Dodaj do ulubionych

Narkotyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30.03.06, 15:39
Co sądzicie o braniu?? Czy można być z osobą która kiedyś brała?? no i jak ma
złych kolegów tzn towarzystwo z przeszłości które nie przejmuje sie tym że on
już chce z tym skończyć?? Można ich za posiadanie na policje skierować??
powiedzcie czy wy byście tak zrobili i w jaki sposób. Dzięki, Ja uważam że
narkotyki niszczą życie... miłość, wogóle całe to dobro które człowiek ma w
sobie. Nie rozumie czemu ludzie biorą... :((((( Pozdrowioka i nie wpadajcie w
nałogi-nie warto....
Obserwuj wątek
    • stokrotka101 Re: Narkotyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.06, 15:44
      zgłoszenie na policje wymaga wiele odwagi,poszłabym gdydby sprawa dotyzyłami
      kogos mi bliskiego.
      trzymałabym się z dala od takiego towarzystwa, bycie z osobą która kiedyś brała
      wymaga duzego zaufania i warunku, ze ta nie bedzie kontakować sie z dawnym
      towarzystwem-= nie wiem czy umiałabym życ z taką osobą.
      • zagubiona_amazonka Re: Narkotyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.06, 15:48
        a czy telefon na policje wystarczy???? bo ja już bym chciała to powiedzieć
        naszej władzy u Mnie w mieście bardzo dużo tego.. :(((( ale sie boje
        • Gość: all_she Re: Narkotyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.6.14.vie.surfer.at 30.03.06, 16:02
          ja bym ci nie radzila zglaszac, pozniej na pewno nie dadza ci spokoju.a jesli
          mozna wiedziec, to jakie to narkotyki? mysle ze mozne byc z osoba ktora kiedys
          brala, czemu nie? jeden z moich znajomych byl 3 lata dealerem a teraz juz kazdy
          o tej sprawie zapomnial i on rowniez.
          • zagubiona_amazonka Re: Narkotyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.06, 17:04
            Amfa i trawa :( ale jakby anoimowo?? policja i tak pewnie o nich wie... tylko
            złapać za reke ich cieżko... tacy zawsze maja szczęście. NINAWIDZE NARKOMANÓW!!
    • zbuntowany_aniol2 Re: Narkotyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.06, 18:05
      nigdy nie bralam nie biore i nie bede tego gowna brac.zawsze na poczatku jest
      super a pozniej czlowiek sie stacza na samo dno i wszyscy maja cie w dupie i
      sobie zdychaj .taka prawda wiec lepiej nie zaczynac i sie nie wciagac bo pelno
      jest chamskich ludzi ktorzy zycza ci zle."zycze ci zle bo twoj sukce to moja
      porazka"
    • Gość: Skin Re: Narkotyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 19:08
      Za dawanie na psy od razu huj w dupe!!!!!!!!
      • all_she Re: Narkotyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.06, 21:49
        Zbuntowany, nie bralas to skad wiesz co sie dzieje tak naprawde z czlowiekiem?
        Nie zglaszaj nic, i tak sie dowiedza kto ich sypnal bo tacy maja dobre dojscia,
        wiem co mowie. Trawe to jeszcze nic takiego, amfa..hmm teraz to juz tez sie
        czesto zdaza. Nie mieszaj sie w to, jezeli Twoj chlopak nie chce brac to
        poprostu nie bedzie a ty sie nie przejmuj tymi co biora
    • zbuntowany_aniol2 Re: Narkotyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.06, 22:29
      to ze nie bralam to nie znaczy ze nie wiem co narkotyki robia z
      czlowiekiem...wyniszczaja organizm i psychike.nie trzeba doswiadczyc tego na
      wlasnej skorze zeby miec o tym pojecie.trawka tez jest zla bo uzaleznia jak
      kkazdy narkotyk
      • Gość: all_she Re: Narkotyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.109.55.* 30.03.06, 22:37
        no tak , moze gdzies przeczytalas moze uslyszalas w tv, ale to jest calkiem
        inaczej niz sie wydaje. np marichuana dziala uleczajaco na wiele schorzen ale o
        tym juz niestety sie w mediach nie mowi. uzaleznia, fakt i dlatego trzeba sie
        zastanowic zanim sie sprobuje. nam wiele ludzi ktorzy pala po kilkanascie lat i
        jaos im nic nie jest, to poprostu zalezy od czlowieka. z amfetamina tez mialam
        kontakt, czasami ludzie maja bledne pojecie o narkotykach
        pozdrawiam:)
        • zbuntowany_aniol2 Re: Narkotyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.06, 22:43
          mam kontakt z ludzmi ktorzy biora ale to nie znaczy ze uwazam ze sa zli.uwazam
          ze trzeba im pomoc.Wiem o narkotykach moze nie z wlasnych doswiadczen ale z
          doswiadczen znajomych.W dzisiejszych czasach na 10 osob 3 moze nie bierze.to
          cholerstwo szerzy sie jak zaraza.trawka moze jest lekarstwem na pewne
          schorzenia ale napewno nie jest odpowiednim lekarstwem.tak jak alkohol nie jest
          odpowiednim lekarstwem na smutki.pozr:)
          • khaki3 Re: Narkotyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.06, 23:16
            Jesli chcesz zglosic to zglos. Ja bym zglosila i nawet bym sie nie zastanawiala.
            Jesli zalezy Tobie na tej osobie to lepiej,zebys odizolowala go od tego typu
            ludzi. Zglos na policje, porozmawiaj z facetem, powiedz co czujesz w tej
            sytuacji, ipamietaj NIKT nie ma prawa Ciebie zastraszyc i NIKT nie ma prawa o
            Tobie decydowac. Jesli czujesz,ze zgloszenie na policje takiego faktu cos da ( a
            napewno da) to zglos.Moze jakies dziecko uratujesz przed tym gownem, a moze i
            uratujesz swojego faceta.
        • Gość: netka Re: Narkotyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 23:15
          moj hmm,, no jakby chlopak pali gande i boj esie o niego chociaz mowi ze nad
          wszystkim panuje i zebym sie nie martwila. nie chce zeby pali, ale nie wiem
          jak go przekonac. co zrobic??
          • khaki3 Re: Narkotyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.06, 23:17
            Panuje?A czy alkoholik panuje nad swoim nalogiem?NIE!Wiec taka pogadanka typu
            panuje, mogeprzestac kiedy chce to lekarstwo bla bla bla to stek bzdur. i juz
            kupa fekali ma wieksza wartosc niz takie pieprzenie.
            • zagubiona_amazonka Re: Narkotyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.03.06, 00:54
              Już Mu powiedziałam ze ma do wyboru, że jeszcze raz zobacze go z tamtym
              towarzystwem to koniec, nie bede całe życie się stresować, jak nie skończy
              teraz to nigdy (a nie brał ju7ż ok roku dzieki Mnie i jakaś załamka). Z takim
              czymś trzeba ostro nie można patrzeć na to że boli... bo to nas bardziej boli..
              Ja już się denerwóje o papierosy a co dopiero coś takiego :(( NETKA przekonaj
              faceta by rzucił ze wzgledu na wasz związek.. albo użyj argumentów które go
              przekonają... POWODZENIA I NIE BIERZCIE TEGO !!!!!!! DZIĘKI ZA KOMENTARZE...
    • julia246 Re: Narkotyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.03.06, 01:02
      Ja bym się bała wiązać z osobą po takich doświadczeniach, narkotyki to bardzo
      zgubny nałóg i często się do tego wraca:(
    • Gość: .................. Re: Narkotyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 21:32
      :(
      • bastian20 Re: Narkotyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.04.06, 22:11
        No ale coś konkrtnie osoba brała ale co ? jakie narxy ?? piszesz niewpadajcie w
        nałogi...niewarto...ale skąd wiesz brałaś kiedyś ?? jak mozesz coś doradzić
        skoro nic o tym niewiesz....
        Ja czasami popalam i nieuważam, że jest to złe, tym bardziej niesądze, że zabija
        to miłość i wszystko co dobre w człowieku, wręcz przeciwnie.
        Niezachęcam do brania nałogowo czy cus ale, od czasu do czasu to niejest czymś
        tragicznym.
    • Gość: m&m's Re: Narkotyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 00:35
      ja biore od czasu do czasu kreseczke (nieczesto)..nie jestem uzalezniona..ale
      osoby ktore nie mialy z tym kontaktu nie zrozumieja bo mysla schematami..ze sie
      od tego nie da uwolnic i takie tam
      jest wtedy fajna faza, czuje sie super, ale wiem ze to tylko iluzja..i na
      nastepny dzien konfrontacja z rzeczywistoscia..czasami rozczarowuje..
      moj facet nie wie ze o moich drobnych przyjemnosciach..czasami czuje ze z tego
      powodu zle,ale nie moge mu o tym powiedziec, a rzucic w ogole tego gowna tez
      nie mam zamiaru. Od czasu do czasu nie zaszkodzi...
      • zagubiona_amazonka Re: Narkotyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.04.06, 13:58
        m&m's no widzisz powiedzieć sie boisz bo straci do Ciebie zaufanie i przestać
        też nie masz zamiaru... jednak coś w tym jest że nie da się hop uwolnić, przez
        jakiś czas napewno jest miło a później czegoś Ci brak itd.. zaczynasz
        zaniedbywać innych bo masz mylne wyobrażenie o rzeczywistości. Nie brałam ale
        widziałam co się dzieje z takimi ludzmi, zostają sami i nikomu nie mogą
        zaufać...
        • khaki3 Re: Narkotyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.04.06, 16:08
          Ale cot o za wytlumaczenie ty nie bierzesz i nie wiesz co sie dzieje? a jak ktos
          nie zabija to tez nie wie czy to jestz le czy dobre? albo jak ktos pije
          nalogowo? to ze ktos bierze to nie znaczy,ze jego bliscy tego nie odczuwaja na
          sobie. bo odczuwaja dwa razy mocniej niz osoba bioraca. i takie wytlumaczenia to
          mozna sobieo kant zadka obic.Amazonko ciesze sie, ze masz takie podejscie do
          tego. I ciesze sie, ze sa jeszczeludzie tacy jak Ty. POWODZENIA
          • zagubiona_amazonka Re: Narkotyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.04.06, 18:07
            khaki3
            Dziękuje za wsparcie już myślałam że jestem jakaś inna że nie biore i jestem
            przeciwko narkotykom... A wiecie jak poznać po człowieku że brał np amfe?? bo
            taki test na wykrycie to ok 50zł, drogi troszke :/ a wszystkich sprawdzić się
            nie da. POZDRAWIAM :*
    • zbuntowany_aniol2 Re: Narkotyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.04.06, 19:03
      tak jestes inna bo nie bierzesz.lepsza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka