Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      nisko

nisko

(8 wyników)
    • Nasuwa się pytanie czym jest rezerwacja :)
    • www.smog.pl/internauci/2935/uwaga/
    • [img]https://bi.gazeta.pl/im/4/6819/z6819654X.jpg[/img] Niewiarygodne zdjęcie. Ja mam podobne przeżycie, w dzieciństwie mieszkałem niedaleko lotniska radzieckich migów i su. Raz byłem świadkiem takiego przelotu ok. 30-50 m od bloku, do dzisiaj pamiętam jakie olbrzymie wrażenie wywarło to na mnie, widok su-27 z bliska w pełnym locie :-)
    • Juz wiele duzych i mocnych silnikow tlokowych na zywo slyszalem. Silniki czolgow, samolotow... Ale nic nie brzmi tak mocarnie, jak cztery podwojne gwiazdowe silniki tlokowe po czterdziesci kilka litrow pojemnosci skokowej kazdy podczas przelotu nisko nad glowa :-) The sound of music :-)
    • www.thecarconnection.com/zoom-image.asp?/images/gallery/11605_WEOTQNKUGANXQ.jpg www.thecarconnection.com/zoom-image.asp?/images/gallery/11606_AAVMYGGAHTQQJ.jpg Cos mi sie ten styl Cadillaca nie podoba...
    • Mialem dzisiaj chyba dzien "nieoswietlonego rowerzysty". Trafilo mi sie ich dzisiaj az 7!!! Pasazer jadacy ze mna dziwil sie, ze ja ich w ogole w pore zauwazam (haaa sam sie dziwilem). Ciemno jak w d..ie u murzyna (bez rasistowskiego podtekstu), ani jednej latarni oswietlajacej droge, droga waska a do tego pada deszcz. Doszedlem do wniosku ze zycie ratowalo im jedynie to, ze droga kreta... Zakrety wymagajace zwolnienia, redukowania do 2. lub 3. i kierowcy nie mieli innego wyboru jak je...
    • Może to głupie pytanie, ale zauważyłem że jestem - a właściwie mój samochód - "niższy" niż inne samochody tej samej marki wyprodukowane w tm samym roku. Jak stoję na skrzyżowaniach albo jadę w mieście obok takiego "krewniaka" (a jest tego trochę, więc mam okazje porównywać) to jestem wyraźnie niższy (niżej klamki, niżej tył) Złudzeinie ? Prawda ? Jesli to drugie to jaki może byc powód ?
    • ...w sprawie rpzyszłorocznych kontraktów: motosport.interia.pl/rajdy/news?inf=642170 Loeb ma dobrze - jego zatrudni z chęcia każdy producent. Gorzej, że wylatuja dwie czołowe firmy, a na horyzoncie nie rysuje sie żaden nowy konkurent WRC... Do tego totalna porazka Skody, która swoją drogą powinna chyba przejść niżej i szukać szczęscia w JuniorWRC. Zostanie Subaru, Ford i Mitsubishi - rajdy zaczną przypominac polska cieniznę? :( PS. Ciekawe kto będzie tak głupi żeby zatrudnić Duvala :...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się