Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      nieodpowiedni

nieodpowiedni

(25 wyników)
    • Kochani, jak myślicie. Kiedy jest odpowiedni moment na założenie rodziny? Czy wiek odgrywa tu jakąś istotną rolę? Są przecież osoby młode dojrzałe emocjonalne i starsze, którym do dojrzałości jeszcze bardzo, bardzo daleko. Czy jest jakiś pogląd na te sprawy? Kiedy można a kiedy jest jeszcze za wcześnie? Jak myślicie???
    • Jaki jest odpowiedni wiek do slubu . Czy małżeństwo zawarte w wieku 20 lat to zawcześnie czy nie? Jak uważacie ile lat powinno sie miec aby wyjsć za mąż?
    • moze to wydaje sie glupie ale to pytanie mnie nurtuje juz od dluzszego czasu .... w dziesiejszych czasach kiedy latwo nie jest plus dodoatkowo my w prawie 100 % mozemy kontrolowac nasze bezpieczne bez wpadki zycie seksulane mlode osoby powinny sie zastanowic kiedy powinny one zalozyc rodzine.Zawsze sie mowilo ...najpierw edukacja...a pozniej rodzina wiadomo nie jest latwo studiowac kiedy dziecko placze w 2-gim pokoju,ale czy w wieku 30 lat nie jest z lekka zapozno ...na dopiero co...
    • Moi rodzice hajtneli się jak tata miał lat 21 mama 20, ja w maju skończę 24 no i nadal nie wyobrażam sobie swojego ślubu, po prostu jest to dla mnie czysta abstrakcja!!!
    • Nie
    • trafił w moje ręce jakiś stary numer Cosmopolitan ( chyba z 98 roku ) i było w nim wymienione 100 powodów dla których kobiety kochaja facetów , jednym z nich ( coś koło pozycji 70 ) było posiadania spodni marki Levis !!! Więc czy więc ktoś kto nie posiada oryginalnych Levisów jest dla czytelniczek Cosmo kimś gorszym ?????????????????? ( ja osobiście miałem ale z lumpeksów ) bo ja mając inż. , zarabiając 450 zł na stażu i mając 24 lata zastanawiam sie czy warto jest sie interesować dz...
    • Jak uważacie? Kiedy ludzie są tak na prawdę gotowi by podjąć taką decyzję??
    • co prada mam 16 lat ale nie wyrabiam juz w domu ... pisze tu bo jest tu wiele starszych i dojrzałych osób i dlatego moze ktos zdoła udzielic mi rady..Stary za moje ocenki (swiadectwo i zachowanie :srednia 4:00 zach. nieodpowiednie) zrobil mi mega awanture, co gorsze dali mi szlaban! w tym tkwi problem.. zamykaja mnie na miesiac w domu nie moge nawet wyjsć do sklepu!PRZEICEZ SA WAKACEJ nie moze do mnie przychodzIc moj chłopak ani przyjaciólka DO TEGO kaRza mi jeszcze prowadzic zeszyt jak...
    • Słuchajcie, tak sie wlasnie zastanawialam... Uprawiacie seks podczas miesiaczki? Ja jakos nie moge sie przemoc, bo uwazam ze to niehigieniczne...
    • mam problem z dobraniem sobie biustonosza bo mam duży biust a jestem szczupła. czy ktoś ma też taki problem? może znacie w olsztynie sklepy w których pomogą w odpowiednim dobraniu biustonosza?
    • j.w Na początku brałam Logest, libido zerowe, suchość w pochwie itp. Poszłam go ginekologa, zmienił mi na Microgynon21.. Znowu to samo, te same objawy, zero poprawy.. Teraz w środę idę do ginekologa, aby znowu zmienił mi pigułki.. Dziewczyny, czy któraś z Was spotkała się z takim problemem? Słyszałam, że jest to dosyć powszechne.. Wiem, wiem, trzeba próbować, bo nie ma idelanych tabletek dla każdego.. Mam inne pytanie. Ile rodzajów tabletek brałyście, zanim trafiłyście na odpowi...
