Dodaj do ulubionych

Seks podczas miesiączki

IP: *.jarocin.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 18:34
Słuchajcie, tak sie wlasnie zastanawialam... Uprawiacie seks podczas
miesiaczki? Ja jakos nie moge sie przemoc, bo uwazam ze to niehigieniczne...
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Seks podczas miesiączki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 18:50
      ktos mi kiedys powiedział ze "dobry koń to i w błocie pociągnie" :) hehehehehh!
      to zalezy tylko od ciebie i twojego partnera.wiadomo czego mozecie sie
      spodziewac ale nic co ludzkie nie powinno być wam obce :) nie ma na to reguł.
      pozdrawiam!
    • Gość: Dar Re: Seks podczas miesiączki IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 19:35
      Ja naprzyklad uprawiam sex, podczas okresu ze swoją partnerką z tamponem w
      srodku, oczywiscie stosujemy odpowiednią pozycję i nie jest to tak jak zwykle
      pełna penetracja, ale doznania moje są takie, że chodze po ścianach. Naprawde
      polecam, warto poeksperymentować.
      • wcalenietakimaly Re: Seks podczas miesiączki 27.10.03, 20:00
        Gość portalu: Dar napisał(a):

> Ja naprzyklad uprawiam sex, podczas okresu ze swoją partnerką z tamponem w
        > srodku, oczywiscie stosujemy odpowiednią pozycję i nie jest to tak jak zwykle
        > pełna penetracja, ale doznania moje są takie, że chodze po ścianach. Naprawde
        > polecam, warto poeksperymentować.
        Wloz sobie jeszcze tampon do wlasnego tylka, wtedy jzu bedziesz chodzil po
        suficie.
        kaziu
        • Gość: dar Re: Seks podczas miesiączki IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 20:10
          wcalenietakimaly napisał:

> Gość portalu: Dar napisał(a):
          >
          > > Ja naprzyklad uprawiam sex, podczas okresu ze swoją partnerką z tamponem w
          >
          > > srodku, oczywiscie stosujemy odpowiednią pozycję i nie jest to tak jak zwy
          > kle
          > > pełna penetracja, ale doznania moje są takie, że chodze po ścianach. Napra
          > wde
          > > polecam, warto poeksperymentować.
          > ***********
          > Wloz sobie jeszcze tampon do wlasnego tylka, wtedy jzu bedziesz chodzil po
          > suficie.
          > kaziu

Coś Kaziu wydaje mi sie , że jesteś bardzo ograniczony...co Ty tu wogóle
          robisz!!Pora wydoić krówki, także kany w łape i do boju.
          • Gość: elo/bajda Re: Seks podczas miesiączki IP: *.eu.org 28.10.03, 00:17
            Jeżeli partnerzy bardzo dobrze się znają i sobie ufają, a także gdy nie maja
            przed sobą tajemnic intymnych to im sex podczas miesiączki nie przeszkadza.A
            kobieta ma większy popęd podczas miesiączki,no chyba ,że ją cholernie boli
            brzuch...uuuu
            • miliarder Re: Seks podczas miesiączki 28.10.03, 22:19

gdzie ty pracujesz ze masz domene *.eu.org?
          • wcalenietakimaly Re: Seks podczas miesiączki 28.10.03, 17:13
            Gość portalu: dar napisał(a):

> wcalenietakimaly napisał:
            >
            > > Gość portalu: Dar napisał(a):
            > >
            > > > Ja naprzyklad uprawiam sex, podczas okresu ze swoją partnerką z tampo
            > nem w
            > >
            > > > srodku, oczywiscie stosujemy odpowiednią pozycję i nie jest to tak ja
            > k zwy
            > > kle
            > > > pełna penetracja, ale doznania moje są takie, że chodze po ścianach.
            > Napra
            > > wde
            > > > polecam, warto poeksperymentować.
            > > ***********
            > > Wloz sobie jeszcze tampon do wlasnego tylka, wtedy jzu bedziesz chodzil po
            >
            > > suficie.
            > > kaziu
            >
            > Coś Kaziu wydaje mi sie , że jesteś bardzo ograniczony...co Ty tu wogóle
            > robisz!!Pora wydoić krówki, także kany w łape i do boju.
            Czlowieku jak masz mala wiedze z zakresu seksuologii to nie odpowiadaj. Ja ci
            naprawde dobrze radzilem sprobuj.
            kaziu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka