nisko

(21 wyników)
  • Rozważam zakup parasolki choć broniłam się przed tym rękami i nogami, gdyż nie podoba mi się jak dzicko siedzi takie ściśnięte jak sardynka. Ale mój 14 miesięczniak zaczął chodzić i wiecie co to oznacza, że na spacerze woli chodzić niż jeździć ale wózek oczywiście być musi. Ogładam sobie w necie parasolki i wniosek mam jeden - wszystkie są tak skonstruowane, że wyglądają jakby dzecko szorowało tyłkiem po ziemi, mają tak nisko siedzisko a idąc przy ulicy główka dziecka jest dokł...
  • niestety mamy bardzo ograniczone fundusze na nowy wózeczek i jak na razie mam dwa typy: WÓZEK SPACEROWY FUZZION (ok 470zł) i BabyLook model Bravo (ok 330zł). oba mają przekładaną rączke, sa lekkie, wygodnie się składają, sa małe po złożeniu, a ma to dla mnie znaczenie, bo dużo jeździmy samochodem i ponoć ygodnie się prowadzą. martwi mnie tylko wysokosć oparcia 40 i 45 cm - czy to nie za mało, zeby dziecko mogło spać w wózku na spacerze? który byście mi polecili? może ktoś z Was ma któryś z ...
  • zastanawiam sie czy maclaren XLR dobrze sie prowadzi osobie która ma 166 cm wzrostu? wiem że ma dość wysoko rączki ale nie mam niestety mozliwosci przymierzyć:/ jest tu ktoś niski kto ma maclarena??
  • Witam, Byłam dziś w sklepie i już mialam kupować ten wózeczek, ale coś mnie tknęło i postanowiłam najpierw tutaj zapytać o rączki przy tym wózeczku. Czy te rączki podczas jazdy bardzo halasują-tzn. mechanizm skaładania jest taki a nie inny i czy te zaczepy, które "ciągną" boki do składania bardzo się telepią podczas jazdy? Bo powiem szczerze, że w sklepie przy poruszaniu ich gdy wózek stał to są one luźne. Prawda jest taka, że wszystkie rączki wózków z takim mechanizmem składania...
  • Witam was dziewczyny! Mam ogromny problem ze znalezieniem wózka dla mojego synka. Jestem załamana ,bo każdy wózek jest za mały. Dziecko ma prawie 2,5 roku i metr wzrostu. Ja mam 164 (nie mogę mieć wózka ze zbyt wysokimi rączkami) . Potrzebuje wózka głownie po to,żeby wozić do żłobka,bo jednak to za daleko,żeby chodził na nogach. Wcześńiej miałam jane slalom. Niedawno kupiłam Inglesinę Trip,ale mały dotykał nogami kółek i musiałam zwrócić wózek. Chodzi mi głównie ,żeby miała oparcie min...
  • Przymierzam się do kupna lekkiej, zwrotnej parasolki, myślałam o PP Aria, ale naczytałam się, że ma nisko rączkę, a ja mam 175cm. Mogę wydać do 1000 zł, ma być rozkładana do pozycji co najmniej półleżącej, regulowany podnóżek, duży kosz na zakupy, kółka, które pojadą po dziurawym chodniku i którym nie straszne krawężniki. Myślałam o Inglesinie Trip.
  • Hej! Bardzo prosze, zeby ktorac z mam posiadajacych Maclaren Volo powiedziala mi jak jest wysokosc raczek w tym modelu. Szczegolnie chodzi mi o to czy sa one wyzsze os tych w maclarenie Quest. Questa mialam i niestety raczki byli jak dla mnie za nisko. Na stronach internetowych roznie pisza.. A moze ktos mial mozliwosc widziec i porownac oba modele na zywo? (ja niestety nie mialam) z gory dzieki
  • Kolor papaia - śliczny!!! Po pierwsze leciutki! Miło zaskoczyło mnie oparcie, które naprawdę można nisko rozłożyć. Wcale nie boleję nad brakiem zupełnie płaskiej pozycji... Wysokość oparcia w pozycji siedzącej 47 cm. Włożyłam mojego młodszego synka - 10 m-cy - i był przeszczęśliwy! Zachwyciła go swoboda ruchu (pasy nie przyczepione na stałe do oparcia). Następna rzecz, która go uradowała to tacka:) Wogóle wyglądał na bardzo zadowolonego z wózia, aż piszczał z radości! Żałuję tylk...
  • witajcie, do tej pory moja 18 m-c córcia jeżdziła w spacerówce mutsy 4 rider i wszystko było OK. Spacery, spacerki były bardzo przyjemne. Od trzech dni jeżdzimy wózkiem typu parasolka i nic nie jest w stanie wyprowadzić mnie z równowagi jak płacz mojego dziecka które protestuje przed tym nowym wózkiem. Wsadzenie dziecka do wózka to ogromy wysiłek bo nim ją zapnę ona już prawie stoi na nogach obok wózka. Wózek jak wózek, dla mnie OK. Siedzenie wielkości mutsy, oparcie też posiad...
  • Przeczytałam wszystko w archiwum na ten temat i pojawiło mi się pare pytań. 1. Jak z podbijaniem po przełożeniu siedziska, jest jakaś różnica czy w obu wariantach jest tak samo? 2. Jak z amortyzacją? 3. Na jakiej wysokości jest raczka bo wg wymiarów w necie wychodzi 94 cm??? Moze jakies fotki, please :))) Wykańcza mnie mój pp pliko i zdecydowałam się na zmiane. Waham sie miedzy streety a jane carrerą. Doradzcie :)
  • Ostatnio ktoś mnie przekonywał, że w nowy modelu bugaboo (cameleon) da się regulować wysokość zamontowania gondoli, tudzież fotelika Maxi Cosi. Oglądałam ten wózek gruntownie ale jakoś nie mogę znaleźć takiej funkcji - czy wiecie coś na ten temat ?
  • Zdecydowałam się na tą spacerówkę, ale jej nie widziałam na żywo i chyba nie będzie mi to dane:) Muszę zamawiać w ciemno. Wydaje mi się, że siedzenie jest wysoko, czy starsze dziecko może swobodnie samo na nie usiąść? Czy faktycznie 3latka można w nim wozić, nie jest za nisko budka, siedzenie szerokie? Jak sprawdzają się te koła, do tej pory "jeździłam" tylko pompowanymi, duż różnica? Czy po schodach da się wciągnąć? A może ktoś zna jakieś sklepy internetowe w Niemczech, podejrze...
  • Drogie Forumowiczki! Dowiedziałam się już sporo na temat wózków i udało mi się zawęzić wybór do dwóch firm: Bugaboo i Maxi Cosi. Synek ma mi się urodzić w lutym i już wiem, że będzie to raczej duże dziecko. Oprócz tego moje oczekiwania co do wózka to: - wózek łatwy do zapakowania do samochodu (bagażnik duży) - wózek do chodzenia na spacery po parkach z drogami asfaltowe (mieszkam w Warszawie na Mokotowie) - używam windy, nie będę go nosić po schodach - wózek wysoki (jestem wysoka), a...
  • Dziewczyny, czy któraś z was, z posiadaczek Buggstera mogłaby mi zmierzyć wysokość rączek? Mam 176 cm wzrostu i nie wiem jak ze swobodnym prowadzeniem, i tak jestem zdecydowana go kupić ale chcę wiedzieć jak najwięcej przed zakupem. Pewnie jest jakiś standard......Dzięki!
  • j,w zainteresowal mnie ten wozek ale na zdjecial wydaje mi sie waskie siedzisko ?Czy ktoras z mam moze cos na ten temat tego wozka sie wypowiedziec? aronie.net/Wozek_dzieciecy_Delti_Emu_2009_gondolaspacerowkatorba-161.html
  • Hej dziewczyny, znalazłam buggstera na allegro, chciałam zapytać, czy ktoś kupował, i jak z pojemnością siedziska tego wózeczka, czy podnóżek jest wyciągany? Mam 175 wzrostu, i boje sie, czy rączki nie sa w tym wózku za nisko. Nie chciałabym go kopac :P
  • ja mam 175 cm, mąż 193 - rączki za nisko:(
  • Szukam spacerówki , parasolki,ale wszystkie które widziałam mają rączki na wysokości 105 cm , nie dające się obniżyć ,a to dla mnie zdecydowanie za wysoko.Może podpowiecie mi czy są parasolki dla niskich mam.Zależy mi też na rozkładanym podnóżku i budce. Bardzo dziękuję.
  • ... informacji od użytkowniczek chicco ct.04 i peg perego xlite.Mam kilka pytań na które nie znalazłam odpowiedzi przeszukując net. Co do ct.04 : -jaka jest szerokość siedziska i wysokość oparcia? -czy tapicerka ściąga się do prania? -jaki jest system regulacji oparcia? - czy okrycie na nóżki jest szczelne tzn czy zachodzi pod podnóżek? Co do pp xlite: --jaka jest szerokość siedziska i wysokość oparcia? -jaki jest system regulacji oparcia? -czy w budce jest okienko (aha już znalazła...
  • ludziki czy mozna ten wozek waszym zdaniem sprowadzic z i wciągnąć na 2 pietro po schodach bez podnoszenia, bo wydaje mi sie ze jest cięzki na to ażeby go wnieść???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się