nisko

(5 wyników)
  • Potrzebuje na swoj slub (11 sierpnia 2007) jakąś fajną fryzurke, najlepiej niskie upięcie. Mam wlosy do ramion, wiec cudow zrobic sie nie da. Proszę- wklejajcie swoje zdjecia fryzur, albo jakies stronki z ciekawymi fryzurami. I jeszcze jedno- na poczatku chcialam miec wlosy rozpuszczone, ale doradzono mi, ze lepiej upinac bo rozpuszczone wygladaja niefajnie i po kilku godzinach wyglada sie jak bez fryzury. Co o tym sądzicie? Pozdrawiam!
  • Dziewczyny doradzcie, bo już mam mętlik w głowie... Jest kilka sposobów na upięcie welonu w ślubną fryzurę..m.in: wysoko prawie na czubku głowy( niektóre PM zakrywają twarz welonem), jest też welon niżej tak w połowie głowy i najniżej wpięty pod kok, tak by pokazać to cało piękno fryzyry. Mi podoba się wpięcie tak po środku nie za nisko nie za wysoko, ale moja fryzjerka doradza mi bym miała wpięty welon pod całe to upięcie bo tak naprawdę dopiero wtedy będzie ją widać a jak chcę ...
  • od paru miesięcy przeszukuję internet, żeby znależć jakąś odpowiednią fryzurę dla mnie na ślub i nic. ciągle te same fryzury albo jakieś wariacje na głowie, z którymi bałabym się chodzić, a co dopiero tańczyć. jestem dośc niska 161 cm i normalnej budowy-49 kg. na zyczenie mojego kochania zapuszczam włosy do ślubu. mimo tego ,że do najwyższych nie należę nie chce wysoko upiętego koku tulko włosy zwinite w "rulonik" i przyszpilone nisko, przy szyji. Znacie jakies strony, bo wyszukiw...
  • "Zawarcie małżeństwa z osobą tzw. niższego stanu lub pochodzącą ze środowiska niżej cenionego w społeczeństwie; dziś (nieco żartobliwie): poślubienie osoby uważanej z jakichś względów za nieodpowiednią" - tak hasło 'mezalians' objaśnia Słownik języka polskiego PWN. Ja bym tę definicję rozszerzył o "o znacznie gorszej sytuacji finansowo-materialnej". Zresztą wydawnictwo pozostawiło sobie pewną furtkę, pisząc o nieodpowiedniości "z jakichś względów". A co Wy rozumiecie pod tym poję...
  • Chcemy wesele, ale... takie nieweselne. Bez konkursów, bez oczepin, bez przyśpiewek, bez gorzko - gorzko, bez polskiej muzyki biesiadnej... Właściwie to chcemy fajną imprezę po ślubie. Czy jest sens brać wodzireja? Czy jest potrzebny? Czy wystarczy DJ puszczający muzykę? Jak myślicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się