nisko

(9 wyników)
  • dziewczyny jak to jest, jesli doszło do zapłodnienia to szyjka jest wysoko czy nisko? A może nie ma reguły?
  • Witajcie! Pytanie swoje kieruję do oczekujących na dzidziusia. Powiedzcie mi jak to jest z tą szyjką macicy jeśli się zafasolkuje? Jak jestw waszym przypadku? Jestem 3 dni przed terminem @, a moja szyjka jest nisko i jest miękka, w dotyku coś jakbym dotykała ust :) Sorki za porównanie :) Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.
  • Witam Mam takie pytanko jak to jest z ta szyjką w czasie badania? Czy można badac o dowolnej porze? I najlepiej w jakiej pozycji (leżącej, z nogą do góry itp) I jaka powinna byc w 2? którymś:))) dc (specjalnie nie licze by sie nienakrecać) ale @ przypada na weekend:)) Z góry dziękuje za odpowiedz
  • Czesto padaja na forum pytania jak sprawdzic kiedy jest owu albo okres plodny w cyklu. Jest jeden dodatkowy sposob, ktory wraz z innymi objawami moze bardzo pomoc w ocenie etapu cyklu. Mianowicie badanie szyjki macicy, o ktorym na forach zauwazylam, ze jest niewiele wzmianek. A szyjka to bardzo wiarygodny znak! Ja sama dowiedzialam sie o tym, ze szyjka zmienia swoje polozenie i ksztalt zaleznie od fazy cyklu, dopiero trzy lata temu, tuz przed pierwszymi staraniami o dziecko. Ale b...
  • w tym cyklu po raz pierwszy zaczelam badac szyjke macicy.zaczelam zaraz po @, czyli 6 dnia cyklu. Dzis jest 10 i jak na razie bez zmian. nisko, twarda (chyba-nie mam porownania). moje pytanie, to ile dni szyjka jest wysoko i jest mieka? tzn. ile dni przed owulacja i ile po?
  • Dziś po raz pierwszy sprawdziłam szyjkę macicy. Wyczułam,ale głęboko - na długości całego palca wskazującego. Nie wiem tylko czy to oznacza, że była wysoko czy nisko, ponieważ nie mam porównania. Aha i jak powinna być w ciąży?
  • mam nieco intymne pytanie do szczęśliwych, świeżo zaciążonych. widziałam, że już kilka razy wspominano o tym, więc się odważę: czy możecie opisać, jak zmienia się szyjka macicy w ciąży (jej położenie, owa "miękkość", i "twardość", co jest inaczej - jak czujecie?). u mnie 30 dc (ale przy cyklach nieregularnych) i - oczywiście - szukam różnych objawów oaz wiedzy.
  • Dziekuje Ci za odpowiedz na moj post "jedno krotkie pytanie" o bol jajników a owu. No i nasunelo mi sie kolejne: jak bada sie szyjke, jaka jest szyjka w czasie, albo krotko przed owu? Moze to ciut wstydliwe pytanie, ale przeciez jestesmy tu same swoje, prawda:)) I jeszcze jedno-pytałas mnie o sluz. Otoz: typowo kurzego białka nie mam al wlasnie wczoraj (jak byl bol wieczorem)to przez cały czas mialam strasznie wilgotna pochwe i ten sluz był taki biały ale gesty, nie rozciagliwy. ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się