Gość: pomocy IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.08, 21:15 Proszę o pomoc. Jeśli ktoś mógłby mi powiedzieć jak otworzyć maskę w Corsie C (tzn. gdzie i jak wygląda wajcha do otwierania oraz co muszę wymacać pod samą maską) to będę ogromnie wdzięczny :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: załamany Re: Proste pytanie odnośnie Corsy IP: *.chello.pl 04.11.08, 21:22 ...najlepiej otwórz ją łomem, tylko rozejrzyj się czy policji w pobliżu nie ma. Wajcha wygląda jak łom i wymacaj ją u siebie, w gaciach. Gdzieś ty się uczył??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy Re: Proste pytanie odnośnie Corsy IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.08, 21:26 Tam, gdzie była tylko Corsa D, więc uprzejmie pytam, czy to się jakoś bardzo różni. Bardzo dzięki i gratuluje wyszukanego poczucia humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamany Re: Proste pytanie odnośnie Corsy IP: *.chello.pl 04.11.08, 21:31 ...nie, poczucie humoru to masz Ty. Przygotowując się do egzaminu chy ba uczęszczałeś/aś na jakiś kurs??? To czego tam uczyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy Re: Proste pytanie odnośnie Corsy IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.08, 21:33 Wybacz, ale masz jakiś problem? Nie chcesz, to nie pomagaj, swoje błyskotliwe uwagi zostaw dla siebie, jeśli nie potrafisz zrozumieć, że uczyłem się na innym samochodzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamany Re: Proste pytanie odnośnie Corsy IP: *.chello.pl 04.11.08, 21:40 to wykup jazdy doszkalające na takim samochodzie na jakim będziesz zdawał. Na pewno się przyda. Przygotuj się do egzaminu, po prostu i tyle. Ja też pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: Proste pytanie odnośnie Corsy 04.11.08, 21:43 ja robilam prawko tak dawno temu ze nie pmietam kiedy...-ale pamietam ze instruktor stal i czekal az otworze maskę,czy znajde zbiorniki pod maską-oczywiscie nie pokazał mi tego wczesniej-na zasadzie szukajcie a znajdziecie. stał i sie głupio usmiechal jak 18 letnia blondynka otworzy maskę. Uczylam sie wtedy na polonezie a zdawałam na maluchu -nikt mi tez nie powiedzial ze lewarek się naciska do wstecznego-i tez mieli ubaw po pachy . Teraz z tego co zauwazylam nie jest lepiej -instrukorzy czesto kaza sie samemu domyslać. Na stronie www.mord.tarnow.pl jest dokładnie opisana corsa - wszystko co posiada pod maską jest opisane-poszukaj tam Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: Proste pytanie odnośnie Corsy 04.11.08, 23:30 Musisz pociągnąć do siebie "otwieracz":) przy fotelu kierowcy, a potem naciskasz haczyk pod maską do góry. Nie chce mi wejśc, ale jest tu: www.ws.naukajazdy.prv.pl/pl/001/005/001/ Mogę Ci przesłać fachowo opisane podstawowe czynności kontrolno- obsługowe, jeśli dasz mi maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rambo Re: Proste pytanie odnośnie Corsy IP: *.vlan356.dengo.lubman.net.pl 05.11.08, 08:20 Siódme niebo... Nie bądź taka dobra (dla gamoni), bo Cię zjedzą! Rozumiem Twoją empatię z pytajacymi, ale każda empatia MUSI mieć swoje granice! Nie przekraczaj ich! Zdaj już, bo za mądra jesteś na to forum, tylko jakoś zdać nie możesz... Weź się dziewczyno w garść, nie rób kwasu! PRECZ Z GŁUPOTĄ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś