Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      nerwy

nerwy

(4 wyniki)
    • jestm 8 miesiecy po wyrwaniu ósemki,niestety usuwanie było ciezkie i od tego momentu nie mam czucia w czesci brody.Stwierdzono ze musze miec uszkodzone końcówki nerwów z powodu albo znieczulenia obwodowego albo mechanicznego uszkodzenia. Chca szpikowac mnie jakimis neruologicznymi zastrzykami Nivalin,oczywiscie chce tego ominąć. Czy jest cos takiego z homeopatii co pomogłoby mi odbudowac te uszkodzenia,wiem o Hypericum,ale jak dakowac i w jakiej potencji.A moze jakis inny lek. ...
    • Od dwóch dni próbuję skontaktowac się z dr K-kurcze jakoś zawsze jak jest nam ten kontakt potrzebny pani dr zrzuca nas. Córka miała w niedziele niewinnie wyglądająca przygodę fatalnie zakończoną-nisła płatki na śniadanie,potknęła sie i miseczka która pękła rozcięła jej bardzo mocno rękę pomiędzy palcem wskazującym a środkowym. Niestety tak głęboko że zostało przecięte ścięgno przywodzące palec oraz nerwy. Po zabiegu pod narkozą ścięgno zostało zeszyte ale nerwy tylko zbliżone.Mają się ...
    • Drodzy moi pomózcie :)) Mam mocne nerwy, ale jednak nie daje rady. Mam silny stres z powodu ciezkiej choroby bliskiej osoby. Zazwyczaj brałam z Dagomedu Pasiflore, ale teraz nie mieli a ja mam w domu rózne leki pojedyncze i sobie pomyslałam, ze moze cos da sie wybrac :) Trzęsie mna jak galaretka, a jak juz nie trzesie to mnie ciśnie w dołku i tchu brak (dzis 6 dzień wiec cisnie, telepało na początku). Ciągle musze brac głeboki oddech bo mam wrazenie ze mi powietrza brakuje. Nie mo...
    • czy komus pomógł homeopata w takim przypadku? halina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się