nerwy

(3 wyniki)
  • nerwy(22)

puszczaja mi nerwy...czy interferon potrafi schrzanic psychike tak na dobre? zawsze bylam nerwusem. w czasie terapii moje wybuchy nie dawaly zyc innym a najbardziej mnie. leczenie skonczone, antydepresanty biore dalej, zmniejszajac sukcesywnie dawke. ale moje zachowanie pozostawia wiele do zyczenia:/baaaaardzo szybko sie denerwuje, irytuje i wkurzam. robie awanture o nic i kazdemu kto sie nawinie akurat wtedy kiedy mam zly humor:/
  • Nerwy(4)

Ok. 3 miesiecy temu przerwano mi terapie,ktora miedzy innymi powodowala u mnie cholerne nerwy z byle powodu.Nie chodzilam do psychologa,bo chcialam sobie sama dac rade.Dlugo pracaowalam nad soba.Myslalam,ze jest lepiej,bo nie wyzywam sie juz na dziecku,co mnie cieszylo,ale tak naprawde to ja poprostu wszystko tlumie w sobie.Okropne poczucie dyskomfortu odczuwam niemal caly czas.Ciezko sie tak funkcjonuje.Pytanie: czy sa jakies leki ktore zlagodza te objawy a nie wplyna bardzo negatywnie...
  • Chciałabym zasiegnąć rady od osób , których bliski z rodziny ( mąż, żona itp. ) przechodzi terapię interferonową. Jak sobie radzić podczas wybuchów złości, agresji i depresji chorego w domu. Jesteśmy po pierwszych tygodniach terapii i ten problem zaczyna powoli narastać. Wizyta u psychatry to jedno, ale postawa rodziny i zaangazowanie to druga pomocna rzecz . NAPISZCIE JAK SOBIE Z TYM RADZICIE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się