    • ...tylko boje sie że jestem za mloda i że jak już to zrobie to albo zajde w ciąże albo nie z tym co trzeba , poza tym nie moge znaleźć tego odpowiedniego ,a jestem mega napalona , koleżanka ostatnio o mnie powiedziala "taka mala a taka wyuzdana" pozdrawiam:)
    • od roku jestem sama a od pół nikogo nie miałam(fizycznie)... i jest mi z tym dobrze ogółnie rzecz biorąc; chociaż jak tak patrzę na innych,to czasem łezka się w oku zakręci...ale tylko chwilowo... w moim otoczeniu jest mało takich osób,więc czuje sie troche wyobcowana... chyba istnieje jeszcze ktoś poza mną w takiej sytuacji...pozdro
    • mam 26 lat i jestem po kilku nieudanych zwiazkach,i w trakcie rozwodu,mam 2 corki w wieku 5 i 7 lat,i dylemat,czy 26 lat to wiek i odpowiedni czas zeby znalesc stalego partena czy narazie sobie dac spokoj z facetami i poczekac az trafi sie ten jeden jedyny?chodzi mi tez o dzieci,nie wiem co dla nich lepsze,moze poswicic sie dzieciom a facet jak sie przy okazji trafi to super czy szukac i probowac ulozyc juz sobie zycie,w jakim wieku powinnam o tym myslec???? pozdro:)
    • Chciałabym zrobić striptiz mojemu facetowi, bo wiem, że już dawno na to czeka, jednak jak już mam zamiar zacząć powoli tańczyć i się przed nim rozbierać to czuje w sobie ''jakąś blokade'', jednak i tak niedługo pragnę mu zatańczyć, bo od dawna o tym myślę i tego chcę. Chciałabym się dowiedzieć czy wy już robiłyście striptiz przed swoimi facetami /a panowie mogą napisać czy lubią jak ich kobieta się przy nich tak zmysłowo rozbiera/. Opiszcie swoje doświadczenia..
    • Na studiach mam basen,z którego ocena jest normalnie wpisywana do indeksu. Ocena polega na tym, że na początku semestru oceniaja nasz p[oziom "pLywania" a pod koniec oceniają postęp. Właśnie jutero mamy pierwszy etap tego oceniania. A ja mam właśnie okres... Chiałabym mieć już to zaliczone i miec z tym spokój i przy użyciu tamponu wejść do basenu. No i właśnie tu zaczyna się mój problem. Boję sie, że gdy będe starała utrzymać się na wodzie to płynąc pozostawie ze sobą czerwoną "ch...
    • mam 19 lat, od 4 miesiecy jestem z tomkiem, jest super, wydaję mi się ze to juz "czas", ale nie jestem pewna, po czym to pznac chociaz to glupie pytanie, dadam ze znamy sie od 3 lat
    • Moi Drodzy jestem w zwiazku na odleglosc widzimy sie rzadko, niby wiemy jak bardzo jestesmy dla siebie wazni, On wie co czuje do niego, jak bardzo jest dla mnie wazny (czasami nawet mam wrazenie ze wazniejszy jest dla mnie niz ja dla niego) tyle ze ja boje sie wypowiedziec slowo "kocham Cie"---boje sie ze go przerosną ze to jeszcze nie ten moment choc uwierzcie mi ze ochote mam ogromną...Moj mezczyzna byl w bardzo nieudanym zwiazku i teraz jest bardzo ostrozny. Dodam tylko ze ...
    • stoje przed wyborem metody antykoncepcji, ale kazda ma dla mnie wady. wiem na czym polega ich dzialanie, ale nie potrafie podjac decyzji. 1. prezerwatywa, wada: smierdzi, niewygodna i nie zawsze jest; zaleta: nie wpływa ujemnie na libido ani na zdrowie. 2. plastry, wada: drogie, odklejaja sie, tycie, problem z libido; zaleta: wygodne w uzyciu, nie obciazaja watroby 3. pigułki, wada: tycie, libido ipt., trzeba pamietac zeby brac regularnie, zaleta: najskuteczniejsze 4. srodki chem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się