Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      nisko

nisko

(5 wyników)
    • w odebranym lokalu są niżej o ok.10 mm od przylegających pomieszczeń, podobno żeby ograniczyć szkody przy średniej wielkości awarii, co ciekawe kuchnia jest na poziomie pokojów, a przecież tak samo jej to dotyczy w starym mieszkaniu nigdzie nie było najmniejszych progów, raz w ciągu 6 lat była awaria i faktycznie się wylało na kilka pomieszczeń, ale pewnie tak samo by się stało nawet gdyby było niżej, bo woda nie miałaby innego ujścia po położeniu posadzek poziom w łazienkach po...
    • Witam, ostatnio zauważyłem, że w nowych budynkach montuje się właczniki świateł bardzo nisko, czy to tylko "taka moda" czy ma to praktyczne znaczenie ? ja mam w domu ok 10cm wyżej od klamek, jak jest u Was ?
    • Proszę o radę. Otóż strasznie stukają mi rury od c.o. jest to tak głośne że nie można w tym pokoju spać (dzieje się to przeważnie wieczorem i w nocy). A jakby tego było mało to grzenik strasznie "syczy". Dodam że mieszkam w wieżowcu na 2 piętrze. Bardzo proszę o pomoc
    • Otóz...jeden hydraulik zrobil mi bardzo nisko odplyw, przyszedl drugi i powiedzial ze za nisko i ze jakby nawet pralka chodzila dobrze to jakby sie zepsuła to jak przyjada od tej pralki i zobacza wysokosc odplywu t onie uwzglenia gwarancji( czy jest to prawda?????( przed remontem pralka stara chodzila bez zarzutu) ryzykowac i zostawic...czy kuć plytki dopiero co polozone i umiesci odplyw wyzej?????........Mam dosc remontu.....
    • mam piekarnik siemens "quantum speed" jest to piekarnik ze zintegrowaną kuchenką mikrofalową , niestety próbowałam piec w nim schab ale mi nie wyszedł , teraz mam zamiar upiec ciasto ale czy warto sie trudzić ? może ktoś wie jak obsługiwać ten piekarnik , w zestawie dostałam książke kucharską po niemiecku , niestety :( ammi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się