotel i lusterka. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: pytanie ???proszę o odpowiedź 04.04.08, 21:32 po pokazaniu swiatel, przed rozpoczeciem jazdy po luku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: pytanie ???proszę o odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 00:31 wyluzuj, egzaminator wszystko Tobie powie co masz robic w danym momencie. Czy pokazywac siwatła czy zbiorniki pod maska czy przygotowac sie do jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
fifilinda Re: pytanie ???proszę o odpowiedź 05.04.08, 09:06 Najpierw omawiasz elementy pod maską, potem światła. Gdy egzaminator powie Ci, że masz się przygotować do jazdy, to wsiadasz i ustawiasz sobie fotel, pasy, lusterka i robisz łuk. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia07l Re: pytanie ???proszę o odpowiedź 06.04.08, 10:56 nie zapomnij zapiąć pasów!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.wil Re: pytanie ???proszę o odpowiedź 06.04.08, 11:07 ja na łuku jeszcze włączyłam światła, ale w sumie jeszcze przed wyjazdem na miasto egzaminator ci mówi: proszę przygotować się do jazdy miejskiej i wtedy się powinno to zrobić; jak ktoś ma szansę zapomnieć to może niech to zrobi wcześniej, to chyba nie jest błąd, że się jedzie ze światłami na łuku Odpowiedz Link Zgłoś