Gość: Whizle IP: *.jarocin.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 18:34 Słuchajcie, tak sie wlasnie zastanawialam... Uprawiacie seks podczas miesiaczki? Ja jakos nie moge sie przemoc, bo uwazam ze to niehigieniczne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Seks podczas miesiączki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 18:50 ktos mi kiedys powiedział ze "dobry koń to i w błocie pociągnie" :) hehehehehh! to zalezy tylko od ciebie i twojego partnera.wiadomo czego mozecie sie spodziewac ale nic co ludzkie nie powinno być wam obce :) nie ma na to reguł. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dar Re: Seks podczas miesiączki IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 19:35 Ja naprzyklad uprawiam sex, podczas okresu ze swoją partnerką z tamponem w srodku, oczywiscie stosujemy odpowiednią pozycję i nie jest to tak jak zwykle pełna penetracja, ale doznania moje są takie, że chodze po ścianach. Naprawde polecam, warto poeksperymentować. Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: Seks podczas miesiączki 27.10.03, 20:00 Gość portalu: Dar napisał(a): > Ja naprzyklad uprawiam sex, podczas okresu ze swoją partnerką z tamponem w > srodku, oczywiscie stosujemy odpowiednią pozycję i nie jest to tak jak zwykle > pełna penetracja, ale doznania moje są takie, że chodze po ścianach. Naprawde > polecam, warto poeksperymentować. *********** Wloz sobie jeszcze tampon do wlasnego tylka, wtedy jzu bedziesz chodzil po suficie. kaziu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: Seks podczas miesiączki IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 20:10 wcalenietakimaly napisał: > Gość portalu: Dar napisał(a): > > > Ja naprzyklad uprawiam sex, podczas okresu ze swoją partnerką z tamponem w > > > srodku, oczywiscie stosujemy odpowiednią pozycję i nie jest to tak jak zwy > kle > > pełna penetracja, ale doznania moje są takie, że chodze po ścianach. Napra > wde > > polecam, warto poeksperymentować. > *********** > Wloz sobie jeszcze tampon do wlasnego tylka, wtedy jzu bedziesz chodzil po > suficie. > kaziu Coś Kaziu wydaje mi sie , że jesteś bardzo ograniczony...co Ty tu wogóle robisz!!Pora wydoić krówki, także kany w łape i do boju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo/bajda Re: Seks podczas miesiączki IP: *.eu.org 28.10.03, 00:17 Jeżeli partnerzy bardzo dobrze się znają i sobie ufają, a także gdy nie maja przed sobą tajemnic intymnych to im sex podczas miesiączki nie przeszkadza.A kobieta ma większy popęd podczas miesiączki,no chyba ,że ją cholernie boli brzuch...uuuu Odpowiedz Link Zgłoś
miliarder Re: Seks podczas miesiączki 28.10.03, 22:19 gdzie ty pracujesz ze masz domene *.eu.org? Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: Seks podczas miesiączki 28.10.03, 17:13 Gość portalu: dar napisał(a): > wcalenietakimaly napisał: > > > Gość portalu: Dar napisał(a): > > > > > Ja naprzyklad uprawiam sex, podczas okresu ze swoją partnerką z tampo > nem w > > > > > srodku, oczywiscie stosujemy odpowiednią pozycję i nie jest to tak ja > k zwy > > kle > > > pełna penetracja, ale doznania moje są takie, że chodze po ścianach. > Napra > > wde > > > polecam, warto poeksperymentować. > > *********** > > Wloz sobie jeszcze tampon do wlasnego tylka, wtedy jzu bedziesz chodzil po > > > suficie. > > kaziu > > Coś Kaziu wydaje mi sie , że jesteś bardzo ograniczony...co Ty tu wogóle > robisz!!Pora wydoić krówki, także kany w łape i do boju. ********* Czlowieku jak masz mala wiedze z zakresu seksuologii to nie odpowiadaj. Ja ci naprawde dobrze radzilem sprobuj. kaziu Odpowiedz Link Zgłoś